Problemi sa monitorom

poruka: 8
|
čitano: 2.406
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problemi sa monitorom

Ne prikazuje sliku! Prikaže "No Signal" kad ga nije spojen na nikakav izvor signala, tj grafičku. Probao sam ga spojiti na laptop, isto nije htio prikazati ništa. Na kompu sam promjenio grafičku, dakle nije do toga, i mjenjao sam matičnu, ista stvar. Ovo se dogodilo doslovno preko noći, radio je bez problema 8god. Neznam u čemu je problem! Ima li tko kakvu ideju? Inače monitor (crt) je marke Hansol, spaja se preko VGA kabela.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problemi sa monitorom

Dead. Meni ista stvar bila s CRT-om, imo 7 godina.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.00 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problemi sa monitorom

Ovo me podsjeca na "otkazivanje kabela"...
Monitor je dosta star, pa je to jedna od mogucnosti. Jesi li pokusao spojit monitor na graficku te prodrmat kabl, kod spoja sa grafickom ili na izlazu iz monitora?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problemi sa monitorom

nope, sve je prodrmano, odšarafljeno, zašarafljeno... glupo je i radit to, jer nije proradio na 2 različite grafiče, na 2 matične te spojen kao drugi screen na laptop. NIšta od toga. Dakle da proglasim vrijeme smrti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problemi sa monitorom

Time of death... LoL

Iman ja dva monitora CRT 21'' pa ako ko ima zainteresiran da mu ga poklonim :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problemi sa monitorom

hehe

može, pošalji. Ja plaćam poštarinu. :P

p.s.

Dosta mi jedan. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problemi sa monitorom

Postarina :)

Ima u njemu 30 kila :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problemi sa monitorom

Dakle kad bi mi 2 slao onda bi trebali rezervirat jedan vagon. Evo zovnit ću ja HŽ i pitat koliko to košta

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice