Spajanje HDMI kabela...
http://www.bug.hr/forum/topic/monitori/samsung-p2470hd-hdmi--pc-uputa/79386.aspx
Spajanje HDMI kabela...
http://www.bug.hr/forum/topic/monitori/samsung-p2470hd-hdmi--pc-uputa/79386.aspx
Imam isti problem, ati, naravno vga kabel, podešavanje phase i clocka samo mijenjam dio slike koji je bistriji, uvijek je jedan dio mutan. Izgleda da nema neke pomoći...
sta niko nezna problem?? nije niko imao isti problem?? Pomoc!!
na nekom dijelu su dobra na nekom mutna..ali i slika je nekako blijeda i nekako su slova...neznam..lol..uglavnom nesto nije u redu??
problem nije rijesen,dali netko zna sto bi moglo bit??
zasto nema rez 1920x1080?
1080 ti je pod "HDTV", a osim toga na slici se vidi da si već namjestio na 1080.
Otiđi u Catalyst CC i pod My Digital Flat Panels ajde na Scaling Options i namjesti na 0%.
EDIT: Stavi i koju sliku.
..eo slika,neznam oce se vidjet kako treba..
aj da probam slikat frapsom..
Jesi uključio clear type slova?
EDIT: ako hoćeš mogu ti ja preko Team Viewer-a probat sredit
kako stoji scaling? treba bit na overscan tj na 0%
zamalo da lud nisam dosao zbog toga, uglavnom monitor bi dobivao sliku koja nije bila do ruba i onda bi on to nekako zumirao i tu bi unakazio sliku.
na monitoru kad udjes u menu/setup&reset/PC-AV mode mora bit na PC, i probat spojit sa DVI kablom, ja sam sa HDMI imao problema u nekim igrama jer svejedno nije bilo do ruba ekrana (DVI ftw sto se tice PC monitora)
Probaj od nekoga posuditi DVI kabel. Prije par dana mi je frend imal skoro isti problem jer je s monitorom dobil samo vga kabel :S. Riješeno je bilo s DVI kablom.
ima jos ko kakvu ideju,sto bi moglo bit??
Uslikaj foticem, dobro fokusiraj, ne frapsom to nema smisla..
Koji win imas, grafu, i drivere?sry ak si napisao pa mi promaklo
Meni su u nekim igrama bila čudno slova jer sam uključio Morphological Filtering u Catalystu.
Meni su u nekim igrama bila čudno slova jer sam uključio Morphological Filtering u Catalystu.
ma iskljuceno mi je to..
probaj šta ti je hunter reka,nabavi dvi kabel pa vidi,ja iman isti monitor i spojen je preko dvi kabela,nikad problema.
probaj šta ti je hunter reka,nabavi dvi kabel pa vidi,ja iman isti monitor i spojen je preko dvi kabela,nikad problema.
spojen je sad na dvi..maknio sam hdmi..
kako bi trebale bit postavke u 3D Application Settings (catalyst)??
..eo spoijo sam drugi monitor i slika je ista,nevalja..da nije onda do grafe mozda..
u igri su slova jos mutnija..?? itko ista??..kao da je rez mala,nez stvarno vise koji je racku..
Imao sam jedan sličan problem, naime na nativnoj rezoluciji 1920x1080 slova su bila mutna da bog sačuva. Na rezoluciji 1680x1050 rezolucija extra...
Problem je bio u postavkama monitora. Tu pronađi izvor na koji ti je spojen monitor, dvi, hdmi, vga.... i unutar njegapostavi input od PC a ne od nekog drugog uređaja.
Ovo je meni riješilo problem...
Imao sam jedan sličan problem, naime na nativnoj rezoluciji 1920x1080 slova su bila mutna da bog sačuva. Na rezoluciji 1680x1050 rezolucija extra...
Problem je bio u postavkama monitora. Tu pronađi izvor na koji ti je spojen monitor, dvi, hdmi, vga.... i unutar njegapostavi input od PC a ne od nekog drugog uređaja.
Ovo je meni riješilo problem...
ma na 1680x1050 je jos losija slika,a u postavkama monitora nema nista..