Monitor radi ali ne radi

poruka: 11
|
čitano: 1.146
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Monitor radi ali ne radi

evo ovo je problem, kada upalim comp monitor se upali na sekundu i onda se izgasi,ali comp nastavi da radi neznam sta je molim za pomoc.hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Monitor radi ali ne radi

e tak je i meni bilo na mom LG Flatron IPS 234PN...nosi ga na reklamaciju ak imaš garanciju

d4rkd3atH
13 godina
neaktivan

nemam garancije vise :( to jeste problem.

13 godina

nista odnesi ga na servis i vidi koliko bi koštalo ak je previše onda kupi novi monitor

d4rkd3atH
17 godina
Monitor radi ali ne radi

Vrlo vjerojatno je do napajanja tj. kondenzatora na istom. Utrošak materijala za otklanjanje kvara 10-20kn max. Lemilicu u ruke i udri. ;-)

0 0 hvala 0
15 godina
Monitor radi ali ne radi

Provjeri naponski kabel od monitora ( onaj sto ustekas u struju ) dal je dobro ukopcan , ili eventualno probaj s takvim drugim kablom !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hocu ako ne nadem rjesenje, Hvala. Znam ja jednog covjeka koji radi u servisu moze mi besplatno napraviti ali hocu prvo da vidim ako zna neko kako da popravim.

13 godina
neaktivan

provjericu.

15 godina
neaktivan
SeDoo kaže...

evo ovo je problem, kada upalim comp monitor se upali na sekundu i onda se izgasi,ali comp nastavi da radi neznam sta je molim za pomoc.hvala unaprijed!

To može bit problem na monitor i grafičku karticu!

Prije servisa monitor treba ispitat na drugo računalo da vidi dali radi, isto tako vrijedi i za grafičku karticu! Tako da utvrdiš di je kvar!

Nenad
13 godina
neaktivan

hocu probacu.

15 godina
neaktivan
Monitor radi ali ne radi

upali se mozda monitor nakon cca 30 min? ako da, napajanje kondenzatori su otisli

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice