evo ovo je problem, kada upalim comp monitor se upali na sekundu i onda se izgasi,ali comp nastavi da radi neznam sta je molim za pomoc.hvala unaprijed!
Monitor radi ali ne radi
- poruka: 11
- |
- čitano: 1.146
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e tak je i meni bilo na mom LG Flatron IPS 234PN...nosi ga na reklamaciju ak imaš garanciju
nemam garancije vise :( to jeste problem.
nista odnesi ga na servis i vidi koliko bi koštalo ak je previše onda kupi novi monitor
Vrlo vjerojatno je do napajanja tj. kondenzatora na istom. Utrošak materijala za otklanjanje kvara 10-20kn max. Lemilicu u ruke i udri. ;-)
Provjeri naponski kabel od monitora ( onaj sto ustekas u struju ) dal je dobro ukopcan , ili eventualno probaj s takvim drugim kablom !
Hocu ako ne nadem rjesenje, Hvala. Znam ja jednog covjeka koji radi u servisu moze mi besplatno napraviti ali hocu prvo da vidim ako zna neko kako da popravim.
provjericu.
evo ovo je problem, kada upalim comp monitor se upali na sekundu i onda se izgasi,ali comp nastavi da radi neznam sta je molim za pomoc.hvala unaprijed!
To može bit problem na monitor i grafičku karticu!
Prije servisa monitor treba ispitat na drugo računalo da vidi dali radi, isto tako vrijedi i za grafičku karticu! Tako da utvrdiš di je kvar!
hocu probacu.
upali se mozda monitor nakon cca 30 min? ako da, napajanje kondenzatori su otisli