Namjeravam ubrzo kupiti ovaj monitor u Vemilu (link:http://www.vemil.hr/opis.aspx?sifra=1010179 ), i zanima me da li je isplativ i kvalitetan i je li u rangu T220. Služio bi mi ponajviše za igre, multimediju ofc i filmove ponekada... i ako je bitno glava mi je nekih 40 cm od monitora ako pomaže. Konfiguracija je: Intel C2D e8400, HD4850, 2gb Kingmax 800 MHZ, 500GB Samsung HDD... hvala unaprijed
Monitor LG W2284F
- poruka: 5
- |
- čitano: 1.382
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sto se tice monitora stvarno je extra.........po meni je bolji od samsungovog,ima cak kontrast 30000:1 dok samsungov ima 20000:1......imaju isti odziv,dakle 2ms........trenutno najbolji 22 inch po meni na nasem trzistu...........sto se tice cijena jeftiniji je od samsungovog t220 nekih 100kn,pa sam procijeni.........obadva su ti dobra,koji god uzmes neces pogrijesiti.........po meni preporuka da uzmes od LG definitivno
Da, i ja sam to mislio... al me ipak zanima kakav je u praksi, kakva je kvaliteta slike naspram Samsunga T220 !? Ako ima netko tko ga je vidio u akciji, i eventualno uspoređivao sa Samsungom T220, nek se javi !!! miks tnx anyway
ITKO !!!???
Daj bilo tko !? plssssss Hitno je ...