da li je 22" monitor malo prevelik s obzirom da se gleda sa male udaljenosti,da li bi meni bilo dovoljno 20" jer volin igrat
Monitor do 1300kn-prijedlog
- poruka: 44
- |
- čitano: 5.324
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
da li je 22" monitor malo prevelik s obzirom da se gleda sa male udaljenosti,da li bi meni bilo dovoljno 20" jer volin igrat
pametnome dosta
sta se tice graficke ona mi je GF 9800 GT.....
mislim da ce bit ok za 22"..tj ovaj monitor
Taj T200 ti je ista stvar ko i 2032BW samo drukcije izgleda kvaliteta ista meni se osobno vise svidja 2032BW zbog crno -plave kombinacije i dizajna a isti odnos vrijedi i za 2232BW i T220!!!
pa gledaj marko da uziman 20" uzea bi 2032W jer mi je T220 preskup malo..
tako da sta se tice 20" bi uzea 2032W a sta se tice 22" onaj viewsonic-ov.
sad sta se tice graficke na 20" bi bilo perfektno...nisan jedino siguran kako bi na 22" izgledalo al mislim ok
jedino me to malo muci s tim 22" monitorom
kris marko pa lijepo sam napomenuo da su u vemilu 2032BW sa originalnim panelom to je provjerena informacija ni to glupost ja sam i pazio na kvalitetu i uzeo sam kaj mi se svidja a to je 2232BW sa originalnim panelom pa sam napravio pravi posao a oni koji nisu iskoristili ovu informaciju o vemilu su poslije puhal kak ko no ko im je kriv!!!
pa gledaj marko da uziman 20" uzea bi 2032W jer mi je T220 preskup malo..
tako da sta se tice 20" bi uzea 2032W a sta se tice 22" onaj viewsonic-ov.
sad sta se tice graficke na 20" bi bilo perfektno...nisan jedino siguran kako bi na 22" izgledalo al mislim ok
jedino me to malo muci s tim 22" monitorom
Ti stvarno pišeš gluposti, daj napiši koliko ti je godina, kako možeš pisati da će na 22" dijagonali moći igrati samo na rezi od 1400x1050 sa grafičkom 9800GT, daj stari sredi se, moći će igrati sa tom grafom na full rezi od 1680 x 1050 , a naročito u slučaju ako u samim podešenjima grafike unutar opcija same igre može mjenjat rezu..i još samo jedna napomena vezana za jedan gornji post vezan za Samsung T220 i njegov panel..nitko ti ne može garantirati da je u tom modelu originalan Samsungov panel tako da je to isto dezinformacija...!!!
Ti stvarno pišeš gluposti, daj napiši koliko ti je godina, kako možeš pisati da će na 22" dijagonali moći igrati samo na rezi od 1400x1050 sa grafičkom 9800GT, daj stari sredi se, moći će igrati sa tom grafom na full rezi od 1680 x 1050 , a naročito u slučaju ako u samim podešenjima grafike unutar opcija same igre može mjenjat rezu..i još samo jedna napomena vezana za jedan gornji post vezan za Samsung T220 i njegov panel..nitko ti ne može garantirati da je u tom modelu originalan Samsungov panel tako da je to isto dezinformacija...!!!
ma nije mrate ne treba mi prvenstveno za igre... za web dizajn tipa rad u photoshopu,flash ,multimediju i ta spika... iako naravno ocu i da mi igre dobro izgledaju....
a sta se tice 20" i 22" rezolucija je ista samo sta 22" ima vece pixele tako da nebi trebale lose izgledat igre s ovom grafom na 22"...neznam..mozda se varam.
ugl. mene samo zanima logan kolko se tebi vide ti pixeli i zrnasta slika kod igranja igara ili je skoro takoreci neprimjetno?
Povremeno vrtim neke simulatore kao npr. MS Fly Simulator, MS Train Sim, a imao sam i Ship Sim i nevidim nikakvu zrnatost slike (pixela) pošto mi fps-ovi nisu bitni, tako da sve ovisi i o samim postavkama unutar igre, ali ponovio bi ono što si ti na kraju napisao (skoro takoreći neprimjetno) i meni uopće nebitno, jer ako želiš puno fps-ova onda je logika da su postavke low, pa je i slika zrnatija, ali to je pravilo za sve LCD monitore koji su u prodaji, naravno u tom rangu. Pa i jedan Samsung T220 će imati zrnatu sliku u igrici ako mu reza bude na 800x640 i da ne nabrajam dalje...jer mi sve ovo polako postaje bedasto. Ja sam ti preporučio monitor za svakodnevnu upotrebu , dakle razne aplikacije, igre, simulacije itd. nije to monitor specijalno namjenjen za neznam kaj, ali opet ponavljam odnos uloženo-dobiveno je sasvim ok. !!
ugl odlucija san i uzecu viewsonicov od 22" ,posto nisam neki okorjeli gamer da ce mi smetat u slucaju da rezoluciju spustim ispod nativne, malo slabija slika nego sta bi bilo na 20",al sve je to ionako marginalna razlika.
Vecinom cu je koristit i za multimediju tako da veci ekran je samo dobrodosao...
danas gren taman po monitor i comp tako da kad stigne sve cu vidit iz prve ruke i dati dojmove...
fala na savjetima svima btw :)