Molim vas pomagajte

poruka: 5
|
čitano: 1.028
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Molim vas pomagajte

evo ovako

imam priliku uzeti monitor na r1 racun,znaci bez poreza

ima dilemu izmedju ova dva modela

samsung 2433bw  i  lg w2452v

imam 8600gts graficku,znam da i nije bas najsretnije rijesenje za 24 incni monitor

molim vas preporucite koji od ta dva

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Molim vas pomagajte
crozoki kaže...

evo ovako

imam priliku uzeti monitor na r1 racun,znaci bez poreza

ima dilemu izmedju ova dva modela

samsung 2433bw  i  lg w2452v

imam 8600gts graficku,znam da i nije bas najsretnije rijesenje za 24 incni monitor

molim vas preporucite koji od ta dva

da kao sto kazes nije najsretnije ali ja bi ti preporučio Samsung...ali neces imat velike koristi od njega s tom grafom :(
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com
17 godina
Molim vas pomagajte

Svejedno ti je koji god da uzmes neces fulat slicnih  su karakteristika ja bih dao prednost ovom LG jer ima HDMI prikljucak ali ostalo je slicno pa biraj po dizajnu koji ti se vise svidja!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Po naslovu ja kontao gori negdje, treba te izvlačiti Smijeh - moja preporuka LG.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
kemal_r kaže...

Po naslovu ja kontao gori negdje, treba te izvlačiti Smijeh - moja preporuka LG.

imaš pravo
pomislio treba nekom bubreg ili koštana srž,a ono monitor
Tuđe Neću, Svoje Nedam
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice