namjeravam kupiti ovaj LCD pa molim za vaša mišljenja, iskustva i savjete vezano uz ovaj monitor. Osnovni podaci su na stranicama : http://www.lge.com/products/model/detail/w2284f.jhtml . hvala na trudu
MIšljenje LG FLATRON LCD W2284F
- poruka: 8
- |
- čitano: 4.021
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja se isto mislim da uzmen ovaj monitor, pa ako neko moze prokomentirat :)
http://www.links.hr/index.php?naziv=Monitor+22%27%27+LCD+SAMSUNG+SM+2233BW+LS22CMKKFV%2C+5ms%2C+300+cd%2Fm2%2C+20000%3A1%2C+DVI-D%2C+D-Sub%2C+crni&option=artikl&id_kategorija=10032603&id_artikl=100.326.037
Uzmi taj , bolja matrica , ljepši dizajn , manja cijena .
vanjski izgled mi je sporedan, razlika u cijeni je minimalna, ali me zanima ovo treće navedeno kao razlog za kupnju a to je matrica. ako svi imaju TN panel u čemu je osnovna razlika, mislim da LG ima svoje panele, a sva strka oko samsunga i njegovih panela.... Ukratko zanima me konkretan model koji sam naveo a ne samsung. u svakom slučaju korisna je usporedba s određenim modelima ali molim s konkrtenim podacima i razlozima zašto da ili zašto ne . hvala na odgovorima
vanjski izgled mi je sporedan, razlika u cijeni je minimalna, ali me zanima ovo treće navedeno kao razlog za kupnju a to je matrica. ako svi imaju TN panel u čemu je osnovna razlika, mislim da LG ima svoje panele, a sva strka oko samsunga i njegovih panela.... Ukratko zanima me konkretan model koji sam naveo a ne samsung. u svakom slučaju korisna je usporedba s određenim modelima ali molim s konkrtenim podacima i razlozima zašto da ili zašto ne . hvala na odgovorima
Evo ti link pa se uvjeri :
http://www.compusa.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=4226594&SRCCODE=CNETCMPUSA&cm_mmc_o=2mHCjC2WHaCjCVqHCjCdwwp
nemas nijedan opravdan razlog... po cemu je bolja matrica, objasni; to sa panelima, mozda je tog tvog pogodio monitor sa samsung panelom, nemoraju svi bit, neznam i kako znas da lg nema dobrog 22" monitora? di si to procitao?
jesi li ti vidio ovaj monitor kako radi pa tako govoris da nevalja, ako nemas pokrice za te izjave onda nemoj nista ni govorit...
Za navedeni monitor nemogu dati mišljenje iz razloga što ga još nisam vidio ali za Samsunga mogu. Prije tri tjedna sam kupio Samsung T220 i mogu reći da ima odličnu sliku, provjerom u servisnom panelu utvrdio sam da ima samsungovu matricu.
Prije 5 dana kupio sam drudi Samsung T220 i iznenađenje, loša plavkasta slika. Nakon dosta podešavanja uspio sam podestit sliku da nema plavi ton no međutim po kvaliteti nije bila jedna ka kao i na provom monitoru. Provjerom u servisnom panelu utvrdio sam da se ne radi o originalnom samsung panelu već o CMO panelu proizvedenom u Kini. Evo Samsung lutrije. Po forumima sam pročitao da to nije samo tako kod Samsunga, navodno da i LG i to u Njemačkim trgovinama ima više vrsta matrica????, a ako ima tamo ima i kod nas.
Imali netko da napise nesto ZA ili PROTIV da se mozemo odluciti potrositi novce..
neka pisu samo oni koji su isprobali ovaj monitor !!!