Evo taj sam monitor naručio i dobio, a bez da sam ga prethodno provjerio. Ima netko koju info više o njemu plz, bojim se da se nisam zaletio:)
Evo taj sam monitor naručio i dobio, a bez da sam ga prethodno provjerio. Ima netko koju info više o njemu plz, bojim se da se nisam zaletio:)
Trebal bi bit dobar da iako prema testu u BUG-u najnovijem njegov manji brat ima malo probema s bojama nepreciznost i tak to ali nista strasno. Uglavnom prije nego kaj kupujes bilo koju komponentu moras provjerit na internetu kak stoje stvari jer testovi se mogu nac za vecinu proizvoda a monitora pogotovo a ne kupovat na brzinu zato i sluzi internet da se dobije neka informacija samo treba trazit!
http://www.lge.com/us/computer-products/monitors/LG-lcd-monitor-W2243T-PF.jsp
Ma da, uvijek bi provjeria, samo sad dajem te ispite, glava mi je preopterećena te sam se instinktivno htio nagradit:), ajde fala ti na infu:))
Ovako znači spojio sam taj monitor na laptop i stavio rezoluciju koja mu je nativna 1920X1080 i imam problem, kad gledam na lcd vidim jako blijede,skoro nevidljive crte koje titraju po monitoru po širini, kao da se osvjezava stalno a znam da nije to jer je lcd. Ima tko rješenje?
to se meni desavalo kada sam spajao na laptop.Tada mi titra i na laptopu i monitoru.Tek kada sam namjestio da mi je 22 incha monitor primary i kada je ugasen ekran od laptopa bilo je malo manjih smetnja ali sta ocekivat od integriranih graficka XD...