Lcd na 5 metara

poruka: 18
|
čitano: 3.093
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Lcd na 5 metara

ovako kupio bih 82 cm lcd i spojio ga na komp da sluzi kao monitor ,sad sve mi je jasno o kvaliteti spajanju i slicno ali poroblem

je nastao kad je trgovac na moje slucajo pitanje kako izgleda kad otvorim wordow dokument ili kad citam novine na internetu

i to sa 5 metara udaljenosti rakao je da to nije dobro ,

napominjem da lcd nemoze bit na manjoj udaljenosti od 5 metara.

dali ulogu igra graficka kartica ako da koju da kupim,ili da kupim neki od 107 cm

ili sta ...

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Lcd na 5 metara
blu kaže...

ovako kupio bih 82 cm lcd i spojio ga na komp da sluzi kao monitor ,sad sve mi je jasno o kvaliteti spajanju i slicno ali poroblem

je nastao kad je trgovac na moje slucajo pitanje kako izgleda kad otvorim wordow dokument ili kad citam novine na internetu

dali ulogu igra graficka kartica ako da koju da kupim,ili da kupim neki od 107 cm

ili sta ...

grafička kartica igra ulogu za igre jer treba prikazat igru na 107cm

sad mislim da već postoje lcd/plazma televizori kod kojih ne postoji ograničenje s koje se udaljenosti gleda,ali opet nemožeš buljit izblizine

bolje kupit kvalitetan monitor

17 godina
neaktivan
blu kaže...

ili sta ...

Pa tebi sa 5 metara udaljenosti treba TV od 58'' i to nešto tipa Panasonica TX-P58G10E ili Samsunga PS58B680.

16 godina
neaktivan

58" mozda u nekom drugom zivotu u ovom ne.

nego kupio sam 94cm lg 3000lh i super j es 5 metar sve radi ko urica i film i rad na kompu jedino sto na rezi od 800*600 moram malo scrolati ali ima zato 1024*768 i malo se priblizis i to je to dok ne n abavim bolju graficku ,jedino sto za...va je mis moram nabavit nekog koji dobaci 5 metra...

ako tko ima kakav prijedlog ajd da ga cujemo

15 godina
blu kaže...

58" mozda u nekom drugom zivotu u ovom ne.

nego kupio sam 94cm lg 3000lh i super j es 5 metar sve radi ko urica i film i rad na kompu jedino sto na rezi od 800*600 moram malo scrolati ali ima zato 1024*768 i malo se priblizis i to je to dok ne n abavim bolju graficku ,jedino sto za...va je mis moram nabavit nekog koji dobaci 5 metra...

ako tko ima kakav prijedlog ajd da ga cujemo

Mozes uzeti bezicni mis...

Ili mozes uzet mis s normalnom zicom i uzeti dugi HDMI kabel (ako uzimas HD TV) i kuciste stavis na drugi kraj sobe...

hghghghg [IMG]http://i595.photobucket.com/albums/tt36/CroGlavi3r/signature-1.jpg[/IMG]
16 godina
neaktivan

probao sam neki infra red ali mu je doseg samo oko  kanete nekih pola metra do metar ,a ovo sa dugim kablom nekako mi nije rijesenje jer dnevni je dosta ogroman  pa klinac voza bicikli po njemu.

tako da mi nije to prakticno,naso sam nesto na nanetu 

blutut samo mi je to malo nepoznato jasno mi je kako radit blutut ali nism imao prilike vidjeti takvog misa i nemam pojm akoj esu mu cijene

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 13:45 (blu).
17 godina
Lcd na 5 metara

Noralan mis, bez zice, koristis kao i svaki drugi. U komp utaknes sick koji je prijemnik i mis radi bez problema.

A sto se tice TV, ja sam jedno vrijeme koristio TV kao monitor, i mogu ti reci da bas i nisam bio nesto prezadovoljan, ono je cudo dobro kad igras, ili kad gledas film, ali kad trbas nesto na netu ili neki pisani dokument onda postaje nemoguce, osim ako ne povecas ono CTRL+krug na misu, inace normalna slova ne mozes vidjeti.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo novi bezicni rf mis i lcd od 94 cm i sve radi na udaljenosti izmedu 4,5 metra i sto je najbolj erad  uworu ili na internetu je ok

samo moram sutra isprobati dreamweaver ili fire works pa javim kako je

17 godina
neaktivan

ja sam spjio moj pc sa sony braviom 109 cm i igram crysis na very high postavkama bez AA i ostalig sra*** bez ikakvog problema.

reza mi ni nije toliko bitna,ali kopkalo me kako ce to sve izgledati i stvarno je super.

problem je sto nemam zidni stalak za nju pa  nemogu je staviti ispred sebe na zid da vidim kako bi to izgledalo sa par metara udaljenosti.

a i trebao bi bmi duzi hdmi kabel sto ne dolazi u obzir jer sam kvalitetni 3 m kabel platio 300 kuna.

mogu misliti koliko bi dosao 5 m kabel lol

Moj CPUz http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=936982
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 19:01 (eXpl0it).
16 godina
neaktivan
Što se tiče worda i surfanja, u oba programa imaš "povećalo" u donjem desnom kutu koje staviš na 150% ili 120%, kako ti paše...
17 godina
neaktivan

to su dozivljaji :)

17 godina
neaktivan
eXpl0it kaže...

ja sam spjio moj pc sa sony braviom 109 cm i igram crysis na very high postavkama bez AA i ostalig sra*** bez ikakvog problema.

reza mi ni nije toliko bitna,ali kopkalo me kako ce to sve izgledati i stvarno je super.

problem je sto nemam zidni stalak za nju pa  nemogu je staviti ispred sebe na zid da vidim kako bi to izgledalo sa par metara udaljenosti.

a i trebao bi bmi duzi hdmi kabel sto ne dolazi u obzir jer sam kvalitetni 3 m kabel platio 300 kuna.

Inače, kvalitetan (dakle, oklopljen) HDMI kabel košta oko 500 kn metar...

Never interrupt your enemy when he is making a mistake. Napoleon Bonparte
16 godina
neaktivan

cemu 500 kn za metar kabla ja sam kupio 5m po ukupnoj cjeni od 69 kuna.najobicniji i meni sve super  radi slika ok sad dali moze bolja nisam siguran ako i moze meni nije potrebno.

15 godina
neaktivan
blu svaka cast
uspjesno si dokazao u praksi davecina teorija na ovom forumu pada u vodu
ti si moj idol
jes da tipkas ko i ja s cevapima od palaca po mobu al da radi
mrakne moze se osporiti
17 godina
neaktivan
SZKlemen kaže...
eXpl0it kaže...

Inače, kvalitetan (dakle, oklopljen) HDMI kabel košta oko 500 kn metar...

ima i  za 1000 kn metar visokokvalitetnog hdmi kabla.

ja sam za svoj kabel bandridge od 3 M dao 280 Kn

17 godina
neaktivan
eXpl0it kaže...

ima i  za 1000 kn metar visokokvalitetnog hdmi kabla.

ja sam za svoj kabel bandridge od 3 M dao 280 Kn

Svi HDMI kabeli su jednako kvalitetni uz uvjet da su ispravni tako da je j dati nekih više od 100kn na HDMI kabel bacanje para, pošto je to unutra full figitalni signal i nema nikakve konverzije onda ni ne mže doći do gubitaka signala.

17 godina
neaktivan

izgleda da je onda to sve marketinški trik :)

17 godina
neaktivan
eXpl0it kaže...

izgleda da je onda to sve marketinški trik :)

Pa je, uostalom sve se vidi ovdi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice