Slazem se ali onda se komotno moze zatvorit tema i napisat- ako trebate monitor uzmite Benq sa AMVA matricom. tako to meni ovdje izgleda :D
Gle, BenQ nisu najbolji monitor, ali su većinom "best buy" za "casual gaming" ili ono "basic home user", a upravo to traži 95% ljudi koji dolaze u ovu temu.
Aha, a tko to kaže ? rambox

jer ja imam dionice u svakoj firmi koja uloženo-dobiveno tenutno nudi najbolje proizvode.Eto mi puna šupa dionica, ne znam kud ču sa njima šutam ih na sve strane kad ih imam viška.Najviše zapinjem za dvije Acer kante, pune njihovih dionica to je ostalo od Acer VA 24 monitora za 1060kn.
dakle tvoj TV nema IPS LCD panel, ili druga opcija da ne znaš kaj je to IPS Glow, treče opcije nema.
mislim da bi opal na rit kad bi sjeo za moj AMVA Benq pa na njemu pogledal Fury Road ili recimo Pitch Black itd.Bez obzira šta tvoj monitor ima veču rezoluciju, to ti je potpuno beskorisno kod gledanja 1080p filmova.
kao i isprane crne boje, koje su u odnosu na plazmu teško govno ali u odnosu na plazmu svaka crna na bilo kojem LCD-u je teže govno kao i brzina odaziva, glatkoča prikaza i sl.