bit ce da sam se ufurao u nick, a uzeo sam ga davnih dana radi toga jer volim picu vise neg picajzla
sad kad su godine stisle vise picajzlam ovak na forumu nego uzivo, jbg
:D
ovako imam trenutno Samsung T220
BENQ GW2760HM ili Acer G257HL, koji od ova dva je u konačini bolji za gaming i gledanje filmova i koliko su bolji od navedenog Samsunga ....
Samo da javim, sam uzeo BENQ GW2760HM.
Hvala kolegi rambox !
- sada slijedi privikavanje, vidite na slici da sam prešao s malog 19' monitora na giganta od 27' :)
uf, super izgleda
potpuno ista je situacija i kod mene, što se tiče starog monitora
a nadam se uskoro da će biti ista i što se tiče novog
Mora da je lijepo dobit monitor sa 0 sati rada
Otvorio sam sliku koju si stavio i povukao kompletan prozor i primjetio sam ovo
ček, što je to po slici?
misliš na ove čudne crtice preko cijelog ekrana ili na dvostruka slova i što mu to dođe uopće, jel se to vidi samo na kameri ili i uživo?
To se vidi samo na kameri. 16MP ali je prva slika na 5 jer sam iz nekog razloga zabrijo da mogu stavljat slike do 2MB
Te crtice izgledaju kao smetnja te iz svih kuteva, zato nit ne mogu čopit neku dobru fotku monitora
Ove su nove.
Novu stvar sam skužio; Krenuo sam igrat Far Cry 4 i slika je i u meniju i u igri zamućena, kao van fokusa. Sve postavke sam mjenjao ali štanga.
I kliknem na monitoru da mi prikaže rezoluciju i piše mi 1080i. Izađem van iz igre i piše mi 1080p. Promjenim kabel na DVI>HDMI i više nemam
tog problema.
Uglavnom kada pomaknem prozor brzo po ekranu
Dal se gubi garancija samim otvaranjem tog menija?
Imam li pravo tražiti novi monitor jer je ovaj imao nekih 40 sati rada kad je kupljen?
Ako hoće ko DELL LED P2414H 24' kupljen u links prije mjesec dana za 1600kn pod garancijom, upaljen svega 2 puta za 1000kn u istri
Svrati do Zagreba :)
Ako hoće ko DELL LED P2414H 24' kupljen u links prije mjesec dana za 1600kn pod garancijom, upaljen svega 2 puta za 1000kn u istri
razlog prodaje za tako drasticno nizu cijenu? ;-)
Jer sam ga kupio za staro računalo koje niti ne koristim a na novom računalu imam bolji monitor.
inače prodaje kompletan taj pc sa monitorom za extra extra povoljnu cijenu, imate oglas na njuskalo pod istra "PC računalo + monitor" odmah među prvima
Ljudi danas nemaju para pa se držim onog "ako hoćeš prodat, smanji cijenu"
Pozdrav!
Ljudovi, interesira me neki monitor do 1000-1200kn da nije veći od 22", crni, što tanji okvir i da nije response veći od 5ms.
Također, ne dolaze u obziri monitori koji imaju samo d-sub :)
Malo sam pogledao pa sam zapeo za ova dva trenutno:
http://www.elipso.hr/informatika/monitori/SAMSUNG-LS22D390QS/
i
Trenutno imam spojen na to mjesto LG L194WT i iznad njega LED TV LG 42UB820V UHD koji mi služi za filmove i miksanje.
Ovaj prvi bi zamjenio i stavio neki prvenstveno za igrice...
Imate neke druge ideje/kandidate - njuškalo isto dolazi u obzir :)
PS: Neka okvir bude crn da se uklopi :P
BOk. Trebam preporuku monitora 144hz, do nekih 2500kn max, ne preko. Na podrucju Splita/Šibenika jer je način plaćanja master card na rate ili neki web shop koji podrzava Master card od PBZ-a
i da nije response veći od 5ms.
Ovo je malo tesko definirati jer svaki monitor ima drugačiji display. Tako da moze znaciti da je npr, dellovih 8ms isto kao i acerovih 5ms. Drugacije proizvodjači definiraju te ms jer imaju drugačije formule po kojim ga određuju
Kaj kažete za ovaj monitor, dosta sam na internetu ali i igram igrice BF4 MP najviše. Da li će 280X biti dovoljna za tu rezoluciju u igrama
LG 25UM55
Kaj kažete za ovaj monitor, dosta sam na internetu ali i igram igrice BF4 MP najviše. Da li će 280X biti dovoljna za tu rezoluciju u igrama
LG 25UM55
FullHD reza, nećeš imat' problema, ja s 280 vrtim skoro sve maxed out pri toj rezi, na mantle-u.
EDIT: Nisam skontao da je 21:9, pa to je onda automatski više posla za grafu, malo smanji postavke, tipa AA i tako to što ždere performanse, ne mogu ti točno reći koliko će ti utjecati na performanse.
Stojim i gledam, narucit sad ili kad bude raspoloziv. Amazon salje ovaj monitor u Hrvatsku, trebao bi bit izbacen na trziste u roku od 2-3 tjedna, a amazon bi trebao dobijat takve stvari među prvima.
bolje sacekaj neku kvalitetnu recenziju....
Ok, mislim realno sve je to "ok" :)
Nije da se bavim pro igranjem pa mi treba max odaziv, ali htio sam upit što detaljnije opisati...ako netko ima info o linkovima koje sam stavio slobodno neka mi pomogne...
Kupujem 24" (ako nema onda 27") WQHD monitor do 3500kn. Želio bi par preporuka dobrih monitora u tom rangu.
Ljudi što mislite o ovome monitoru.
http://www.computeruniverse.net/en/products/90580806/dell-ultrasharp-u2515h.asp
Planiram si ga kupiti sa ove stranice. Cilj mi je kupiti monitor sa IPS panelom i minimalno 24 inča.
Budžet mi je do 300 eura koji sam ovdje maksimalno rastegnuo
Za tu cijeno čini mi se ovo najbolji izbor.
Zanima me vaše mišljenje oko monitora te ako mislite dali se može nešto uzeti bolje za ovaj budžet.
Evo prije dva dana sam utarabio novi monitor Acer G257HL, stavio ga na stol i zamjenio nakon 7 godina Samsung T220 koji je jos u odličnom stanju i za početak ga držim za backup a kasnije ću ga pokloniti mom nećaku.
Prvi dojmovi su za sada dobri, ok slika, kut gledanja, manje troši, nešto veći i lakši, meni lakši za čitati, malo nespretan kad trebaš pritiskati gumbe koji su ispod, sve u svemu za 1450 kunića je ok.
E sad imam pitanje ako netko možda zna kako upastu u service menu ili hidden menu da vidim jel sam kupio friški ili se monitor možda koristio. Nije od presudne važnosti nego čisto znatiželja. Isto pitanje sam postavio jednom gospodinu tu na forumu ali još mi nije javio, a na netu nemogu nigdje naći.
Monitor sam kupio u Telebit dućanu u Zg, u HGSpotu ga ima isto i kad sam tam bio tražili su 1750kn dok je u Telebitu 1450, 300 kunića je 300 kako god okreneš ...
Evo Linus dobio svoj primjerak monitora. Ocekujem review za tjedan dan, mozda i manje.
Kupujem 24" (ako nema onda 27") WQHD monitor do 3500kn. Želio bi par preporuka dobrih monitora u tom rangu.
dell u2515h
Ljudi što mislite o ovome monitoru.
http://www.computeruniverse.net/en/products/90580806/dell-ultrasharp-u2515h.asp
Planiram si ga kupiti sa ove stranice. Cilj mi je kupiti monitor sa IPS panelom i minimalno 24 inča.
Budžet mi je do 300 eura koji sam ovdje maksimalno rastegnuo
Za tu cijeno čini mi se ovo najbolji izbor.
Zanima me vaše mišljenje oko monitora te ako mislite dali se može nešto uzeti bolje za ovaj budžet.
za 300 eura je taj model best buy...mislim da dalje ne moras gledati
Nisam shvatio kako se pali onaj meni da se pogledadaju neke specke oko monitora, koliko je sati radio...(imam benq gw2760), vidio sam pise "power button+menu" no nekuzim i dalje neuspjevam nikakvim kombinacijama