Koji monitor kupiti izdvojena tema

poruka: 21.597
|
čitano: 5.709.873
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Koji monitor kupiti
yep, u pravu si, picajzlam previse...
bit ce da sam se ufurao u nick, a uzeo sam ga davnih dana radi toga jer volim picu vise neg picajzla
sad kad su godine stisle vise picajzlam ovak na forumu nego uzivo, jbg
:D
13 godina
Koji monitor kupiti

Samo da javim, sam uzeo BENQ GW2760HM.

Hvala kolegi rambox !

- sada slijedi privikavanje, vidite na slici da sam prešao s malog 19' monitora na giganta od 27' :)  

Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
Koji monitor kupiti

ovako imam trenutno Samsung T220

BENQ GW2760HM ili Acer G257HL, koji od ova dva je u konačini bolji za gaming i gledanje filmova i koliko su bolji od navedenog Samsunga ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Cromaki kaže...

Samo da javim, sam uzeo BENQ GW2760HM.

Hvala kolegi rambox !

- sada slijedi privikavanje, vidite na slici da sam prešao s malog 19' monitora na giganta od 27' :)  

uf, super izgleda

potpuno ista je situacija i kod mene, što se tiče starog monitora

a nadam se uskoro da će biti ista i što se tiče novog

11 godina
neaktivan
gocc01 kaže...

Dal mi se čini ili ovaj monitor ima 57 sati rada 

Ako ti pomaže oko satnice i modela. Hvala svima na pomoći.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2015 16:36 (kokomoko).
11 godina
Koji monitor kupiti

Mora da je lijepo dobit monitor sa 0 sati rada 

Otvorio sam sliku koju si stavio i povukao kompletan prozor i primjetio sam ovo 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to became insane.

0 0 hvala 1
12 godina
gocc01 kaže...

Mora da je lijepo dobit monitor sa 0 sati rada 

Otvorio sam sliku koju si stavio i povukao kompletan prozor i primjetio sam ovo 

ček, što je to po slici?

misliš na ove čudne crtice preko cijelog ekrana ili na dvostruka slova i što mu to dođe uopće, jel se to vidi samo na kameri ili i uživo?

11 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Ja ništa ne vidim kod sebe, niti na kameri, niti na ekranu. Soba, svijetlo i bez.

0 0 hvala 0
11 godina
Koji monitor kupiti

To se vidi samo na kameri. 16MP ali je prva slika na 5 jer sam iz nekog razloga zabrijo da mogu stavljat slike do 2MB 

Te crtice izgledaju kao smetnja te iz svih kuteva, zato nit ne mogu čopit neku dobru fotku monitora 

Ove su nove. 

Novu stvar sam skužio; Krenuo sam igrat Far Cry 4 i slika je i u meniju i u igri zamućena, kao van fokusa. Sve postavke sam mjenjao ali štanga. 

I kliknem na monitoru da mi prikaže rezoluciju i piše mi 1080i. Izađem van iz igre i piše mi 1080p. Promjenim kabel na DVI>HDMI i više nemam 

tog problema.

Uglavnom kada pomaknem prozor brzo po ekranu  

Dal se gubi garancija samim otvaranjem tog menija?

Imam li pravo tražiti novi monitor jer je ovaj imao nekih 40 sati rada kad je kupljen?

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to became insane.

0 0 hvala 0
12 godina
ne mogu oni dokazat da si ti otvarao taj meni, a i nema razloga jer je taj meni tu da se nesto vidi i namjesti, isto kao i onaj obicni

isto tako ni ti nemeres dokazati da je monitor imao 40 sati rada kad si ga dobio, a i nije to 4000 sati rada da bi bio neki problem
10 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Ako hoće ko DELL LED P2414H 24' kupljen u links prije mjesec dana za 1600kn pod garancijom, upaljen svega 2 puta za 1000kn u istri

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Svrati do Zagreba :)

12 godina
foka_bez_oka kaže...

Ako hoće ko DELL LED P2414H 24' kupljen u links prije mjesec dana za 1600kn pod garancijom, upaljen svega 2 puta za 1000kn u istri

razlog prodaje za tako drasticno nizu cijenu? ;-)

10 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Jer sam ga kupio za staro računalo koje niti ne koristim a na novom računalu imam bolji monitor.

inače prodaje kompletan taj pc sa monitorom za extra extra povoljnu cijenu, imate oglas na njuskalo pod istra "PC računalo + monitor" odmah među prvima

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Ljudi danas nemaju para pa se držim onog "ako hoćeš prodat, smanji cijenu" 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Pozdrav!

Ljudovi, interesira me neki monitor do 1000-1200kn da nije veći od 22", crni, što tanji okvir i da nije response veći od 5ms.

Također, ne dolaze u obziri monitori koji imaju samo d-sub :)

Malo sam pogledao pa sam zapeo za ova dva trenutno:

http://www.elipso.hr/informatika/monitori/SAMSUNG-LS22D390QS/

i

http://www.instar-informatika.hr/tv-monitor-lg-22m47vq-p-215-lg-model-sa-vga-dvi-i-hdmi-prikljuccima-i-2-ms-odaziva/0222237

Trenutno imam spojen na to mjesto LG L194WT i iznad njega LED TV LG 42UB820V UHD koji mi služi za filmove i miksanje.

Ovaj prvi bi zamjenio i stavio neki prvenstveno za igrice...

Imate neke druge ideje/kandidate - njuškalo isto dolazi u obzir :)

PS: Neka okvir bude crn da se uklopi :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koji monitor kupiti

BOk. Trebam preporuku monitora 144hz, do nekih 2500kn max, ne preko. Na podrucju Splita/Šibenika jer je način plaćanja master card na rate ili neki web shop koji podrzava Master card od PBZ-a

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2015 14:56 (Tony1999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Mn3mica kaže...

i da nije response veći od 5ms.

Ovo je malo tesko definirati jer svaki monitor ima drugačiji display. Tako da moze znaciti da je npr, dellovih 8ms isto kao i acerovih 5ms. Drugacije proizvodjači definiraju te ms jer imaju drugačije formule po kojim ga određuju

14 godina
Koji monitor kupiti

Kaj kažete za ovaj monitor, dosta sam na internetu ali i igram igrice BF4 MP najviše. Da li će 280X biti dovoljna za tu rezoluciju u igrama

LG 25UM55

http://valid.x86.fr/4fgk63

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ivanjino96 kaže...

Kaj kažete za ovaj monitor, dosta sam na internetu ali i igram igrice BF4 MP najviše. Da li će 280X biti dovoljna za tu rezoluciju u igrama

LG 25UM55

FullHD reza, nećeš imat' problema, ja s 280 vrtim skoro sve maxed out pri toj rezi, na mantle-u.
EDIT: Nisam skontao da je 21:9, pa to je onda automatski više posla za grafu, malo smanji postavke, tipa AA i tako to što ždere performanse, ne mogu ti točno reći koliko će ti utjecati na performanse.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2015 13:52 (VedranMik).
14 godina
Koji monitor kupiti

Stojim i gledam, narucit sad ili kad bude raspoloziv. Amazon salje ovaj monitor u Hrvatsku, trebao bi bit izbacen na trziste u roku od 2-3 tjedna, a amazon bi trebao dobijat takve stvari među prvima.

Acer Predator XR341CK

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2015 17:38 (Zajeb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

bolje sacekaj neku kvalitetnu recenziju....

14 godina
Koji monitor kupiti
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Ok, mislim realno sve je to "ok" :)

Nije da se bavim pro igranjem pa mi treba max odaziv, ali htio sam upit što detaljnije opisati...ako netko ima info o linkovima koje sam stavio slobodno neka mi pomogne...

13 godina
Koji monitor kupiti

Kupujem 24" (ako nema onda 27") WQHD monitor do 3500kn. Želio bi par preporuka dobrih monitora u tom rangu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Ljudi što mislite o ovome monitoru.

http://www.computeruniverse.net/en/products/90580806/dell-ultrasharp-u2515h.asp

Planiram si ga kupiti sa ove stranice. Cilj mi je kupiti monitor sa IPS panelom i minimalno 24 inča.

Budžet mi je do 300 eura koji sam ovdje maksimalno rastegnuo 

Za tu cijeno čini mi se ovo najbolji izbor.

Zanima me vaše mišljenje oko monitora te ako mislite dali se može nešto uzeti bolje za ovaj budžet.

0 0 hvala 0
10 godina
Koji monitor kupiti

Evo prije dva dana sam utarabio novi monitor Acer G257HL, stavio ga na stol i zamjenio nakon 7 godina Samsung T220 koji je jos u odličnom stanju i za početak ga držim za backup a kasnije ću ga pokloniti mom nećaku. 

Prvi dojmovi su za sada dobri, ok slika, kut gledanja, manje troši, nešto veći i lakši, meni lakši za čitati, malo nespretan kad trebaš pritiskati gumbe koji su ispod, sve u svemu za 1450 kunića je ok.

E sad imam pitanje ako netko možda zna kako upastu u service menu ili hidden menu da vidim jel sam kupio friški ili se monitor možda koristio. Nije od presudne važnosti nego čisto znatiželja. Isto pitanje sam postavio jednom gospodinu tu na forumu ali još mi nije javio, a na netu nemogu nigdje naći.

Monitor sam kupio u Telebit dućanu u Zg, u HGSpotu ga ima isto i kad sam tam bio tražili su 1750kn dok je u Telebitu 1450, 300 kunića je 300 kako god okreneš ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2015 16:55 (Taraba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koji monitor kupiti

Evo Linus dobio svoj primjerak monitora. Ocekujem review za tjedan dan, mozda i manje.

https://twitter.com/LinusTech/status/623953130238054400

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
FileFicho kaže...

Kupujem 24" (ako nema onda 27") WQHD monitor do 3500kn. Želio bi par preporuka dobrih monitora u tom rangu.

dell u2515h

Kakarot27 kaže...

Ljudi što mislite o ovome monitoru.

http://www.computeruniverse.net/en/products/90580806/dell-ultrasharp-u2515h.asp

Planiram si ga kupiti sa ove stranice. Cilj mi je kupiti monitor sa IPS panelom i minimalno 24 inča.

Budžet mi je do 300 eura koji sam ovdje maksimalno rastegnuo 

Za tu cijeno čini mi se ovo najbolji izbor.

Zanima me vaše mišljenje oko monitora te ako mislite dali se može nešto uzeti bolje za ovaj budžet.

za 300 eura je taj model best buy...mislim da dalje ne moras gledati

13 godina
protjeran
Koji monitor kupiti

Nisam shvatio kako se pali onaj meni da se pogledadaju neke specke oko monitora, koliko je sati radio...(imam benq gw2760), vidio sam pise "power button+menu" no nekuzim i dalje neuspjevam nikakvim kombinacijama

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice