Iskustva sa Samsungom SM P2350

poruka: 27
|
čitano: 5.543
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

E ovako je ja sam naručio u Hgspotu Benq-a E2400HD a njga nema več 3 tjedna( tj, naručuju ga iz benq distributera za HR), a on nikako da dođe, Pa sam vidio ovaj model http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=042330

i svidio mi se po internetu sam našao neke testove i kaže se da je do nasljednik T serije.

Dali netko ima iskustva s njim ili dali ga je vidio u "akciji".

Dali se u radu primjeti manjak ovoga inča.

Hvala na savjetima.

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Iskustva sa Samsungom SM P2350
autorov komentar
 Zna li netko???
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2009 19:17 (ivan262).
17 godina
protjeran
ivan262 kaže...

E ovako je ja sam naručio u Hgspotu Benq-a E2400HD a njga nema več 3 tjedna( tj, naručuju ga iz benq distributera za HR), a on nikako da dođe, Pa sam vidio ovaj model http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=042330

i svidio mi se po internetu sam našao neke testove i kaže se da je do nasljednik T serije.

Hvala na savjetima.

monitor izgleda manje vise ok ali nekako kockasti, i jako malo ima o njemu na netu, ako mozes odi na p2370, a sta se tice tog pola incha ja mislim da se ne bi smio primjetit
Sva pitanja u vezi steam-a obratite se meni na pp... :D, ovo je sukladno pravilima ;) da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
16 godina
neaktivan
autorov komentar
deja_vu kaže...
ivan262 kaže...

Hvala na savjetima.

monitor izgleda manje vise ok ali nekako kockasti, i jako malo ima o njemu na netu, ako mozes odi na p2370, a sta se tice tog pola incha ja mislim da se ne bi smio primjetit
 Ta dva monitora su skoro ista za ovaj p2370 sam gledao po netu ima "tona" testova, ali za ovaj p2350 ništa, možda zato što je novi model???
A uzeo bi taj p2370 samo što je vemil 70km od moga "sela" tu imam samo HG-šrotPlač, to što je kockasti mi ne smeta, samo dali je moguče pomijerati naprijed nazad? Izgleda da neNeodlučan.
17 godina
protjeran
ivan262 kaže...
 Ta dva monitora su skoro ista za ovaj p2370 sam gledao po netu ima "tona" testova, ali za ovaj p2350 ništa, možda zato što je novi model???
A uzeo bi taj p2370 samo što je vemil 70km od moga "sela" tu imam samo HG-šrotPlač, to što je kockasti mi ne smeta, samo dali je moguče pomijerati naprijed nazad? Izgleda da neNeodlučan.
 evo pogledaj video o njemu,
 dade se micati naprijed nazad, gledaj najbolje ti je da odes do hgspota i pogledas kakvu sliku imas i jednostavno se odlucis Namigiva
Sva pitanja u vezi steam-a obratite se meni na pp... :D, ovo je sukladno pravilima ;) da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Pa to bi bilo najbolje, naručit ču ga u ponedjeljak pa ču vidjeti, valjda neče biti da ga više nema.Plač

A što trebam gledati kod kvalitete slikeNeodlučan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ivan262 kaže...

Pa to bi bilo najbolje, naručit ču ga u ponedjeljak pa ču vidjeti, valjda neče biti da ga više nema.Plač

gleda svi monitori koji su u uducanu su podeseni na max kontrasta i svijetline, tako da ti skoro na svakom monitoru bude ok slika ali ako stavis dva monitor jedan pokraj drugoga onda ces sigurno vidjeti neku razliku, i uzmes koji ti je bolji znaci ako ima manje prebianja svjetline ili bolji kut gledanja jer je to najveci nedostatak kod tn monitora,,, 
16 godina
neaktivan
autorov komentar
deja_vu kaže...
ivan262 kaže...

gleda svi monitori koji su u uducanu su podeseni na max kontrasta i svijetline, tako da ti skoro na svakom monitoru bude ok slika ali ako stavis dva monitor jedan pokraj drugoga onda ces sigurno vidjeti neku razliku, i uzmes koji ti je bolji znaci ako ima manje prebianja svjetline ili bolji kut gledanja jer je to najveci nedostatak kod tn monitora,,, 
 Samo što kod mene u HGspotu nemaju uključene monitore, ali če mi ga valjda uključiti sa još jednim da usporedimNeodlučan.
17 godina
protjeran
ivan262 kaže...
 Samo što kod mene u HGspotu nemaju uključene monitore, ali če mi ga valjda uključiti sa još jednim da usporedimNeodlučan.
 ako ti nece htjeti upaliti, ah ne znam, evo meni dolazi u pnedeljak monitor kojeg nisam vidio ni jednom Smijeh osim na internetu, i sve u svemu monitor je monitor ja mislim ako ne budes zadovoljad da ga mozes zamjeniti, ali ja mislim ako pitas da ce ti ukljuciti
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Samo da nema reterdirano pozadinsko osvjetljelje, kao što sam vidio kod frendice kad pali PC pola ekrana je bijeloBelji se

Hvala na videu sa youtube-a.

Koji češ ti monitor uzeti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ivan262 kaže...

Samo da nema reterdirano pozadinsko osvjetljelje, kao što sam vidio kod frendice kad pali PC pola ekrana je bijeloBelji se

Hvala na videu sa youtube-a.

Koji češ ti monitor uzeti.

misio sam uzet acerov h233h ali nikako da ga nabavim jer samo jededna firma nabavlja koja nema ni prodajni centar neko samo internet prodaju, pa sam se odlucio za samsung 2333sw,,,
16 godina
neaktivan
autorov komentar

SretnoCool

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
protjeran
ivan262 kaže...

SretnoCool

i tebi isto, javis dojmove Namigiva
17 godina
protjeran

evo meni dosao monitor, prema mojem 17 crt vauuuu, ono zauzima mi preko polovice stola, sve u svemu nasao sam jedan mrtvi pixel ali sam ga zagladio i sada je sve ok, inace monitor je samsung 2333sw Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a kako si zagladio taj mrtvi pixel?

kakav je taj monitor? jel valja sta? ja si bas razmisljam da si ga kupim pa ako ti nije problem malo opisati kak ti se cini

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ninja23 kaže...

a kako si zagladio taj mrtvi pixel?

kakav je taj monitor? jel valja sta? ja si bas razmisljam da si ga kupim pa ako ti nije problem malo opisati kak ti se cini

bio je na dnu monitora, onko s vrhom prtom sam ga dotaknuo i malo zavrtio i nestao je ( hvala Bogu ) a sta se tice monitora opcenito kut gledanja je izvrstan ( jedino kada se gledao iz donje strane onda se malo gubi boja odnosno tamnije je ionako to je stvar svih lcd monitora sa tn martricom ) , a sta se tice prebijanja svijatla jednostavno nisam vidio ali to cu ti vise reci kada padne noc jer mi dosta svijetla soba pa se ni ne primjeti ( a mozda ni nema ) evo ja smajako zadovoljan s monitorom nisam se previse igrao jer sam kupio hdd pa trebam particije napraviti a ne znam Viče, sve u svemu dobar monitor  Namigiva
16 godina
neaktivan
autorov komentar
deja_vu kaže...
ivan262 kaže...

SretnoCool

i tebi isto, javis dojmove Namigiva
 Smradovi kod mene zatvaraju poslovnicuPlač, pa valjda če monitor doči prije zatvaranja(kolko se uvjek žure).
Ipak sam na selu.Belji se
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2009 11:11 (ivan262).
17 godina
protjeran
ivan262 kaže...

Smradovi kod mene zatvaraju poslovnicuPlač, pa valjda če monitor doči prije zatvaranja(kolko se uvjek žure).
Ipak sam na selu.Belji se
 ah tezak je zivot nama na selu, ali uostalom i lijep Namigiva

evo da jos javim neke stvari u vezi mog monitora, ghosting se primjeti smao na desktopu kada brze micem mape i sl, a u igrama jednostavno nimsa primjetio ( cs 1.6, css ) nema ni pribijanja svijetla, sve u svemu odlican monitor Smijeh
16 godina
neaktivan

Sad i mene zanima taj novi Samsung SM P2250N kojeg imaju u vemilu. Do sad sam planirao uzet t220, a sad se premisljam jer je P2250 250 kn jeftiniji. Sad me zanima koji je bolji i dali se isplati dati 250 kn vise za t220?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
telefon kaže...

Sad i mene zanima taj novi Samsung SM P2250N kojeg imaju u vemilu. Do sad sam planirao uzet t220, a sad se premisljam jer je P2250 250 kn jeftiniji. Sad me zanima koji je bolji i dali se isplati dati 250 kn vise za t220?

Uzmi samo full hd monitor(1920x1080, 16:9)! Bježi od T220(1680x1050, 16:10) i takvih 16:10 monitora to se uvaljuje sad, budućnost je u 16:9 monitorima sa full hd podrškom zato jer se slika kod hd filmova raširi po cijelom ekranu, kod ovoga ostanu one dvije debele crne linije sa gornje strane i donje strane te ima više prostora na desktopu.
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
protjeran
Hyperion kaže...
telefon kaže...

Uzmi samo full hd monitor(1920x1080, 16:9)! Bježi od T220(1680x1050, 16:10) i takvih 16:10 monitora to se uvaljuje sad, budućnost je u 16:9 monitorima sa full hd podrškom zato jer se slika kod hd filmova raširi po cijelom ekranu, kod ovoga ostanu one dvije debele crne linije sa gornje strane i donje strane te ima više prostora na desktopu.
 joj kad bi bilo to sve super, akao bi imao blue-ray citaca i posudivao hd filmove bilo bi izvrsno ali ja koji nema te uvijete i koji sma skinuo podosta ( full HD, vecinom ripani ipak je 30 Gb puno ) ipak ostaje ona mala crna traka osim podosta filmova ali kod nekih je full sreen s time da filmovi iznose od 6 pa do 15 GB ah sada filmovi su ok ja mislim da ne bi bilo razilke izmedu 16:10 i 16:9 ali kod igara koje izgledaju fatacticno toplo preporucam naravno potrebna je i jaka konfiguracija Belji se inace imam samsung sw2333 sa orginalnim panelom kupljenim u diskontu24,
evo stavit cu parr ss ( par Hd i jedan dvd-rip ) iz filmova pa sami vidite
Novi counter strike source server 84.16.243.71:27015
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2009 22:25 (intel freak).
16 godina
neaktivan

@Intel freak: Kakva je slika na tom 2333sw? Razmisljao sam si njega ubosti jer mi treba ekran sa Full HD rezolucijom, najvise od svega za filmove (1080p naravno) i igre, posto cu uzeti i novu konfu, jacina nece biti problem pa me zanima samo kvaliteta slike. Jest da je TN matrica i da ima klasicnih problema sa kutom gledanja ali dali ima jos nekih problema sa nekim bojama ili zujenjem.

Isto tako dali netko ima iskustva sa P2250N koji je noviji model i 100kn jeftiniji od gore navedenog 2333sw.

xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
protjeran
Independent kaže...

@Intel freak: Kakva je slika na tom 2333sw? Razmisljao sam si njega ubosti jer mi treba ekran sa Full HD rezolucijom, najvise od svega za filmove (1080p naravno) i igre, posto cu uzeti i novu konfu, jacina nece biti problem pa me zanima samo kvaliteta slike. Jest da je TN matrica i da ima klasicnih problema sa kutom gledanja ali dali ima jos nekih problema sa nekim bojama ili zujenjem.

Isto tako dali netko ima iskustva sa P2250N koji je noviji model i 100kn jeftiniji od gore navedenog 2333sw.

evo ovako nikakvo zujanje ni kada je ukljuceni monitor niti kada je pod stay bay, a sta se tice gledanja pod kutovima ako gledas lijevo i desno sve ok kao kod crt a kada gledas gore ili dolje onako malo se boja gubi i postaje crnija ali ne jako toliko to da se primjeti i to je normalno kod lcd monitora, igre uh to je prica za sebe stvarno prekrasno igrati na 23" sa full hd sve igre osim crysis  rede mi na max postavkama ( ati 4850 ) ista stvar je i filmovima koji ako gledas hd izgledaju fenomenalno inace ti ja skidam s neta full gd koji su po 16 Gb ali ipak nije vecinom po cijelom ekranu ali sve u svemu je super slika ali nema veze ipak izlega bolje nego na 17" crt, i jos nesto  sam ga kupio u diskont24 i orginal je panel ja ti toplo preporucam monitor!!
16 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru. Ma imam Samsung 930BF (Lcd 19'') ima skoro 3 god, ali me zivcira jer kada gledam filmove oni su widescreen a ekran mi je 4:3 pa na ekranu imam vise crne boje nego slike od filma. Znaci sa tvojom 4850 radi sve na high (crysis je uvijek iznimka) na 1920 1080? Kakva je situacija sa famoznim GTA IV? I koji procesor imas usput da pitam... Gledam sada jer slazem konfu pa da vidim vise manje kolko jake komponente da uguram...

xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
protjeran
Independent kaže...

Hvala na odgovoru. Ma imam Samsung 930BF (Lcd 19'') ima skoro 3 god, ali me zivcira jer kada gledam filmove oni su widescreen a ekran mi je 4:3 pa na ekranu imam vise crne boje nego slike od filma. Znaci sa tvojom 4850 radi sve na high (crysis je uvijek iznimka) na 1920 1080? Kakva je situacija sa famoznim GTA IV? I koji procesor imas usput da pitam... Gledam sada jer slazem konfu pa da vidim vise manje kolko jake komponente da uguram...

imam intela e5200 na 3.5 a sta se tice GTA IV na zalost nisam ga igrao na sada trenutnom lcd ali ja mislim da bi gurao bez brige sa mali podesavanjem blokade rezolucije i sl! jer ja sam svojom 4850 i na 17 " sve na max kod gta IV bez brige igrao pa zato mislim da bi sse moglo i na 23" ali s nekim malim kompromisom!
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Ako nisi Ovisan o detaljima u igrama onda nemaš brige, ja na svojoj konfi Sa HD monitorom igram GTA4 na medium-low postavkama a ti di sigurno mogao na medium.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivan262 kaže...

Ako nisi Ovisan o detaljima u igrama onda nemaš brige, ja na svojoj konfi Sa HD monitorom igram GTA4 na medium-low postavkama a ti di sigurno mogao na medium.

Na rezoluciji 1920x1080? Ja bih ciljao tu rezu i med-high grafika, a ostale igre bih igrao na maximumu (ne spominjimo Crysis) zato pitam kakve su performanse na toj rezoluciji ako netko ima iskustva sa GTX 260...
Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice