jeli samsung p2370 monitor sa hd-rezom?i ima li itko savjet za neke "jeftine"monitore sa hd rezolucijom koji su od 22"-24"
HD-monitori
- poruka: 11
- |
- čitano: 4.458
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jeli samsung p2370 monitor sa hd-rezom?i ima li itko savjet za neke "jeftine"monitore sa hd rezolucijom koji su od 22"-24"
zašto je onda jeftiniji od t220hd,a i veći je malo?
zašto je onda jeftiniji od t220hd,a i veći je malo?
Sad sam i ja stvarno u troumiciu sva tri monitora:samsung p2370,LG 2261 i samsung 2333sw su ljepa i nemrem se odlučit koji ću kupit!
U 9mj kupujem novi komp,a s njim i monitor pa tak da ak ti u međuvremenu kupiš monitor javi kak si zadovolja, jer ako je lg 200-400kn jeftiniji,a iste kvalitete onda se njega isplati kupit!
Ak neko još ima ova tri monitora nek piše nekaj pametno il nek bar da neku pametnu usporedbu koji je za šta bolji i u čemu je ključ razlike u cjeni!
Još me nešto zanima kak to da kod tih monitora nigdje nije naglašeno da su full hd,jer čini mi se da je to bitna stvar?!
gle
super frend mi ima gnusmasa 220, ja imam lg 2261... mogu ti reć da su praktički identični po performansama...čak je možda na lg-u "bolja" crna boja...ne blješti oko rubova...i donekle je gledljiv iz blesavih kuteva...
izvrstan monitor za 1500kn
reza je 1080p (1920x1080)
Sad sam i ja stvarno u troumiciu sva tri monitora:samsung p2370,LG 2261 i samsung 2333sw su ljepa i nemrem se odlučit koji ću kupit!
U 9mj kupujem novi komp,a s njim i monitor pa tak da ak ti u međuvremenu kupiš monitor javi kak si zadovolja, jer ako je lg 200-400kn jeftiniji,a iste kvalitete onda se njega isplati kupit!
Ak neko još ima ova tri monitora nek piše nekaj pametno il nek bar da neku pametnu usporedbu koji je za šta bolji i u čemu je ključ razlike u cjeni!
Još me nešto zanima kak to da kod tih monitora nigdje nije naglašeno da su full hd,jer čini mi se da je to bitna stvar?!
ja imam ovaj već mislim 2 mjeseca
i jos nikaj ne zuji
predobar
zasad (kucam o drvo)
ja imam ovaj već mislim 2 mjeseca
i jos nikaj ne zuji
predobar
zasad (kucam o drvo)
ovako mislio sam pitat ali čitao sam i ispravite me ak sam krivo shvatio...
znači iako ne pise full HD, ako monitor ima 1920 x 1080
on je HD??
Ako je rezolucija 1920x1080 onda je full hd.