HD-monitori

poruka: 11
|
čitano: 4.458
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
HD-monitori

jeli samsung p2370 monitor sa hd-rezom?i ima li itko savjet za neke "jeftine"monitore sa hd rezolucijom koji su od 22"-24"

"you hit me we hit you"-mafia
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: HD-monitori
debs kaže...

jeli samsung p2370 monitor sa hd-rezom?i ima li itko savjet za neke "jeftine"monitore sa hd rezolucijom koji su od 22"-24"

JA ga imam i on ima HD-rezu.
Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
16 godina
neaktivan

zašto je onda jeftiniji od t220hd,a i veći je malo?

16 godina
neaktivan
debs kaže...

zašto je onda jeftiniji od t220hd,a i veći je malo?

Zato jer je T220 16:10 monitor, a P2370 i ostali noviji monitori su 16:9. Samim time moze se od jednog panela proizvesti vise monitora te je cijena manja. 16:9 je takoder bolje za filmove i igre, ali za aplikacije i opcenito koristenje kompa preporuca se 16:10.
Inace ja bas trazim Full HD monitor za sebe i razmisljam se izmedu Samsunga 2333SW i LG 2261v. Tako da pogledaj ta dva modela (Samsung je 1700Kn a LG 1500Kn)
Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
neaktivan

Sad sam i ja stvarno u troumiciu sva tri monitora:samsung p2370,LG 2261 i samsung 2333sw su ljepa i nemrem se odlučit koji ću kupit!

U 9mj kupujem novi komp,a s njim i monitor pa tak da ak ti u međuvremenu kupiš monitor javi kak si zadovolja, jer ako je lg 200-400kn jeftiniji,a iste kvalitete onda se njega isplati kupit!

Ak neko još ima ova tri monitora nek piše nekaj pametno il nek bar da neku pametnu usporedbu koji je za šta bolji i u čemu je ključ razlike u cjeni!

Još me nešto zanima kak to da kod tih monitora nigdje nije naglašeno da su full hd,jer čini mi se da je to bitna stvar?!

17 godina
protjeran
HD-monitori

gle

super frend mi ima gnusmasa 220, ja imam lg 2261... mogu ti reć da su praktički identični po performansama...čak je možda na lg-u "bolja" crna boja...ne blješti oko rubova...i donekle je gledljiv iz blesavih kuteva...

izvrstan monitor za 1500kn

reza je 1080p (1920x1080)

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
debs kaže...

Sad sam i ja stvarno u troumiciu sva tri monitora:samsung p2370,LG 2261 i samsung 2333sw su ljepa i nemrem se odlučit koji ću kupit!

U 9mj kupujem novi komp,a s njim i monitor pa tak da ak ti u međuvremenu kupiš monitor javi kak si zadovolja, jer ako je lg 200-400kn jeftiniji,a iste kvalitete onda se njega isplati kupit!

Ak neko još ima ova tri monitora nek piše nekaj pametno il nek bar da neku pametnu usporedbu koji je za šta bolji i u čemu je ključ razlike u cjeni!

Još me nešto zanima kak to da kod tih monitora nigdje nije naglašeno da su full hd,jer čini mi se da je to bitna stvar?!

A gledaj to ovako, sva 3 modela su ti TN matrica, znaci da svi 3 imaju losi kut gledanja (kada gledas odozdo ili odozgo monitor) te je prikaz slike vise-manje na svima isti. Po meni ovaj P2370 je cisto bacanje novaca, jer za 2000kn covijek si moze ubosti monitor sa kvalitetnijom matricom. Sto se tice LG-a, po Googleu sam nasao dosta ljudi koji se zale oko zujenja, ali nemora znaciti da ce se i tebi to dogoditi...
Ja sam oduvijek imao Samsunga tako da cu definitivno uzeti njega, sto se tice rezolucije, cim veca rezolucija time imas vise mjesta na desktopu, Full HD ti je 1920x1080, ali pazi pri slaganju konfiguracije da uzmes PC koji ce moci to podnijeti... U suprotnom ubodi si LG w2242T za 1135Kn koji ima malo manju rezoluciju ali je trenutno best buy... 
Ukoliko ja u meduvremenu uzmem monitor javim svoja misljenja mozda cak i neki mali rewiew :D
Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2009 0:46 (Independent).
17 godina
protjeran
HD-monitori

ja imam ovaj već mislim 2 mjeseca

i jos nikaj ne zuji

predobar

zasad (kucam o drvo)

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

ja imam ovaj već mislim 2 mjeseca

i jos nikaj ne zuji

predobar

zasad (kucam o drvo)

Ne kazem da svima zuji, nego da ima podosta ljudi koji se zale u vezi s tim zujanjem. Neznam navedeni LG me jedino privlaci vise od Samsunga jer ima HDMI, ali to mi najvjerojatnije nece trebati jer vrlo vjerojatno uzimam HDTV tako da cu najvjerojatnije ici na Samsunga 2333SW.
15 godina
neaktivan
HD-monitori

ovako mislio sam pitat ali čitao sam i ispravite me ak sam krivo shvatio...

znači iako ne pise full HD, ako monitor ima 1920 x 1080

on je HD??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HD-monitori

Ako je rezolucija 1920x1080 onda je full hd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice