Dual monitor setup problem

poruka: 13
|
čitano: 3.272
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dual monitor setup problem!

Ovako sad sam spojio na graficku drugi monitor i pokušao dobiti bilo kakvu sliku na njega tj. pokušao dobiti da rade kao jedan veliki desktop. Imam dvije hd 6850, a monitore sam spojio putem dvi na vga convertera na 2 dvi izlaza na prvu karticu. Problem je u tome što mi na prvom monitoru ima slike, a drugi uopće ne reagira niti ga windows prepoznaje kao da je priključen. Oba monitora su ispravna.

Molim pomoć!

e.BugaTeam @ebugateam.vacau.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Re: Dual monitor setup problem!

otvori AMD Control Center

desktop management

creating and arranging desktops

ako nema oba tu klikni detect displays

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
16 godina
neaktivan
Re: Dual monitor setup problem!

Nula bodova ništa se ne dogodi. Probao sam popikat u sve dvi utore nista. Odspojio sam crossfire i probao svaku karticu pojedinačno, opet ništa. Ne kužim{#}

14 godina
neaktivan

VGA-DVI adapter odapeo?

Ofc.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Dual monitor setup problem
mate960 kaže...

VGA-DVI adapter odapeo?

Mislim da nije ako radi samostalno monitor kad je pristekan na adapter

15 godina
neaktivan
koliko sam upucen da ti 2 monitora rade kao 1 trebas eyefinity a on zahtjeva displayport
:) :) :) :) :) :) :( :) :) :) Gdje je Pero :)?
16 godina
neaktivan
EVO kaže...
koliko sam upucen da ti 2 monitora rade kao 1 trebas eyefinity a on zahtjeva displayport

Da ako su tri monitora. 2 na dvi a 3. mora DP

15 godina
neaktivan
probaj spojit 1. monitor na 1. grafu a 2. na 2.
:) :) :) :) :) :) :( :) :) :) Gdje je Pero :)?
16 godina
neaktivan
EVO kaže...
probaj spojit 1. monitor na 1. grafu a 2. na 2.

I to sam probao; opet ništa.{#}

14 godina
neaktivan

Ako su grafe u CF sve se spaja na jednu grafu!

Ofc.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

O kojim je monitorima riječ? Tj. koje sve ulaze imaju ta dva monitora... (DVI, HDMI, VGA)?

Da li na oba DVI (GPU) izlaza koristiš adaptere?

Pretpostavljam da ako koristiš DVI-VGA adapter, da se radi o monitoru(ima) koji imaju samo VGA ulaz. Ako je tako, onda niti ne možeš imat sliku na oba monitora... Zašto, WTF???

Zato jer 68XX serija ima 1x DVI-I i 1x DVI-D izlaze. Dakle, jedan je samo digitalni (DVI-D), a drugi je analog-digital (DVI-I). Adapter neće radit ako ga pikneš u DVI-D na grafi.

Pomogao bi jedino mini DisplayPort to VGA adapter.

Ako pak monitori imaju digitalni ulaz (DVI ili HDMI) onda je igranje sa kombinacijom kablova i izlaza na grafi. Javi pa ćemo vidjet.

Hebote, danas je sve postalo tako komplicirano da se šugavi komp ne upali sve dok ne izmoliš par... {#}

HD 6850 HD 6850
HD 6870 HD 6870
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 12:43 (Rupy).
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Rupy kaže...

O kojim je monitorima riječ? Tj. koje sve ulaze imaju ta dva monitora... (DVI, HDMI, VGA)?

Pretpostavljam da ako koristiš DVI-VGA adapter, da se radi o monitoru(ima) koji imaju samo VGA ulaz. Ako je tako, onda niti ne možeš imat sliku na oba monitora... Zašto, WTF???

Zato jer 68XX serija ima 1x DVI-I i 1x DVI-D izlaze. Dakle, jedan je samo digitalni (DVI-D), a drugi je analog-digital (DVI-I). Adapter neće radit ako ga pikneš u DVI-D na grafi.

Ako pak monitori imaju digitalni ulaz onda je igranje sa kombinacijom kablova i izlaza na grafi. Javi pa ćemo vidjet.

Hebote, danas je sve postalo tako komplicirano da se šugavi komp ne upali sve dok ne izmoliš par... {#}

Ovo nisam znao.

Jos ako ima CF, znaci jedan monitor mora imati dvi/hdmi jer se u CF koriste izlazi samo sa jedne grafe.

Ofc.
16 godina
neaktivan
Rupy kaže...

Pomogao bi jedino mini DisplayPort to VGA adapter.

Ako pak monitori imaju digitalni ulaz (DVI ili HDMI) onda je igranje sa kombinacijom kablova i izlaza na grafi. Javi pa ćemo vidjet.

Hvala na opsežnom objašnjenju! Nažalost monitori su samo sa vga ulazom. Budem nabavio sa dvi ili hdmi pa cu probat.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice