Dual Dell U2312HM

poruka: 3
|
čitano: 931
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Dual Dell U2312HM

Pozdrav svima.

Od 2012. posjedujem ovaj monitor i super sam zadovoljan. Bez ikada ikakve zamjerke, što na prikaz, što na kvalitetu izrade.
Razmišljam si o upgradeu (ne preskupom) na još jedan monitor i naravno, logičan izbor je još jedan Dell U2312HM.
Primarno, namjena nije za gaming stoga neće znatno utjecati malo deblji rubovi ovih monitora.

Naime, razmišljam o sljedećim stvarima...
- budući da je riječ o starijim, korištenim monitorima, kolika je šansa da naletim na monitore full različitih prikaza boja?

- zašto da, zašto ne 21:9 monitore? Ukoliko želim nekakav slične kvalitete, treba mi barem 3soma kuna, a na 21:9 GTX770 će kašljucati.
Ovako, na dual setupu ipak mogu igrati na jednom monitoru.
- + u korist dual setupšto 21:9 ne mogu okretati...

long story short

Što mislite o kupovini još jednog Dell U2312HM za dual setup
Unaprijed hvala.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Dual Dell U2312HM

Sorry na uletu u temu. I sam imam navedeni monitor, dok je drugi 1" manji Samsung ako se na varam, te bi uzeo još jedan Dell U23, naravno rabljeni. Zanima me koliko je isplativa takva investicija, s obzirom da rabljeni drže dobru cijenu na njuškalu, ili mi je isplativije uzeti dva nova p24 monitora.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Dual Dell U2312HM
etcshadow kaže...

Sorry na uletu u temu. I sam imam navedeni monitor, dok je drugi 1" manji Samsung ako se na varam, te bi uzeo još jedan Dell U23, naravno rabljeni. Zanima me koliko je isplativa takva investicija, s obzirom da rabljeni drže dobru cijenu na njuškalu, ili mi je isplativije uzeti dva nova p24 monitora.

gdje se uopce kod nas vise i moze uzeti taj monitor?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice