"To nije ghosting. Stelaj kursor da ne ostavlja tragove"
Inace znam tu opciju za mis da ostavlja tragove i iskljucena mi je, tako da to jedino može biti ghosting ili nešto drugo što se tiče ekrana. Probaj i ti micat miš što brže možeš lijevo-desno na crnoj slici (fullscreen) pa češ vidit da ti cursor ostavlja tragove iako ti je ta opcija iskljucena...
Evo ja sam uzeo prije koja 4 tjedna U2312HMt u ADM-u i monitor radi kao zmaj. Nema ghostinga, ništa ne šteka, inače sam ga isprobao u battlefieldu 3, riftu, witcheru 2, itd, i probao sam namjerno brzo vrtit kameru da vidim dali ce pocet se tako nesto pojavljivat ali sve je ok sa monitorom. Monitor je prva liga za te novce i također nemam mrtvih pixela niti probijanja pozadinskog osvjetljenja, boje su odlične, tako da nemam uopće negativnih komentara na monitor.
P.S. još da nadodam da za razliku od LG IPS monitora u istom cjenovnom rangu koji se daju kao usporedba ali bez podešavanja po visini, lijevo-desno, ovaj monitor ima jako stabilan stalak i ne ljulja se kada ga pogurnes prstom malo, što se nebi moglo reć za LG (ima mi brat jedan, nedavno kupljen samo malo niže cijene od ovog DELL-a i puhneš u njega i nestabilan je).

nicky.sl

) i sad ne znam koji od ta dva uzeti. Pa zato molim experte za pomoc na forumu. Po specifikacijama mi se cine jako slicni osim velicine ekrana. Monitor mi sluzi prvenstveno za igranje battlefielda 4. Help!!

nemas sta misliti trk u ducan!