Baš i nije odličan, zašto dell štedi na portovima
EDIT: Al kud god pogledam svi hvale ovaj monitor šta je toliko dobar?
Pa vjerojatno smo svi u krivu jer nema dosta portova! E, svašta baš!
kako misliš crni rubovi , crne linije jer si skinuo film u krivoj rezoluciji ?? ili misliš na neki proboj svjetla , ja moram rec da me ekran još danas sve više oduševljava i ne žalim ni kune od onih pretjeranih 2100 koje sam dao.
Nikako se nemoj s time pomirit.
Predlažem da ga staviš u oglasnik za 1500 kn, ja ti dam 1400 odma na ruke jer sam dobar čoek, paćga poklonit curi za fejs.
A ti onda mojim parama trk kupit pošteni monitor sa crnim rubovima.
:P
mislim na rubove koji se pojavljuju kod gledanja filma (kriva rezolucija), u tom slucaju vidim probijanje svijetla (backlight bleed), tj lagano zuckasto u donjem lijevom kutu ... primjetno je samo na potpuno crnoj podlozi (npr crni desktop)....
Jesi ga kalibrirao? Meni svjetlo probiva jedino kad nabijem brightness do jaja.
Evo ja sam sebi stavio ove:
Brightness: 30
Contrast: 75
Input Color Format: RGB
Mode Selection: Graphics
Sharpness: 50
Dynamic Contrast: Off
Response time: Overdrive
RGB: Custom
• R: 99
• G: 95
• B: 98
mislim na rubove koji se pojavljuju kod gledanja filma (kriva rezolucija), u tom slucaju vidim probijanje svijetla (backlight bleed), tj lagano zuckasto u donjem lijevom kutu ... primjetno je samo na potpuno crnoj podlozi (npr crni desktop)....
to je onda tvoja greška , inaće ja sam tražio to probijanje svjetla u mraku na crnoj podlozi i nema nicega, uostalom i da ima ne zelim patit od "benchmarka" u real life upotrebi je to nezmjetna mana.
Ne koriste svi monitore samo za komp, nebi vjerovao
Pa postoji DVI-HDMI adapter tako da ne vidim to kao neki nedostatak... Ni nećeš primjetiti razliku da ide na taj adapter jer se sve digitalno šalje, za razliku od DVI-VGA adaptera gdje ide analogno.
Ne koriste svi monitore samo za komp, nebi vjerovao
A koliko ti portova nedostaje? Jedino nedostaje HDMI a to je jedan port jer imaš i stari D-Sub, imaš DVI i imaš Display port a i USBova ima dosta ali kao što i Pero kaže za HDMI, ne vidim u čemu je (tako veliki) problem jer imaš adapter, a ako ti nije prvotna namjena rad s kompom a nisi gledao koje ulaze/izlaze ima e onda imaš peh koji uopće i nije strašan jer se lako i jeftino riješi a kvaliteta slike je ipak važnija stavka od adaptera. Ako pak odvagneš sve prednosti i nedostatke ovaj monitor je još uvijek vrlo dobra preporuka bez obzira na nedostatak HDMI iako to stoji kao minus ali manji minus jer s obzirom na cijenu, prikaz svih boja i usprkos tintingu kod nekih modela U2311H je i dalje super deal.
Trebao bih monitor za spojit xbox i pc. Jel to ide na taj monitor zajedno bez stalnog iskopčavanja kablova?
Trebao bih monitor za spojit xbox i pc. Jel to ide na taj monitor zajedno bez stalnog iskopčavanja kablova?
pa ide. Afaik, pc spojiš na dvi, a xbox preko adaptera na display port.
Ma uzeću taj monitor, baš gledam kak dobro boje izgledaju. Žive su.
Koji će to preporod bit kad pređem sa svog Neovo monitora od 17 " na Dell u2311h 23" :)
Dobio i ja juče monitor, izvrstan je. Nisam ni znao da toliko boja postoji.
Sto bi tek onda rekao na AMOLED :)
Sto bi tek onda rekao na AMOLED :)
Rekao bi Samsung Galaxy
Dell u2311H svakako.
Evo baš ga danas kupio i isprobao,stvarno vrhunski monitor.
I ja sam jako zadovoljan, pogotov kako se ponaša na forumu i u igri. Puno njih je govorilo da 8ms puno i da to nije dobro za igre, ali to se niti ne primjeti. Dirt 3 kao i cod4 šljaka bez beda i niti se ne primjeti tih "8ms".
Možda je to samo dokaz kako drugi monitori samo nose u nazivu "2ms" a zapravo su sporiji.
Ma ja ne primjetim nikakvi ghosting, btw nick jel ti imaš unlockanu 6950 u 6970?
Ma ja ne primjetim nikakvi ghosting, btw nick jel ti imaš unlockanu 6950 u 6970?
Ne nemam, ali se može otključat. Baš je želim otključat ali imam problema sa ATI winflashom, morat ću ponovno zatražit pomoć od ATI gamera
I ja sam jako zadovoljan, pogotov kako se ponaša na forumu i u igri. Puno njih je govorilo da 8ms puno i da to nije dobro za igre, ali to se niti ne primjeti. Dirt 3 kao i cod4 šljaka bez beda i niti se ne primjeti tih "8ms".
Možda je to samo dokaz kako drugi monitori samo nose u nazivu "2ms" a zapravo su sporiji.
Ja sam probao nekakve slabije igre na laptopu malo probat i nema tog nekakvog ghostinga ili čega već.Stvarno je monitor vrhunski nema šta,a i cijena je više nego dobra.
a kad stavis 23 uz 24 mozda malo ali nista znacajno , ja sam mislio uzet toga acera jer sam della cekao vec 2 mjeseca , a odlucio sam se cekati ga i cekao ga jos mjesec dana , dakle zato sto nije bio dostupan ja sam ga cekao 3 mjseca a mogao sam uzet acera kad sam htio , a ti imas jednoga i drugoga tu , vjeruj mi isplatilo se cekat , uzimaj della ;)
zanima me kako radi na ps3 ima jedan vid na youtubu sa ps3
Pozdrav, ljudi vidim brdo tema ali ja imam specifican zahtjev, treba mi monitor od 24'',
treba zadovoljavati kriterij cijene(do 2000kn, moze se preci ako je monitor dobar),
mora imati sto kvalitetniju sliku i da mi moze PS3 i PC biti spojen na njega...
Na Ps3 igranje, a na PC-u isto igranje CAD programi photoshop i Filmovi, znaci sto kvalitetnije.
Da citao sam nes o onom dellu, svi ga hvale, a zanima me postoji li neka verzija od 24'' ili neka novija serija pa da si kupim...
i sta mislite kako bi mi se ovaj dell uklopio u igranje, PS3 i PC u isto virjeme...