Dell U2311H

poruka: 354
|
čitano: 124.666
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dell U23111H

Baš i nije odličan, zašto dell štedi na portovima{#}

EDIT: Al kud god pogledam svi hvale ovaj monitor šta je toliko dobar?

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 21:12 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Dell U23111H
Praetorian1 kaže...

Pa vjerojatno smo svi u krivu jer nema dosta portova! E, svašta baš! {#}

Teško konju kojeg selo hrani i državi koju suknja brani, jedan, dva, evo ti ga na
17 godina
nisam bas oduševljen... kad gledam film, crni rubovi sa strane i nisu baš previše crni .... mislim da je o tome vec pisano, ostalo je ok (nema bad pixela, boje su izvrsne, kut gledanja je izvrstan)... e sad ... mislim da cu se morat pomirit s tim :(
15 godina
BoTiA kaže...
nisam bas oduševljen... kad gledam film, crni rubovi sa strane i nisu baš previše crni .... mislim da je o tome vec pisano, ostalo je ok (nema bad pixela, boje su izvrsne, kut gledanja je izvrstan)... e sad ... mislim da cu se morat pomirit s tim :(

kako misliš crni rubovi , crne linije jer si skinuo film u krivoj rezoluciji ?? ili misliš na neki proboj svjetla , ja moram rec da me ekran još danas sve više oduševljava i ne žalim ni kune od onih pretjeranih 2100 koje sam dao.

17 godina
BoTiA kaže...

Nikako se nemoj s time pomirit.

Predlažem da ga staviš u oglasnik za 1500 kn, ja ti dam 1400 odma na ruke jer sam dobar čoek, paćga poklonit curi za fejs.

A ti onda mojim parama trk kupit pošteni monitor sa crnim rubovima.

:P

17 godina

mislim na rubove koji se pojavljuju kod gledanja filma (kriva rezolucija), u tom slucaju vidim probijanje svijetla (backlight bleed), tj lagano zuckasto u donjem lijevom kutu ... primjetno je samo na potpuno crnoj podlozi  (npr crni desktop)....

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 7:45 (BoTiA).
17 godina
BoTiA kaže...
mislim na rubove koji se pojavljuju kod gledanja filma (kriva rezolucija), vidim probijanje svijetla, tj lagano zuckasto u donjem lijevom kutu ... primjetno je samo na potpuno crnoj podlozi ....

Jesi ga kalibrirao? Meni svjetlo probiva jedino kad nabijem brightness do jaja.

Mentalist je moj idol... I torrente isto
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 7:44 (tnakir).
17 godina
samo sam spustio svjetlost na 35 ... ostalo je ostalo tvornicki podeseno ... da li ti mozes postat neke svoje postavke pa da probam?
17 godina
Dell U23111H

Evo ja sam sebi stavio ove:

Brightness: 30
Contrast: 75
Input Color Format: RGB
Mode Selection: Graphics
Sharpness: 50
Dynamic Contrast: Off
Response time: Overdrive
RGB: Custom
• R: 99
• G: 95
• B: 98

Mentalist je moj idol... I torrente isto

0 0 hvala 1
15 godina
BoTiA kaže...

mislim na rubove koji se pojavljuju kod gledanja filma (kriva rezolucija), u tom slucaju vidim probijanje svijetla (backlight bleed), tj lagano zuckasto u donjem lijevom kutu ... primjetno je samo na potpuno crnoj podlozi  (npr crni desktop)....

to je onda tvoja greška , inaće ja sam tražio to probijanje svjetla u mraku na crnoj podlozi i nema nicega, uostalom i da ima ne zelim patit od "benchmarka" u real life upotrebi je to nezmjetna mana.

15 godina
neaktivan
Jura iz druge galaksije kaže...
Praetorian1 kaže...

Ne koriste svi monitore samo za komp, nebi vjerovao{#}

F.C LIVERPOOL
17 godina
Dell U23111H

Pa postoji DVI-HDMI adapter tako da ne vidim to kao neki nedostatak... Ni nećeš primjetiti razliku da ide na taj adapter jer se sve digitalno šalje, za razliku od DVI-VGA adaptera gdje ide analogno.

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Praetorian1 kaže...
Jura iz druge galaksije kaže...
Praetorian1 kaže...

Ne koriste svi monitore samo za komp, nebi vjerovao{#}

A koliko ti portova nedostaje? Jedino nedostaje HDMI a to je jedan port jer imaš i stari D-Sub, imaš DVI i imaš Display port a i USBova ima dosta ali kao što i Pero kaže za HDMI, ne vidim u čemu je (tako veliki) problem jer imaš adapter, a ako ti nije prvotna namjena rad s kompom a nisi gledao koje ulaze/izlaze ima e onda imaš peh koji uopće i nije strašan jer se lako i jeftino riješi a kvaliteta slike je ipak važnija stavka od adaptera. Ako pak odvagneš sve prednosti i nedostatke ovaj monitor je još uvijek vrlo dobra preporuka bez obzira na nedostatak HDMI iako to stoji kao minus ali manji minus jer s obzirom na cijenu, prikaz svih boja i usprkos tintingu kod nekih modela U2311H je i dalje super deal.

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
15 godina
neaktivan
Dell U23111H

Trebao bih monitor za spojit xbox i pc. Jel to ide na taj monitor zajedno bez stalnog iskopčavanja kablova?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Trebao bih monitor za spojit xbox i pc. Jel to ide na taj monitor zajedno bez stalnog iskopčavanja kablova?

pa ide. Afaik, pc spojiš na dvi, a xbox preko adaptera na display port.

15 godina
neaktivan
Dell U23111H

Ma uzeću taj monitor, baš gledam kak dobro boje izgledaju. Žive su.

Koji će to preporod bit kad pređem sa svog Neovo monitora od 17 " na Dell u2311h 23" :)

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 18:27 (Praetorian1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dell U23111H

Dobio i ja juče monitor, izvrstan je. Nisam ni znao da toliko boja postoji.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Sto bi tek onda rekao na AMOLED :)

... bit cu ja i gori!!!
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Praetorian1 kaže...

Sto bi tek onda rekao na AMOLED :)

Rekao bi Samsung Galaxy

14 godina
neaktivan
Dell U23111H
Ne bih htio otvarati novu temu. Dvoumim se izmedu ova 2 monitora ACER S243HLAbmii i monitora iz ove teme.
Bio bih zahvalan ako mi možete pomoći i ako imate sta za predložiti recite slobodno, mislim dat max 2k kuna.
Koristio bi ih najviše za igranje (cod 4,CSS, uglavnom fps) te za pokoji film i ostalo.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dell U23111H

Dell u2311H svakako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dell U23111H

Evo baš ga danas kupio i isprobao,stvarno vrhunski monitor.{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

I ja sam jako zadovoljan, pogotov kako se ponaša na forumu i u igri. Puno njih je govorilo da 8ms puno i da to nije dobro za igre, ali to se niti ne primjeti. Dirt 3 kao i cod4 šljaka bez beda i niti se ne primjeti tih "8ms".

Možda je to samo dokaz kako drugi monitori samo nose u nazivu "2ms" a zapravo su sporiji.

15 godina
neaktivan
Dell U23111H

Ma ja ne primjetim nikakvi ghosting, btw nick jel ti imaš unlockanu 6950 u 6970?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ma ja ne primjetim nikakvi ghosting, btw nick jel ti imaš unlockanu 6950 u 6970?

Ne nemam, ali se može otključat. Baš je želim otključat ali imam problema sa ATI winflashom, morat ću ponovno zatražit pomoć od ATI gamera 

14 godina
nick54312 kaže...
gamer34 kaže...

I ja sam jako zadovoljan, pogotov kako se ponaša na forumu i u igri. Puno njih je govorilo da 8ms puno i da to nije dobro za igre, ali to se niti ne primjeti. Dirt 3 kao i cod4 šljaka bez beda i niti se ne primjeti tih "8ms".

Možda je to samo dokaz kako drugi monitori samo nose u nazivu "2ms" a zapravo su sporiji.

Ja sam probao nekakve slabije igre na laptopu malo probat i nema tog nekakvog ghostinga ili čega već.Stvarno je monitor vrhunski nema šta,a i cijena je više nego dobra.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2011 22:33 (gamer34).
14 godina
neaktivan
Dell U23111H
Onda se dell uzima :D

btw, dal se uopce kuzi razlika izmedu 24 i 23"?

0 0 hvala 0
15 godina
Mr.greenx kaže...
Onda se dell uzima :D

btw, dal se uopce kuzi razlika izmedu 24 i 23"?

a kad stavis 23 uz 24 mozda malo ali nista znacajno , ja sam mislio uzet toga acera jer sam della cekao vec 2 mjeseca , a odlucio sam se cekati ga i cekao ga jos mjesec dana , dakle zato sto nije bio dostupan ja sam ga cekao 3 mjseca a mogao sam uzet acera kad sam htio , a ti imas jednoga i drugoga tu , vjeruj mi isplatilo se cekat , uzimaj della ;)

16 godina
Dell U23111H

zanima me kako radi na ps3 ima jedan vid na youtubu sa ps3

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Dell U23111H

Pozdrav, ljudi vidim brdo tema ali ja imam specifican zahtjev, treba mi monitor od 24'',
treba zadovoljavati kriterij cijene(do 2000kn, moze se preci ako je monitor dobar),
mora imati sto kvalitetniju sliku i da mi moze PS3 i PC biti spojen na njega...
Na Ps3 igranje, a na PC-u isto igranje CAD programi photoshop i Filmovi, znaci sto kvalitetnije.
Da citao sam nes o onom dellu, svi ga hvale, a zanima me postoji li neka verzija od 24'' ili neka novija serija pa da si kupim...
i sta mislite kako bi mi se ovaj dell uklopio u igranje, PS3 i PC u isto virjeme...

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice