Dell U2311H problem

poruka: 6
|
čitano: 768
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dell U2311H problem

Imam problem vezan za prikaz slike, naime danas sam primjetio da na desnoj strani monitora uz sami rub imam liniju širine 2cm koja je vertikalna gotovo duž cijelog desnog ruba.

Izgled te linije podsjeća na mokri papir koji se osušio, vidljivo je na zelenoj, plavoj, sivoj podlozi, na bijeloj podlozi gotovo da se ne vidi.

Pokušat ću slikat, za sada dolje nacrtani primjer.

Hvala 

Dell U2311H Dell U2311H
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 22:40 (Wuk19).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Dell U2311H problem
Wuk19 kaže...

Imam problem vezan za prikaz slike, naime danas sam primjetio da na desnoj strani monitora uz sami rub imam liniju širine 2cm koja je vertikalna gotovo duž cijelog desnog ruba.

Izgled te linije podsjeća na mokri papir koji se osušio, vidljivo je na zelenoj, plavoj, sivoj podlozi, na bijeloj podlozi gotovo da se ne vidi.

Hvala 

nema se tu sta dodati, ako imas garanciju, nosi na reklamaciju i to je to

I see noob people
15 godina
neaktivan
Re: Dell U2311H problem
Frozen Hell kaže...
Wuk19 kaže...

Hvala 

nema se tu sta dodati, ako imas garanciju, nosi na reklamaciju i to je to

Slažem se, međutim danas opet gledam i daleko slabije se vidi tj. nije toliko izraženo kao jučer. Čini mi se da je najuočljivije prilikom paljenja računala i budeđenja monitora iz sleep moda.

13 godina
protjeran
Dell U2311H problem

slikaj da te nebi ovi iz servisa zajebavlai da nije mu ništa

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Dell U2311H problem

Trebao sam jučer kada je bilo baš izraženo, sada jedino mogu ponovit uvjete da se budi iz sleep moda i slikat. Garanciju imam do 11 mjeseca ove godine tako da ne žurim.

Ali bit će mi žao ako budem morao reklamirat, zbilja odličan monitor. Znam da ukoliko reklamiram dobivam Dell U2312HM koji je barem po testovima malo lošiji po pitanju kvalitete slike i odziva.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 22:24 (Wuk19).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Dell U2311H problem

pusti ti to.. 11 mjesec će samo tako doć.. što prije to bolje

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: