ASUS ROG PG34Q 34" Ultra Wide Curved

poruka: 7
|
čitano: 3.016
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
ASUS ROG PG348Q 34" Ultra Wide Curved

ASUS uskoro izbacuje po meni najlepsi monitor na trzistu.

ROG PG348Q 34"Curved IPS Screen G-Sync Monitor rezolucije 3440x1440

Monitor je najbolje objasniti recima POTPUNO LUDILO.

Zbog ove stvari me je drago sto nisam ulagao u Swift i ostale modele koje je ASUS nudio i koji su takodje dobri.

Video sam jedan Samsung pre vise od godinu dana Curved i namirisao da ce za njim krenuti trka sa Curved Screen modelima.

E ovo je pravi uzivanje, nikako tri monitora spojena.

Cena ce biti oko 1000e sto znaci za godinu dana 700e.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 13:38 (eVGA-011).
Moj PC  
7 0 hvala 2
12 godina
neaktivan

Samo da cijene padaju što prije, pa za božić se počastit

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

brutalan monitor, a takva će bome bit i cijena. ROG brand+GSync+zakrivljenih 35 inča=1300 eura minimalno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: ASUS ROG PG34Q 34" Ultra Wide Curved

Ja kada sam ga video pre 3 meseca odlepio sam.

Znaci zahvaljivao sam sebi 300 puta jer samo sebe slusam kada kupujem hardware a toliko su mi svi oko mene pricali Uzmi Monitor, Uzmi Swift, uzmi ovaj uzmi onaj, sve ti je jako samo monitor 1080p, bezveze...

ja kazem ljudi cekam nesto stvarno next gen, Ma sta ti cekas od ovoga nece biti bolje... 

Da sam platio 600-700e Swift ne bi uzeo ovaj. Da li ste videli ovaj pozadi deo kao baca ROG znak crveni LED na sto na kom stoji.

Tacno ispod ovog kruga. Ko zna koje sve funkcije ima. Ljudi se bune sto nije 144Hz... a njihove grafike mogu da podrze 30% igrica sa 120 fps...

Meni je dovoljan 60fps. Nije cilj imati 120fps, sa takvim monitorom mora da fps ne pada ispod 120 inace si sjeban...

Ja kazem bolje 60fps i filteri nego 120fps i krive ivice. Em sto ti sa 120fps monitorima temperature graficke su drasticno vece.

Sada kada pitam likove koji su me savetovali za Swift oni kazu Pametno sto si cekao. Naravno on je u planu za 2016 godinu za kupovinu, prvo graficka sada.

Mozete da se tesite pa da vam sluzi i kao TV, pa da vam bude lakse kada placate toliko kao i TV i monitor odjednom....

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 19:34 (eVGA-011).
14 godina
neaktivan

Negdje sam vidio da ciljaju refresh rate od 100hz, tako da mogu koristiti i ULMB. Brutala stvar

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A da li ce padati cena normalnih monitorima sa flat ekranom, kao sto su ASUS Swift, itd...?

Ja mislim da hoce tamo krajem 2016 ako ljudi usvoje ove ekrane. 

Ti prakticno kada si ispred njega i ne vidis da je zakosen samo se lakse uzivis u sliku.

Kako su se samo setili ovako da ga urade, pozadi ovaj deo prosto te mami da ga dotaknes da vidis kakav je tacno materijal i to.

Realno ja volim klasicne stvari ali ovo je uradjeno sa ukusom, nije samo nabudzeno futuristicki, ovo treba da si inteligentan da ovako ga uradis.

Mogu zamisliti trenutak kada ga vadis iz kutije na sto... Pitam se koliko li je tezak?

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 17:04 (eVGA-011).
15 godina
ipetrovs kaže...

brutalan monitor, a takva će bome bit i cijena. ROG brand+GSync+zakrivljenih 35 inča=1300 eura minimalno.

ako ne i vise

H2O
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice