AOC Monitor

poruka: 6
|
čitano: 2.789
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
AOC Monitor

Isplati li se kupit AOC monitor,cijena je niska,dizajn je lip,sad kakva je kvaliteta tog monitora,ko ima nekakvih dobrih ili losih iskustva s njima neka pise

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AOC Monitor

AOC F22+, bagatela (novi je nekih 7xx kn), 21.5" 1920x1080 reza. Imam ga godinu i pol ako se ne varam. Dolazi s 3 godine gare i nikakvih problema za sad, da pokucam :) 

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Re: AOC Monitor
tiho2606 kaže...

Isplati li se kupit AOC monitor,cijena je niska,dizajn je lip,sad kakva je kvaliteta tog monitora,ko ima nekakvih dobrih ili losih iskustva s njima neka pise

Normalno da se isplati kaj drugo, a koji model AOC monitora kupuješ i u kojem dučanu zapravo?Cool

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
12 godina
neaktivan
u adm aoc 2343f2 od 23 incha
12 godina
neaktivan
rambox kaže...
tiho2606 kaže...

Normalno da se isplati kaj drugo, a koji model AOC monitora kupuješ i u kojem dučanu zapravo?Cool

u adm aaoc 2343f2 23 incha 1117kn

13 godina
neaktivan
AOC Monitor
evo ja imam taj monitor preko god dana .... svidio mi se cim sam ga vidio ... u ducanima drzi cijenu stalno .... do sad nikakvih problema ... jedina zamjerka se ta sto nema ugradene zvucnike ... makar male taman da mob spojim sa hdmi kablom il nes sl .... ocjena 4,9
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice