27 Monitor preporuka

poruka: 5
|
čitano: 2.976
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
27 inch Monitor preporuka
Kupit ću si idući tjedan novi monitor, do sada sam imao 23 inch, no sad bih si uzeo veći, čini mi se da je 30 inčni malo prevelik, jasno dobar za filmove i igre, ali nekako mi je za obično surfanje Internetom prevelik, ali vjerujem da bi onaj od 27 bio idealan. Inače, imam dosta jak komp, grafičku GeForce 560Ti s maks rezolucijom 1920x1080, pa bi i ovaj novi takav trebao biti.

Zamolio bih za prijedloge.

Hvala unaprijed.
Pukovnik

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: 27 inch Monitor preporuka
Pukovnik kaže...
Kupit ću si idući tjedan novi monitor, do sada sam imao 23 inch, no sad bih si uzeo veći, čini mi se da je 30 inčni malo prevelik, jasno dobar za filmove i igre, ali nekako mi je za obično surfanje Internetom prevelik, ali vjerujem da bi onaj od 27 bio idealan. Inače, imam dosta jak komp, grafičku GeForce 560Ti s maks rezolucijom 1920x1080, pa bi i ovaj novi takav trebao biti.

Hvala unaprijed.

27" monitori ti imaju rezu i do 2560*1440. To ti je prevelik zalogaj za tvoju grafu. ali opet, to su tvoji novci. Sta mislis o ovome? Ili ovome?

Ko da me briga za potpis...
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 12:39 (Suddenly Psychotic).
16 godina
neaktivan
27 Monitor preporuka
Hm...ne bi htio veću rezoluciju baš iz razloga koji si naveo, nema smisla ići u tom smjeru ako mi grafička to ne bi podržala, ili ako bi imala problema.
Pukovnik

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
27 Monitor preporuka
Pukovnik

0 0 hvala 0
17 godina
Re: 27 inch Monitor preporuka
Pukovnik kaže...

Hvala unaprijed.

Moš uzet u obzir i ovaj AOC model kojeg sam spomenul u temi ispod.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/monitori/aoc-e2795vh/117739.aspx?page=0&jumpto=2295411&sort=asc&view=flat

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 13:11 (rambox).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice