2 Monitora

poruka: 4
|
čitano: 3.464
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
2 Monitora

Dakle spojio sam dva monitora. Sve je uredu, jedan prikazuje jednu stranu, drugi drugu. 

Zanima me kako da namjestim da recimo na desnom glavnom 23ci monitoru igram neku igru, dok na drugom lijevom 17ki se znaci dopisujem preko fba, ili spustam guide i to ALI DA ME NE IZBACI S PRVOG MONITORA KAO ONO KAD ALT TAB URADIMO NA JEDNOM MONITORU. To nikako jos ne mogu shvatit

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
2 Monitora

moras u igrici nastimati full screen windowed ili windowed ali borderless. Ako ti pokrene igru u full screen onda da bilo sta sa strane vidis mora minimozovati igru.

znaci ne full screen nego vidi opcije window borderless ili windowed

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=34436
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
2 Monitora

Pozdrav ekipa,

nisam htjeo otvarati novu temu pa sam ovdje nastavio samo. Naime, imam 2 monitora - oba imaju VGA izlaz i kupio sam dva adaptera iz VGA u DVI. Jedan DVI ima ko one crte jos 4 pina a drugi nema. Sve fino spojim i nikako da mi prepozna drugi monitor. Pokusavao sam u BIOS-u sve postavke i nece nikako.

Jel netko imao slicnih problema i kako rijesiti? Pokusavao sam na Display Settings pod Detect i nece nikako.

Evo slike kako mi izgleda u BIOS-u!

Lp 

Graficka je AMD R9 280x (Toxic)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
2 Monitora

UPDATE:

Na linuxu mi prepozna drugi monitor i mogu preci misem na njega ali je ekran i dalje crn. Ne razumijem zasto ga nece prepoznati tj. prikazati sliku?

Bilo tko?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice