Vozdra ekipa,
trenutno sam u procesu izrade drvenog micro atx kućišta od 18mm jelovine i našao sam malo vremena da Vam pofotkam ovu trenutno radnu fazu.
Dizajn je klasični na kat (MB gore, PSU i HDD dolje).
Fan mountovi (još nisu ali budu skoro) i rupe su predviđene za 140mm ventove.
Dimenzije su 34,5x32x29,7 (V*Š*D).
Mb se instalira na aluminijske cijevi s urezanim navojem, koje su prethodno s epoxyem zalivene u pripadajuće rupe.
GPU se instalira isključivo u slot br.2, odnosno brzina mu pada na 8x ali to ne vidim kao problem.
Na priloženim fotkama je isključivo suhi spoj (da dobijete ideju kako će to na kraju izgledati) i jedino je gornja ploča pripremljena za bajcanje / lakiranje.
Još brdo rubova i stranica treba obraditi prije lakiranja. Nakon toga kreću instalacije hdd led dioda, metalnih rešetki, filtera za prašinu, tipkala za paljenje itd..
U svakom slučaju još ne znam da li da odradim graviranje slova na prednju stranicu ili ne.
Kako će odmicati vrijeme izrade (cca mjesec dana s obzirom na sve obaveze trenutno) svakako ću ubaciti još koju fotku.
Svaka sugestija je dobrodošla.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Napokon završeno (almost). Još trebam podesiti magnetske zatvarač stražnje stranice za pristup napajanju i HDD-u, fiksator koji drži grafičku na mjestu (i taj bude drveni naravno) i eventualno neko blago ovjetljenje iznutra.
Instalirane komponente:
MB: Asus Maximus Gene III (s.1156)
CPU: i7 870 (@ 3.6 trenutno - testiranje tek slijedi,)
COOLER: Prolimatech Megahalems (2 x Noctua NF-F12 PWM) + Noctua NFP14 FLX (exhaust fom case) + Zalman ZM-STG2
CASE FAN: Noctua NFP14 FLX (ispuh)
GPU: Radeon 7850 2gb
PSU: Modular Chieftec Nitro BPS-550C
Detaljniji opis, temperature i extra fotke (stražnja strana) dodam sutra.
prekrasno...
svaka cast
Mali update.. samo fotke za sad
Nemam previše slobodnog vremena zadnjih dana tako da još nisu podešena stražnja vrata i magnetski zatvarač iste, fiksator za GPU isto nije gotov (nadam se skoro
)
Najvjerojatnije za vikend bude sve gotovo.
Ovo uzgleda predobro, svaka cast na trudu! 
Super izgleda! Svaka cast na trudu! 
Kako si zaoblio drvo na prorezima za ventilatore i ostalim dijelovima kucista? Postoji poseban alat za to ili turpija u ruke pa malo po malo?
Kako si zaoblio drvo na prorezima za ventilatore i ostalim dijelovima kucista? Postoji poseban alat za to ili turpija u ruke pa malo po malo?
Pa čuj, po zanimanju sam stolar i da ne idem previše u detalje, postupak uključuje:
1. Ubodna pila (i jako mirna ruka)
2. Pleteni brusni papir koji sam rezao na 30cm komade i dalje svaki pojedinačni na dimenziju : 1 cm x 30 cm
Takav brusni papir ne puca prilikom rada, tako da možeš formirati razne oblike .
3. Turpiju nisam uopće koristio
Definitivno možeš uštedjeti vrijeme upotrebom ručnog frezera, ali i ta varijanta ima svoje nedostatke
ps...na ovo kućište potrošeno je nekih 20-ak metara brusnog papira
i naravno tragovi na mojim rukama
Super izgleda! Svaka cast na trudu! 
Imas ovakav alat:
ima raznih nastavaka za rezne figure ruba drveta.
A vezano uz kucite 

Taj se alat inače zove router.
Bravo 
Ovo predobro izgleda. Ima pravih modera na forumu, i volim vidit tuđu kreativnost, i žalim što nemam svoju.
http://www.bug.hr/forum/topic/modding-projekti/projekt-black-blood/195863.aspx
http://www.bug.hr/forum/topic/modding-projekti/projekt-the-white-knight-z9/142525.aspx
http://www.bug.hr/forum/topic/modding-projekti/ozujskopc/35288.aspx
I puno puno drugih projekata.
Svaka čast, samo nastavi :)
Pa čuj, po zanimanju sam stolar i da ne idem previše u detalje, postupak uključuje:
1. Ubodna pila (i jako mirna ruka)
2. Pleteni brusni papir koji sam rezao na 30cm komade i dalje svaki pojedinačni na dimenziju : 1 cm x 30 cm
Takav brusni papir ne puca prilikom rada, tako da možeš formirati razne oblike .
3. Turpiju nisam uopće koristio
Definitivno možeš uštedjeti vrijeme upotrebom ručnog frezera, ali i ta varijanta ima svoje nedostatke
ps...na ovo kućište potrošeno je nekih 20-ak metara brusnog papira
i naravno tragovi na mojim rukama
20-ak metara? Huh..to je stvarno trening za zivce i strpljenje! Svaka cast jos jednom 
Lijep uradak, jako mi se sviđa.
Svaka čast na trudu, isplatio se.
Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
Završetak sitnica će nažalost pričekati jer me sašila brutalna prehlada, ali evo par testova temp:
i7 870 na 3.6 (HT on) - stock voltaža:
Fan speed : CPU@655 / Case@875
Idle: 36-41
Fan speed: CPU@1115 / Case@875
Prime 95 load: 59-64
U svakom slučaju tišina je tu, a to je ionako bio cilj.
Taj se alat inače zove router.
Da nije možda glodalica 

Više preferiram engleski naziv. Isto tako mi je bolje reći CNC router nego CNC glodalica. ;)
Moćno, svaka čast.
Bravo !! :D