[Case Mod] The White Pirate

poruka: 135
|
čitano: 30.338
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: [Case Mod] The White Pirate
Volume kaže...

Evo jedan update {#}

Izgleda da odustajem od projekta kako sad stvari stoje... Ukratko, prije par mjeseci sam se prijavio za posa u Njemačkoj i danas popodne sam primio odličnu vijest - PRIMLJEN SAM {#}

Krajem mjeseca se selim gore, a s obzirom da do tad imam riješiti poprilično toga čisto sumnjam da će ostati vremena za završiti ovaj projekt. Uglavnom sad sljedi vraćanje kućišta na stock koliko je to god moguće i prodaja cijelog kompa.

Eto, sve u svemu ža mi je šta je ovako ispalo ali ovo je za mene i više nego dobar završetak {#}

Čestitam!

Šteta za projekt, što ga ne poneseš gore sa sobom, možda ga jednog dana završiš. :) 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
15 godina
Volume kaže...

Evo jedan update {#}

Izgleda da odustajem od projekta kako sad stvari stoje... Ukratko, prije par mjeseci sam se prijavio za posa u Njemačkoj i danas popodne sam primio odličnu vijest - PRIMLJEN SAM {#}

Krajem mjeseca se selim gore, a s obzirom da do tad imam riješiti poprilično toga čisto sumnjam da će ostati vremena za završiti ovaj projekt. Uglavnom sad sljedi vraćanje kućišta na stock koliko je to god moguće i prodaja cijelog kompa.

Eto, sve u svemu ža mi je šta je ovako ispalo ali ovo je za mene i više nego dobar završetak {#}

Bar će bit jeftinija poštarina od Nilsa...Smijeh

Čestitam, i sretno gore...;)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
dombak1608 kaže...

Čestitam!

Šteta za projekt, što ga ne poneseš gore sa sobom, možda ga jednog dana završiš. :) 

Hvala!

Cijeli komp će ići u prodaju jer moram skupiti para s sobom za prva dva mjeseca dok ne stigne prva plaća. A i ta plaća će biti u punom smislu riječi plaća, za razliku od ove u lijepoj našoj, tako će neće biti problema za koji projekt uskoro... Uglavnom ljudi neću sigurno zaboraviti na vas i čim bude sljedeći projekt u planu ode prvo otvaram temu {#}

13 godina
neaktivan
Volume kaže...

Hvala!

Cijeli komp će ići u prodaju jer moram skupiti para s sobom za prva dva mjeseca dok ne stigne prva plaća. A i ta plaća će biti u punom smislu riječi plaća, za razliku od ove u lijepoj našoj, tako će neće biti problema za koji projekt uskoro... Uglavnom ljudi neću sigurno zaboraviti na vas i čim bude sljedeći projekt u planu ode prvo otvaram temu {#}

Hoćeš nam švercat(kad uđemo u eu, to se neće tako zvati xD) opremu za vodeno, sleevanje i ostalo? {#}

Samo neka je tebi super, ja čim završim faks(imam još dosta vremena), odlazim gore, ili preko mora na zapad. {#}

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
15 godina
dombak1608 kaže...
Volume kaže...

Hvala!

Hoćeš nam švercat(kad uđemo u eu, to se neće tako zvati xD) opremu za vodeno, sleevanje i ostalo? {#}

Samo neka je tebi super, ja čim završim faks(imam još dosta vremena), odlazim gore, ili preko mora na zapad. {#}

Ako ides na zapad onda izbjegavaj javne proslave blagdana jer kako stvari stoje neces dobro proci...{#}

:D
17 godina

Kolega, svaka čast! Eto i meni je malo žao projekta kad smo se već oko pleksija toliko potrudili... al ako staviš sve to u dodatnu opremu za modding, podići ćeš si cijenu kompa {#}

Sretno!

1 0 hvala 1
14 godina
dombak1608 kaže...

Ma bit će svega čovik moj {#}

Iskreno ža mi je šta napuštam prijatelje i život ode, ali žalosna istina je da je kod nas svakim danom sve gore. Džaba mi i fakultet i sve kad nemam taticu ili rođu koji će me ubaciti na pravi posao... Žena također ima fakultet ali isto nikakve koristi od svega toga, a tu je i sin tek 7 mjeseci star, tako da mi je njih dvoje i osiguravanje ugodnog života njima na prvom mjestu. Pa draga moja Hrvatska mogu ti reći samo zbogom {#}

17 godina
Volume kaže...
 Pa draga moja Hrvatska mogu ti reći samo zbogom {#}

Zbogom Kikindo ...{#} !

14 godina
izith kaže...

Kolega, svaka čast! Eto i meni je malo žao projekta kad smo se već oko pleksija toliko potrudili... al ako staviš sve to u dodatnu opremu za modding, podići ćeš si cijenu kompa {#}

Sretno!

Hehe, a koliko smo se samo dogovarali oko prednjeg pleksija. Zaboravija sam ti i javit da je danas stiglo sve živo i zdravo

13 godina
odjavljen

Volume,drago mi je zbog tebe. Sada je Njemačka dobila još jednog vrhunskog moddera.

Sretno kolega-vidimo se na nekom modding natjecanju u Njemačkoj. {#}

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
Moj PC  
8 0 hvala 1
14 godina
Pranja kaže...

Volume,drago mi je zbog tebe. Sada je Njemačka dobila još jednog vrhunskog moddera.

Sretno kolega-vidimo se na nekom modding natjecanju u Njemačkoj. {#}

Hvala stari, tebi sam definitivno dužnik za svaki savjet i pomoć kad je trebalo. Nadam se da ćemo se jednom sresti negdje pa da ti barem pivu platim ako ništa drugo

12 godina
neaktivan
Kolega, svaka cast i sretno ti u Njemackoj!
13 godina
neaktivan

Čestitke na poslu Volume, pozdravi mi starog ako ga vidiš tamo gore {#}

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Boze cuvaj hrvatsku... ode ja u njemacku {#}

Samo teraj i zelim ti puno uspjeha u novom/boljem zivotu. {#}

Što hladnije to bolje...
Moj PC  
4 1 hvala 1
14 godina
TheAtomicMiner kaže...
Kolega, svaka cast i sretno ti u Njemackoj!

rapture686 kaže...

Čestitke na poslu Volume, pozdravi mi starog ako ga vidiš tamo gore {#}

Praedator kaže...

Boze cuvaj hrvatsku... ode ja u njemacku {#}

Samo teraj i zelim ti puno uspjeha u novom/boljem zivotu. {#}

Hvala puno ljudi {#}

Evo još samo za kraj da stavim sliku prednjeg pleksija, barem sam to dužan Izithu za još jednom vrhunski odrađen posao. Mislio sam još jučer ali sam skroz zaboravio, stari valjda nećeš zamjeriti {#}

14 godina

Kućište otišlo u dobre ruke sa svim šta je napravljeno na njemu {#} Nadam se da će kolega završiti ono šta sam ja počeo, bilo bi mi i više nego drago

11 0 hvala 0
14 godina

evo kolega Volume me zamolio da se javim i kazem da sam ja preuzeo kuciste i da nastavljam sa projektom....

za sad nekoliko ideja a realizacija slijedi...

14 godina
bumer kaže...

evo kolega Volume me zamolio da se javim i kazem da sam ja preuzeo kuciste i da nastavljam sa projektom....

za sad nekoliko ideja a realizacija slijedi...

{#}

14 godina

mali update o nastavku projekta

vodeno stiglo XSPC Raystorm 750 RX240 WaterCooling Kit V4

kablovi za napajanje stigli

bocna stranica pleksi izrađena

ventovi stigli  Noiseblocker NB-eLoop B12-PS 120mm

Bitfenix 120 Spectre PRO Non-LED White

jos cekam jedan radijator xspc rx240, carbonske folije i jos nekoliko sitnica kroz 1-2tj. bi sve trebalo stici

pa moze ici slaganje u kuciste

ovako to trenutno izgleda

14 godina

Nemaš pojma koliko mi je drago šta si nastavio s ovim! Hvala {#}

2 0 hvala 0
14 godina

{#}

17 godina

Svaka čast majstore {#}

STvarno mi je žao bilo kad sam vidio da će Volume odustati (iz opravdanih razloga) ali sad kad sam vidio ovo, lijepos am se obradovao.

GO for IT {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina

da Volume napravio odlican posao neke stvari ostavljam kako je on zamisli,a nesto modificiram po svojem

danas sam stavio dye u sistem crni-uv plavi i dođe mi ljubicasta boja {#}

sad cekam jos boja da probam dobit cim bolje crnu

od gpu bloka sam odustao, nisam nista nasao za tahiti kartice

uglavnom ovaj kit za vodeno nije ni toliko los najglasnije u sistemu je pumpa al je podnosljivo

mjenjam ledice za cpu u bijelo

slike slijede cim dođe ostatak stvari pa se mogu primit posla....

14 godina

mali update stigao drugi rad nakon sto mi ga carina drzala oko 5-6tj.,

napokon javili prosli tj.da je kod njih pa ga danas podigao na posti.

uglavnom mislim da se vise ne isplati kupovat iz usa (vece iznose) bolje sada iz eu samo da ne grebu novce....

sta se tice projekta glavne stavke su doma.

radovi ovaj tj. tesko ali drugi definitivno

XSPC RX240 Dual 120mm 2x 120mm High Performance Copper Radiator

124x63x280mm (WxDxH)

14 godina

evo morao sam probat kako ce stajati radijator, znaci ovaj ide na mjesto hdd-a stim

da cu morat rezat kuciste.

ovaj "nosac" oblacim u karbon makar jos nije pala odluka

dali ce biti bijeli, crni ili pola pola kako je Volume napravion (vanjska stranica bijela-koja gleda na bocnu stranicu tj.prozor, unutarnja crna-sa ventilatorima)

14 godina

Već sam pomislio da si odustao od svega s obzirom da nije bilo update-a u zadnje vrijeme {#}. Svaka čast i samo nastavi {#}

0 0 hvala 0
14 godina

nisam mogao s nicim pocet kad mi je radijator najvazniji, a nasa bajna carina {#} maksimalno sposobna

postam drugi tjedan radove {#}

12 godina
neaktivan

Da nebude da se samo međusobno hvalite {#}

Pratio sam od pocetka i drago mi je da nastavljas sa dobrim ukusom koji je Volume zapoceo.

Svaka cast i cekam kraj naravno {#}

Što hladnije to bolje...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

hehe ty {#}

14 godina

poceo sa radovima {#}

danas malo bojanja....

i rezanje kucista za radijator i nosaca/poklopca

sutra stavljam carbonsku foliju i mozda pocinjem sa slaganjem, ovisi koliko ce biti vremena...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice