Vaš Desk

poruka: 4.846
|
čitano: 2.268.423
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Vaš Desk

hahahahah bas sam se nasmija lipo :D

svaka čast !

EDIT: ja mislio da sam pritisnio odgovor :S , inace pogledaj te na prvoj stranici komponente mu stoje na stolu nema kucista hahaha iskida san se :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 12:15 (amazing).
16 godina
neaktivan
amazing kaže...

hahahahah bas sam se nasmija lipo :D

svaka čast !

EDIT: ja mislio da sam pritisnio odgovor :S , inace pogledaj te na prvoj stranici komponente mu stoje na stolu nema kucista hahaha iskida san se :D

lol ne kuzin sta je tu posebno, bar 50 ljudi na ovom forumu ne drzi komponente u kucistu 

16 godina
protjeran
Vaš Desk

evo moj ps3

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
Moj PC  
14 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vaš Desk

Evo i moga Cool

moj desk :) moj desk :)
addicted to HD :)
Moj PC  
17 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaš Desk

95% ekipe ima laktove u zraku, nevjerojatno.... nekada dok nije bilo LCD monitora to je bilo pravilo, ali sada kada svi imaju LCD-ove zbilja nevjerojatno...

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Vaš Desk

ali ja zato lezim na stolu :D  

1.ova bezicna periferija je bila samo za potreba slikanja prosle godine....
2. dok sam trazil ovu prvu sliku pronasao sam i ovu (kloko sam 6600gt :D )

urednost na prvom mjestu :D urednost na prvom mjestu :D
6600 :D 6600 :D
MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD
Moj PC  
20 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

to je to

16 godina
neaktivan
Vaš Desk

Evo ja postavio nove zvučnike.... pa da ne uploadam slike opet 

0 0 hvala 0
17 godina
GRDI-146 kaže...

ali ja zato lezim na stolu :D  

1.ova bezicna periferija je bila samo za potreba slikanja prosle godine....
2. dok sam trazil ovu prvu sliku pronasao sam i ovu (kloko sam 6600gt :D )

to je prav radnii stol.. btw kad sam ja kupovo trazio sam milju godina i nigdje nis omg... ovakvo nesto nisam nigdje naso

16 godina
protjeran
Vaš Desk

Evo premješto komp ono iza monitora tamo mi spava mačka tak da se nečudite.....i baš gledo u bugu (br.204) test moje radeonke 5770...od juče je normala da se vidi daljinac od max tv-a ima i max tv na slici....ima i noževa i daljinaca ima sveg i svaćeg...al šta je tu je...ima i miš u kučištu koji malo malo radi gluposti pa je okrenut naopačke u kučištu...slike su mutne jer ja kad se skoncentriram na nešto što idem slikat meni ruke poćnu drhtat neznam zaš al bolje išta nego ništa...a jadna moja radeonka na servisu završila tak da sad sam maznio starom grafu on ima integriranu i ovak dodatnu i on je sebi naknadno uzeo nVidiu i ja mu ćopio....grafa za 2 tjedna dolazi s servisa...kada će više doćiiii da igram dirt na full postavkama kao i prije....evo i doručak za kompom i svašta nešta

P.S nije htjeo iz prve slike primit!

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 10:38 (Mato_Ivanovac).
Moj PC  
8 20 hvala 0
17 godina
Mato_Ivanovac kaže...

Evo premješto komp ono iza monitora tamo mi spava mačka tak da se nečudite.....i baš gledo u bugu (br.204) test moje radeonke 5770...od juče je normala da se vidi daljinac od max tv-a ima i max tv na slici....ima i noževa i daljinaca ima sveg i svaćeg...al šta je tu je...ima i miš u kučištu koji malo malo radi gluposti pa je okrenut naopačke u kučištu...slike su mutne jer ja kad se skoncentriram na nešto što idem slikat meni ruke poćnu drhtat neznam zaš al bolje išta nego ništa...a jadna moja radeonka na servisu završila tak da sad sam maznio starom grafu on ima integriranu i ovak dodatnu i on je sebi naknadno uzeo nVidiu i ja mu ćopio....grafa za 2 tjedna dolazi s servisa...kada će više doćiiii da igram dirt na full postavkama kao i prije....evo i doručak za kompom i svašta nešta

Svaka čast na urednosti!

17 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

Evo premješto komp ono iza monitora tamo mi spava mačka tak da se nečudite....

Ovo je svinjac a ne radna površina!

Kako možeš jest za računalom i to još iz padele?!

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 11:15 (F1-IVO).
16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Padale? Ćuj ja se snađem to meni bude 5 minuta uredno i ja to uneredim nzm zaš al jbg tak ti je to kod mene!

16 godina
Mato_Ivanovac kaže...

hrpa jeftinih stvari nabacanih na jednom stolu , SVINJAC

16 godina
neaktivan
Vaš Desk

Mali updejt i razmještaj :D

Human Shields

14 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Osjecam se prozvanim jer i ja jedem iz padele pred kompom...

Dakle...

Skuham rucak koji neide u tanjur jer je to visak pranja a kuham za jednu osobu, tako da iz padele taman, a i ne gubi se toplina jer je u toploj posudi :D

Dalje, maknem tastaturu (wireless) i misa (wireless) i imam cijeli stol osim kontrolera za G51 i 2 monitora, slobodno...

Ovo je svinjac ali nisam vidio cijeli stol, mozda covjek jednostavno nema mjesta za stvari.

Ali daje svinjac, prascar kako bi rekli moji :D

potpis :D
16 godina
Mato_Ivanovac kaže...

a ja sam mislio da je moja soba neuredna :S

Molio bih vas da odete na ovu str. tamo možete osvojiti nagrade, a i ukoliko dođete pomažete i meni :D hvala! http://www.e-castig.com/index.php?r=ujAg
17 godina
labrovic kaže...

Stolica ti je fora.

Jel se mogu dobiti neke informacije, ono cijena i gdje kupiti, udobnost...?

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 2:20 (wyks).
16 godina
protjeran
Vaš Desk

Evo više nisam mogo izdržat s onoliko malo prostora i fino sam sve rasčistio da bude fino reda a ne onako!

Moj PC  
8 9 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaš Desk

opa, i polirka je pala :)

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
protjeran
the economist kaže...

opa, i polirka je pala :)

To za mene vrjedi? ako da ispoliro sam ga malo nek se sjaji

16 godina
neaktivan
Vaš Desk

kakva ti je to kutija lijevo od tastature, i čemu služe 4 daljinca?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
the economist kaže...

kakva ti je to kutija lijevo od tastature, i čemu služe 4 daljinca?

1. Crni daljinac je od tv kartice u kompu 2. Sivi isto isti kao crni je od linije 3. Bjeli je od tv-a 4. Sivi duguljasti od t-coma max tv jel ona crna kutija koja svjetli plavo?

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 20:13 (Mato_Ivanovac).
16 godina
neaktivan
Vaš Desk

a jedna jedina lijevo od tastature, jel to kakva linija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
the economist kaže...

a jedna jedina lijevo od tastature, jel to kakva linija?

Ako je ono što piše lobox onda je to linija ima 4 zvućnika originalno 2 ja dodo još 2

16 godina
neaktivan

Pa mislim da je kostala 900kn. Sto se tice stolice vrlo je udobna samo jedan mali minus je sto mi se nesviđaju naslonjaci za ruke jer u njima nema dovoljno spuzve pa me cesto zna bosti neka vidica kada stavim ruke uz stolicu (nadan se da si me skuzija), uglavnom nasljonjaci za ruke su ocajni. Ovo ostalo može proči naručito naginjanje, odlicno posluzi pri dugotrajnom gledanju večernjih filmova. Dosta je skupa zbog toga jer je u pitanju koža, no mislim da se za tu paru more kupiti puno bolja i jeftinija stolica. Dobia san je kao rađendanski poklon, šteta se je crvena, malo je previše kričava :D

Human Shields
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 20:46 (labrovic).
17 godina
labrovic kaže...

Pa mislim da je kostala 900kn. Sto se tice stolice vrlo je udobna samo jedan mali minus je sto mi se nesviđaju naslonjaci za ruke jer u njima nema dovoljno spuzve pa me cesto zna bosti neka vidica kada stavim ruke uz stolicu (nadan se da si me skuzija), uglavnom nasljonjaci za ruke su ocajni. Ovo ostalo može proči naručito naginjanje, odlicno posluzi pri dugotrajnom gledanju večernjih filmova. Dosta je skupa zbog toga jer je u pitanju koža, no mislim da se za tu paru more kupiti puno bolja i jeftinija stolica. Dobia san je kao rađendanski poklon, šteta se je crvena, malo je previše kričava :D

Boja bi mi pasala uz stol.Smijeh

Baš me i zanimalo to za gledanje filmova jer to često radim.

Ja imam neku koju sam platio 500 kn ali već je prošlo skoro godinu dana i postala je neudobna. Od prevelikog korištenja spužva na sjedalici se spljoštila i više nije tako udobna.

Ovo s vidama je čest problem, što mi nije nikako jasno jer postoje vide koje imaju ravnu glavu i ta glava u potpunosti uđe u metal/plastiku u koju se uvidava. Površina bude skroz ravna.

Uglavnom hvala 

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 21:35 (wyks).
16 godina
neaktivan
Vaš Desk

dobra je stolica, ja sebi tako nešto gledam, ovo mi se sviđa, dođe 999,00 kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
labrovic kaže...

pazi da ti slucajno ne ostane otvoren prozor..... jer mozda vise nece bit kucista Smijeh  

Kaj mu sunce ne smeta previse ? 

---------------

mato a moro si one nozeve i krpe ostavit na stolu ...... :S 

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD
16 godina
protjeran
GRDI-146 kaže...
labrovic kaže...

pazi da ti slucajno ne ostane otvoren prozor..... jer mozda vise nece bit kucista Smijeh  

Kaj mu sunce ne smeta previse ? 

---------------

mato a moro si one nozeve i krpe ostavit na stolu ...... :S 

Nož mi mora ostat kao i krpa jer neš za popit donesem u sobu ja to moram srušit neznam zašto takav sam sam srušim povućem rukom kako netreba i ode sve po stolu pa ja uzmem krpu i obrišem!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice