- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo mog nereda...al kad se uvalim u fotelju uzmem miš i tipk niko me nevadi van par sati hh imo problema s pržom pa je jedna na stolu hah 2 kompa odjednom sam me zahebava onaj drugi nema bežićnu opremu a ovaj svjetleći ima
čak u fotelji znam zaspati pa mama ujutro dođe me budit
čak ima i mica maca u fotelji ima u dnevnom a i noćnom izdanju(slike)
Oprostite na duplom postu nije htjeo iz prve molim administratore da ovaj post obrišu! HVALA UNAPRIJED!
I ja imam takav monitor :D
pa upali svijetlo xD
Evo i mog deska, malo su slike losije kvalitete jer su slikane mobom. Zvucnici se ne vide jer su negdje iza.
Ako ćemo se hvaliti i ja imam isti miš i tipkovnicu :D
pa upali svijetlo xD
Hehe kasno sam se sitija ali ne pomaže puno nije kao po danu.
Evo i mog deska, malo su slike losije kvalitete jer su slikane mobom. Zvucnici se ne vide jer su negdje iza.
Disi kupio podlogu?
Ducan se zove instar informatika, ali ne znam dal je tamo jos ima. Ima je u Feniks kompjutorima, evo ti link: http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?module=proizvodi_opsirnije&id=90353&kateg=1131
evo moje =)
Evo i moga da se ukljucim..... :D
Nije nesto, ali za moje potrebe dosta.... :P
JA san ima isti stol XD isto san tako drža sluše ..... malo je mali budi iskren ... sad san dobija novi stol i za misec dana dobijam komp pa cu stavit sliku xD
...
macak imas li problema sa tim laptopom jer ja iman isti i grije mi se pretjerano
Moj desk
Moj desk
Pa kud pobogu da izolir trakom da lijepiš postere...
a neam selotep
jedan od najurednijih!
aaaa može li mi neko plizz reći kako se zove ovo kučište... imam isto takvo al nigdje ne piše :S
pozz ekipa,nadam se da će se starim bugovcima probuditi sjećanja iz lipnja 96'... :D
sta starim :D imao sam tada 10 godina i ja je imam :D
mislim da imam nekoliko takvih, ili su to drugi casopisi...
znam jer je na jednoj bio packman kojeg sam danonocno udarao
evo jedan mali mod pa pogledajte
Eto mojeg ureda malo u neredu :), trebao bih ga malo porisat i sry radi losih fotki, dok stignem cu poslikat s foticem a ovaj SE G502 nemoze bolje :/.
g19-g13-g9x-g35-razer goliatus-steelseries mouse holder od periferije
LG W2242T + M1717A - monitori
Onkyo - TXDS494 pojacalo
ostalo bvze :)
Eto mojeg ureda malo u neredu :), trebao bih ga malo porisat i sry radi losih fotki, dok stignem cu poslikat s foticem a ovaj SE G502 nemoze bolje :/.
Onkyo - TXDS494 pojacalo
Zanima me ovaj G13... Dali si zadovoljan njime? Jel bolje igrat s njime nego sa obicnom tipkovnicom?
Onkyo - TXDS494 pojacalo
Zanima me ovaj G13... Dali si zadovoljan njime? Jel bolje igrat s njime nego sa obicnom tipkovnicom?
Ehh sta se tice tog g13 koristio sam ga za macroe za neke aplikacije u windowsima + wow/koji sam jos tada igrao kostao je kojih 400kn i imao sam wave tipkovnicu pa mi je dobro dosao.
A sta se tice sad ako imas g11 ili takvu neku slicnu tastaturu potpuno je neisplativ jer kosta 600kn+ a za fps igre nije tako dobar govorim za cod mw2, da bi mu bila cijena ko prije bilo bi jos oke
ako imas wave ili takvu neku tipkovnicu dobro dodeju tipke te...
ma od cyborga command unit ti je ista stvar samo dođe 290kn
buky koji ti je to televizor na prvoj stranici pri kraju http://www.bug.hr/_cache/56eaf23ba22a3091550e799d62a97f52.jpg?rand=428080282 , ja mislim da imam isti takav, pa me zanimalo dali možeš spojiti kompjuter na njega
kad neki stavljaju slike desktopa mislim da forum zasluzuje i temu o cijelom 'kutku' gdje drzite racunalo.
Idemo ostali!
Koliko me dobro služe oći to je kutak od Gige?
ma od cyborga command unit ti je ista stvar samo dođe 290kn
Nebih se bas slozio s tobom za fpsove i gejming je taj Saitek oke bar se nadam, a g13 ima daleko napredniji makro sistem sto zna pomoci i izvan igri nije tako losa to stvar, ali kao sto rekoh ako se ima gejmerska tipkovnica to je overkill.