Odlicno izgleda. Jel si se malo namucio oko postavljanja ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Soba je dosta tamnija jer sam uradio zatamnjivanje stakla folijom za auto stakla ! :)
Zanimljiva ideja, a kad bi poželio skinuti to je li teško?
Folija se s stakla lako skida tako da je to najmanji problem
Moj desk podeljen na nekoliko segmenata. Kupljen je novi laptop, morao sam kupiti i Windows 8.1 jer piratska verzija nije htela. Kupio sam i WI-FI stampac, skener i kopir aparat i ovog cudesnog misa. Soba je dosta tamnija jer sam uradio zatamnjivanje stakla folijom za auto stakla ! :)
Respect za stolicu...ja bi izdržo 3 minute na kompu pa imam takvu stolicu :)
Respect za stolicu...ja bi izdržo 3 minute na kompu pa imam takvu stolicu :)
Ja sjedim na kuhinjskoj...
prednost: natjerava me da se češće ustanem i protegnem utrnutu guzicu i noge
mana: udobnost 0
Soba je dosta tamnija jer sam uradio zatamnjivanje stakla folijom za auto stakla ! :)
Skida se lako ali zato se postavlja tesko i dugo. Treba da se izmeri pa isece folija skalpelom. Onda se naprska vodom pa se odlepi folija i zalepi na staklo. Posle toga izadju neravnine, vazduh to se sve istera i onda se susi fenom. Na kraju visak se isece skalpelom jer se uvek ostavi po par centimetara sa svake strane i to je to. Ja imam mali "svetlarnik" iznad vrata iz kog bije svetlo svetlo iz hodnika, dnevno svetlo i rusi mi intimu i smeta. Od kad imam foliju jedva da se primecuje. :) a to me kostalo 200dinara 1.5e :)
Vidis cim me zaboli gluteus ja se prebacim na beli laptop i iz kreveta odradjujem sve zacrtano za to vece. A za stolicu sam emotivno vezan jer sam je dobio u osnovnjaku i prva slova, brojeve sam bas na njoj naucio. U planu su one kozne, udobne ali pre toga moram ubaciti akvarijum. Jer u ovom stanu smo 7meseci :)
@kpavl
Konfiguriraj taj logitechov sustav kao 2.1 umjesto tog rasporeda što si napravio.
Ma to sam i mislio reci u toj recenici sto sam govorio za zvucnike.
Prednji i zadnji sluze kao prednji, a woofer je na podu. Znaci 2.1. Srednji nisam konfigurirao.
haha poceli svi kupovati devastatora...budite face i kupite ko i ja po punoj cijeni (da sam znao da je danas 200kn jbg -.-)
haha poceli svi kupovati devastatora...budite face i kupite ko i ja po punoj cijeni (da sam znao da je danas 200kn jbg -.-)
Pola foruma ima devastatora..Ja sam platio 250 kn cim je dosla u links...
smece i pol, zavrsna kvaliteta jako losa, neofarbane tipke na dnu (siva podloga se vidi na pojedinim), ostaci plastike na rubovima pojedinih tipaka i jos sam sve to platil 290 kuna
smece i pol, zavrsna kvaliteta jako losa, neofarbane tipke na dnu (siva podloga se vidi na pojedinim), ostaci plastike na rubovima pojedinih tipaka i jos sam sve to platil 290 kuna ;
i da, mis je vec pokojni
...2014...
super izgleda,koji je to monitor ?
...2014...
super izgleda,koji je to monitor ?
-> Njegov PC
smece i pol, zavrsna kvaliteta jako losa, neofarbane tipke na dnu (siva podloga se vidi na pojedinim), ostaci plastike na rubovima pojedinih tipaka i jos sam sve to platil 290 kuna ;
i da, mis je vec pokojni
ja sam platio 236kn u linksu, nemam nikakvih problema kao ti (podloga, ostaci plastike, mis)
Na fotografijama mozete videti jedan mali ugodan stancic u kom zivimo cura i ja. Odlucili smo da svoj zivot malo unapredimo i napravimo po nasim merama. Stolove, ormare i garderobere radile su po meri najvece srpske firme. Nedostaje puno toga trenutno tu ali otom potom. Znam da nije uobicajno da se fotografise celi stan ali voleo bih kada zavrsim sve sto sam zamislio da ponovo "okacim" fotografije pa da uporedimo zajedno. Na slikama se ne vidi ozvucenje, ne vide se laptopovi i jos gomila stvari koje smo uneli tek nakon fotografisanja. Pozdrav svima :)
lijepo si me nasmijao,svaka cast :)
edit:nemojte se jako ljutit jer sam ovako upao ali morao sam jako me nasmijao
Moj desk podeljen na nekoliko segmenata. Kupljen je novi laptop, morao sam kupiti i Windows 8.1 jer piratska verzija nije htela. Kupio sam i WI-FI stampac, skener i kopir aparat i ovog cudesnog misa. Soba je dosta tamnija jer sam uradio zatamnjivanje stakla folijom za auto stakla ! :)
daj da ti ja uplatim 2 E za bolju stolicu jer ćeš na ovoj i "hemeroide da dobiješ".....
Ne dam se ja druze :) Bice uskoro planiram jednu pravu stolicu po meri za mene. Skoro mi je palo na pamet da kupim recaro ili sparco sedista pa da prisrafim tockove od stare stolice, kad otvorim google tako nesto vec postoji i kosta mnogo. Ali cim naidjem na neke GTI stolice bice fotki :) Uzdravlje !
Fotka mog Desk-a. What do you think guys? :D
sve super samp steta sto si ovako lijepo kuciste ugurao u ovu rupu
hvala, hvala, pa gdje drugdje da ga stavim ? ako si vidio to kuciste uzivo, to ti je znaci ogromno kuciste, hh :)
hvala, hvala, pa gdje drugdje da ga stavim ? ako si vidio to kuciste uzivo, to ti je znaci ogromno kuciste, hh :)
a nez, gore umjesto printera mozda ili na pod pored te rupe u stolu gdje ti je sad...
a nez, gore umjesto printera mozda ili na pod pored te rupe u stolu gdje ti je sad...
ma noo ! heheh si lud ? :P ovdje super čuči :D hhhh
Koje je to kuciste?
Koje je to kuciste?
Corsair 600T White Special Edition