Vaš Desk

poruka: 4.846
|
čitano: 2.267.694
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Vaš Desk
macgyver 53 kaže...

Evo kupio sam i ja fotelju iz Jysk-a {#} ako ju još netko misli kupit akcija traje još sutra. Sad se čeka 27" monitor pa će bit još slika. {#}

Sry zbog loše kvalitete slike.

Preporučio bih ju osobno svima.
Imam crnu, plaćena 700 kuna prije dvije godine.
I tek nedavno sam imao problema s njom, to da mi je pukla na spoju sjedišta i klipa.
Na njuškalu našao za 100 kuna postolje i zamijenio.
I vozi {#}

Najbolja fotelja, još pogotovo sad po ovoj cijeni.

Topla preporuka svima. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
12 godina
Vaš Desk

Jel ti ispucala koža nakon dvije godine i jel se tebi može nagnut onak unazad?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
macgyver 53 kaže...

Jel ti ispucala koža nakon dvije godine i jel se tebi može nagnut onak unazad?

Nije ispucala, nimalo - zanimljivo, a dnevno provedem u prosjeku preko 4 sata na njoj (i više).
Može se nagnut.
Polugu za spuštanje/podizanje moraš izvući. Desnom rukom, kad sjediš udesno.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
16 godina
Vaš Desk

Ove stolice su ekstra ako nemas vise od 100kg, a inace moras paziti kako sjedas i kako se naslanjas. Smece obicno. Meni ih je puklo barem 4 komada i to sve na istom mjestu, dok nisam nasao za malo manje od 2000 kuna sa metalnim spojevima naslonjaca i sjedista, i tek se sada mogu normalno "uvaliti" kad gledam/igram...

Fool for a day, King for a lifetime...

8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zmedic kaže...

Ove stolice su ekstra ako nemas vise od 100kg, a inace moras paziti kako sjedas i kako se naslanjas. Smece obicno. Meni ih je puklo barem 4 komada i to sve na istom mjestu, dok nisam nasao za malo manje od 2000 kuna sa metalnim spojevima naslonjaca i sjedista, i tek se sada mogu normalno "uvaliti" kad gledam/igram...

ima 135 kila i ovo je najveci problem...

Nalazim rjesenje da skinem kotace i osovinu i zavarim zeljeznu koja drzi, inace puca svaki put kad je opterecenje na jednom ili dva kotaca iza a ne na 3...

Ali mene zanima koju si to stolicu uzeo sa naslonjacem, jos bi pozeljno bilo da ima i naslon za glavu s obzirom da sam za pcem 14 sati dnevno

potpis :D
16 godina
Hacker-ri kaže...
zmedic kaže...

ima 135 kila i ovo je najveci problem...

Nalazim rjesenje da skinem kotace i osovinu i zavarim zeljeznu koja drzi, inace puca svaki put kad je opterecenje na jednom ili dva kotaca iza a ne na 3...

Ali mene zanima koju si to stolicu uzeo sa naslonjacem, jos bi pozeljno bilo da ima i naslon za glavu s obzirom da sam za pcem 14 sati dnevno

Iskreno sto se mene tice omjer ulozeno dobiveno je odlican, a koristim ovu stolicu

http://www.velinac.hr/hr/proizvod/nadir-steel-v/50/

Naslonjac je spojen sa sjedistem i jos dodatno pojacan naslonima za ruku tako da nema sanse da se nasloni za ruke slome na mjestima gdje dodju sarafi, sto mi se ranije cesto desavalo na ovim jefinijim stolicama...

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 19:08 (zmedic).
13 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Evo kupio sam i ja fotelju iz Jysk-a {#} ako ju još netko misli kupit akcija traje još sutra. Sad se čeka 27" monitor pa će bit još slika. {#}

Sry zbog loše kvalitete slike.

Ta "akcija" se pali/gasi vec skoro godinu dana. 

Ja sam propustio akciju prije par mjeseci na tu stolicu i onda sam pratio da vidim hoce li biti opet i skuzio da je na akciji bila vec par puta (~svaki drugi mjesec).  

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 19:37 (fade).
13 godina
neaktivan
Vaš Desk

Ja sam tu stolicu, identičnu, kupio prije skoro 2 godine, također na popustu, sa 1000 na 500. Malo ko da se koža izlizala, i na jednu stranu se nagnila, ali koliko sjedim na njoj, ni ne čudim se {#}

A akcije U Jysku su super. Kad sam kupovao namještaj, odem kod njih i pitam gospođu na blagajni kad će akcija, ona mi kaže i ja dođem tada i kupim sve u pola cijene {#}

Toni
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vaš Desk

Evo i moje male bukse

desk desk
Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

21 0 hvala 0
17 godina
EchoOne kaže...

Evo i moje male bukse

Lol, moja prva pomisao je bila "Što mu komp radi ispod stola" {#}

17 godina
neaktivan
Vaš Desk

Ovako to trenutno izgleda kod mene!

Lava lamp! Lava lamp!
Moj PC  
17 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ziga kaže...
EchoOne kaže...

Evo i moje male bukse

Mala soba, cca 4.5 m^2, pa je krevet morao ić gore, a stol dole..

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
14 godina
EchoOne kaže...
Ziga kaže...
EchoOne kaže...

Evo i moje male bukse

Mala soba, cca 4.5 m^2, pa je krevet morao ić gore, a stol dole..

Dali možeš poslikati kako je to sastavljeno? Zanima me tako šta jer mi se sviđa ta ideja,pc ispod kreveta,više prostora bi u sobi imao definitivno kad bi si to odradio.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
13 godina
neaktivan
kruskar kaže...
Dali možeš poslikati kako je to sastavljeno? Zanima me tako šta jer mi se sviđa ta ideja,pc ispod kreveta,više prostora bi u sobi imao definitivno kad bi si to odradio.

Teško mi je malo objasnit ovako, a i poslikat jer se nemam kamo odmaknut..

Otprilike ovako:

Krevet se oslanja na 3 strane. Na jednoj strani krevet je oslonjen na letve (45x45mm) koje sam zatiplao u zid (mislim da su 10 cm šarafi), a na drugoj je na ostatke starije sobe koja je slično bila namještena (drveni zid s desne strane monitora), no i ta strana se mogla isto napraviti kao i gornja. Na donjoj strani kreveta je ormar (također sam ga sam sklepao) koji podupire konstrukciju. Na daske i ormar slagao sam konstrukciju kreveta. 2 uzdužne daske od 2 metra i 5 poprečnih po 77cm.

Na tu konstrukciju došla je drvena ploča 200x85x2 cm i madrac 200x85.

Sastrane sam stavio kantiranu ploču 20x200x1.8 cm i na nju ušarafio ogradu. Ona je od istih dasaka 45x45mm, ali naknadno obrađenih.

Ploča stola je L oblika, debljine 18mm, kantirana. Pogledajte skicu dole.

Utiplao sam čelični nosač kojeg sam igrom slučaja imao u toj dimenziji, no mogu poslužiti i 3 uporišta sa 45-icama kao i za krevet.

Ormar je 140x70x70 otprilike. Nemojte ga prevelikog napraviti jer gore nećete imati zraka (ovisno o plafonu). Ja imam otprilike 90 cm od madraca do plafona i to je neki minimum koji bi si trebali ostaviti da se možete ustat iz njega.

Lojtre su opet od istih 45-ica kao i ograda, naknadno obrađeni.

Na dnu kreveta je bila daska al mi je smetala pa sam je otpilio. Sad još slažem neke ormare okolo po ćoškovima sobe kako bi imao mjesta za robu. I imam još 3 improvizirane police.. al to svako sebi po želji može složit..

I to je otprilike to, krevet i stol su nezavisni jedan od drugog, osim što se obadva oslanjaju dijelom na ormar.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 17:47 (EchoOne).
14 godina
Vaš Desk

Evo i moja 2 deska xD

Samo gledajte u opis slike i sve vam bude bilo jasno.Molim vas da mi oprostite na par slika na kojima su vidljive moje šape i mom neredu((U kojem se vrlo spretno nalazim))xD

Moj primarni komp i rubikova kocka Moj primarni komp i rubikova kocka
Monitor/TV Monitor/TV
Moj "fora"mob Moj "fora"mob
Woofer((Nemam mjesta napodu)) i router Woofer((Nemam mjesta napodu)) i router
775 matična,popravak procurjelog kondenzatora 775 matična,popravak procurjelog kondenzatora
478 matična,popravak prikopčka za ram 478 matična,popravak prikopčka za ram
Moj fix za ramxD Moj fix za ramxD
2 maticne na printeru/scaneru 2 maticne na printeru/scaneru
Moj primarni nered i svaštara(Ima i mrtvih ljudi),MS Twins kao visoko tonci za woofer Moj primarni nered i svaštara(Ima i mrtvih ljudi),MS Twins kao visoko tonci za woofer
Proučavanje strujnog kruga i popravak napajanja((nezz zaš su žice odrezane) Proučavanje strujnog kruga i popravak napajanja((nezz zaš su žice odrezane)
moj primarni alat koji se uvijek nalazi na stolu(ostalo je u ladicama) moj primarni alat koji se uvijek nalazi na stolu(ostalo je u ladicama)
Lemljenje mikrofona Lemljenje mikrofona
AKAI Stereo deck,komp i lap su preko njega spojeni na pojačalo skriveno iza stola AKAI Stereo deck,komp i lap su preko njega spojeni na pojačalo skriveno iza stola
Strm
Moj PC  
28 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaš Desk

I dont have birthdays ... I level up !   :)

ambitious but rubbish
Moj PC  
44 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

redikulx zasto ne stavis kuciste na stol ?

War...War never changes...
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 12:58 (GamerFiki).
16 godina
neaktivan
GamerFiki kaže...

redikulx zasto ne stavis kuciste na stol ?

Puno lijepše mu je ovako..

The only limit is your own imagination.
15 godina
neaktivan
Vaš Desk

Nisam dugo stavljao slike, pa evo pad slika kako je kod mene trenutačno.. 

(slikano mobom tako da slike nisu Bog zna što... :/) 

 -- || \o/
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 18:09 (Agent Rico).
Moj PC  
15 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Agent Rico kaže...

Nisam dugo stavljao slike, pa evo pad slika kako je kod mene trenutačno.. 

(slikano mobom tako da slike nisu Bog zna što... :/) 

gdje ti je ekran od laptopa? {#}

Remember, remember the Fifth of November Gunpowder, treason and plot; I know of no reason why gunpowder treason. Should ever be forgot
15 godina
neaktivan

Laptop je spojen na monitor a ovako imam više prostora na stolu ako neš radim a i jednostavnije mi je tipkat ako je tipkovnica (laptop) direktno ispred mene. Ako bi ga stavio sastrane onda bi mi trebala druga tipkovnica, a time gubim dosta prostora na stolu. :D 

(Zapravo bi trebao ovako nešto nabaviti, to bi mi još najviše odgovaralo...) 

Možda se čini čudno, ali meni uopće ne smeta kad imam ovako složeno kao na slici.  Volio bi da mogu skroz maknuti ekran od laptopa po potrebi. :D 

 -- || \o/
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 18:27 (Agent Rico).
13 godina
Vaš Desk

Meni izgleda cool :D

Moj PC  
8 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaš Desk

Primijetio sam da vas puno ima skupe komponente a rijetko tko ima lijep i kvalitetan stol i stolicu. 

The only thing I put before me is do re.
Moj PC  
13 1 hvala 0
15 godina
almir7356 kaže...

Meni se malo vrat ukocio...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
12 godina
neaktivan
Re: Desk

evomoj kutak dekstop racunara :D :D :D

http://s12.postimg.org/x57fgsqj1/251120081888.jpg

Haris Bosnic
13 godina

Samo se okrenulo prilikom ubacivanja

16 godina
Intel&ATI kaže...
almir7356 kaže...

Meni se malo vrat ukocio...

Da si stavio bijelu led traku umjesto ovih lampica bilo bi jos bolje... {#}

13 godina

Ja sam to iz zezancije stavio onako bezz

13 godina
neaktivan
Vaš Desk

Evo par slika moga stola, planiram napraviti veći jer mi je ovaj dosta mali, ali nikako da uhvatim vremena i napravim.

Moj PC  
33 0 hvala 1
14 godina
Vaš Desk

Evo i zadnje u nizu pojačanja mog deska {#}

Edifier R1600T Plus.

Više detalja o zvučnicima i osobni dojam.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2013 14:59 (sudy_freak).
Moj PC  
23 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice