Dobio novi pc.Platio ga 600km 300eura 2500kn od Genelca 2 god garanicije
3.0x2 Ivvy bridge
500 gb hdd
1024 mb gddr3 amd radeon hd 6450
4gb rama
mogo si i odma kupit kosmodisk
Dobio novi pc.Platio ga 600km 300eura 2500kn od Genelca 2 god garanicije
3.0x2 Ivvy bridge
500 gb hdd
1024 mb gddr3 amd radeon hd 6450
4gb rama
mogo si i odma kupit kosmodisk
Ne kontam
Ne kontam
svi koji imamo komp. imamo i problema sa leđima xD pa se salim da si odma mogo kupit pomagalo jer ce ti trebat
Ja sam išao kod fizioterapeuta ali nepomaže
Moj cable management...
netko u drugoj sobi je napravio glupost i viče "brzo iskopčaj kabel iz produžnog!!"
ti odgovaraš: "Koji kabel?"
a iz druge sobe: "onaj crniiiiii"
ajooooooooooj kako ces uzivat u stolici, ja sam svoju uzea prije pola godine i svaki dan mi je sve udobnija
Jel to sarkastično rečeno, ili stvarno tako misliš?
Jer i ja sam uzeo u ljetu istu takvu na akciji za 350kn.
Ja ovakve stolice kupujem svakih 6 mjeseci, ali ne jbe me to sto je neudobna nego sto joj naslonjac i sjedeci dio sastavljaju ovim naslonima za ruke koji su od plastike i kad se onako fino uvalim i igram ona pukne... i nikad mi nece biti jasno zasto plastika...
Ja dečki i cure sjedim na kuhinjskoj stolici...
zašto? jer mi nakon 1h guzica tako odrveni da mi se više neda sjedit za kompom
dok sam imao kožnu fotelju, zavalim se i po 3-4h se ne ustajem....
Ne kužim, jel ti sad stvarno tak sjediš za stolom i gledaš stalno prema desno u monitor ili?
Uglavnom ne, jer dosta učim. :D
A i kada gejmam ili nešto radim na pcu gledam direkt u ekran, te okrenut direktno prema ekranu. :)
Da mi nije lijepo sjediti nebi napravio ovakav raspored (iako je ovaj raspored isključivo da se mogu raskomoditi kada učim).
Ne kužim, jel ti sad stvarno tak sjediš za stolom i gledaš stalno prema desno u monitor ili?
Dobar prigovor ali gle ..npr ako igras neku igricu dulje vrijeme ..pa neces za kompjutero msjediti kao u skoli ... nego se ubacis u stolicu malo nakriviš i naslonsi ruke na stol i ozezi .(barem je kod mene tako samo isto mi monitor nije u kutu)
Malo sredio kablove :),iii daaaa znam gdje je mjesto subwooferu ali nemam ga gdje stavit :D
http://slike.milf-hosting.info/images/1382561655.jpg
Milf image hosting?
Hehehehehe,radio sam na ovome nekih 2 tjedna,inaće sam ja iz Slavonije((točnije karjem Đakova,Vrpolje)) i frendu iz Splita staru kantu za HTPC složio,al mi se nije dalo to sve micati da stavim svoj komp,pa je tako sve bilo raskopusano 2mj.KUčešte je samogradnja by me ali je trebalo vremena da se neki djelovi nabave...
Hehehehehe,radio sam na ovome nekih 2 tjedna,inaće sam ja iz Slavonije((točnije karjem Đakova,Vrpolje)) i frendu iz Splita staru kantu za HTPC složio,al mi se nije dalo to sve micati da stavim svoj komp,pa je tako sve bilo raskopusano 2mj.KUčešte je samogradnja by me ali je trebalo vremena da se neki djelovi nabave...
ovo si objavio već 3526356puta u slikama hw-a i ovdje...
ovo si objavio već 3526356puta u slikama hw-a i ovdje...
Samo 2 puta.
Šta je ovo nema vise izgleda racunara :D
Di s nogama? u koš?
Ima dovoljno mjesta za noge :)
vidim skinuo si plavu foliju sa zvucnika...
Skinio je bivši vlasnik, kupio sam ih od explorer 4
Pošto sam dobio printer (ne kupio, dobio al ne od roditelja :D ), išao je novi raspored. OPET.
Tako da sada izgleda ovako.
Kakva je to "fleka" na sluškama??
Skinio je bivši vlasnik, kupio sam ih od explorer 4
Ma nisam ja ništa
meni jos uvijek stoje folije xD ljepsi su mi tako, plus ne koristim one navlake preko zvucnika, dakle goli sateliti su mi sa plavom folijom...pase mi vise na plavo osvjetljenu tipkovnicu xD
Pošto sam dobio printer (ne kupio, dobio al ne od roditelja :D ), išao je novi raspored. OPET.
Tako da sada izgleda ovako.
Kakva je to "fleka" na sluškama??
Fleka na sluškama je dokaz kako materijal od slušalica nevalja ništa. Nosim ih često (nemam zvučnike, kao što možete vidjet), te je to uzrok znoja...