Desk 2.2. novo osvjetljenje s pleksiglasom(koji sluzi i kao potpora za zvucnike) ispod zvucnika
Ovo odlično izgleda
Desk 2.2. novo osvjetljenje s pleksiglasom(koji sluzi i kao potpora za zvucnike) ispod zvucnika
Ovo odlično izgleda
Izgleda ružno. Uzaludan trud.
Sarkazam na djelu, ali neki očigledno ne kuže
Meni se isto sviđa, no ja bih neko multicolor osvijetljenje malo crvene, zelene, žute pa da se postupno mijenjaju...
kako si napravio da ti ivice plexia ovako svijetle?
Ma samo mora kablove iza monitora posložiti i bit će odlično
-Kut gledanja kada sjedim je taman da mi monitor sakriva te kablove, a meni je najbitnije da dok korisitim pc da mi npr kablovi ne bodu u oci, tako da je i ovako oke. ali za perfekcioniste, slazem se, trebalo bi jos te kablove sredit
Logitech G930 koji se jedva vidi
Logitech X530
A4tech mis i tipkovnica
Xperia Z Dock
dobar za norecoil macro , bf3
nisam do sada koristio tu tipku pucam normalno, u css sam znao imat problema sa adminima misle da imam skriptu za burst.
Opet ja.Imal neko neku ideju sta zalijepiti na zid neki poster i sl i gdje ih mogu nac,a zalijepio bi na ovaj zid pored tv-a jer je prazan
zidne naljepnice,ili da sam nacrtas
Opet ja.Imal neko neku ideju sta zalijepiti na zid neki poster i sl i gdje ih mogu nac,a zalijepio bi na ovaj zid pored tv-a jer je prazan
Vidio sam nedavno na kiosku da se prodaje neki časopis Reboot koji je imao izdanje s plakatima igara, dosta veliki i OK izgledaju, čini mi se da je 12kom za 35kn
sta onda nisi usliko zid pored tva ne cijelu sobu, koliko je velik ?
Zid je velik jedno 4m duzine i 2.50 visine
kak mozes pusit :S, kad sam ostavio komp kod frenda 2 dana koji pusi, 2 tjedna mi je pc smrdio po tome :S uzas.
Komp ispuhujem na mjesečnoj bazi i nemam problema s time
Vidio sam nedavno na kiosku da se prodaje neki časopis Reboot koji je imao izdanje s plakatima igara, dosta veliki i OK izgledaju, čini mi se da je 12kom za 35kn
Ima par odlicnih crno/bijelih (Batman, Destiny) koji ce ti odgovarati na svijelom zidu.
nije moje i samo je kuciste na slikama, nisam znao di da stavim pa sam se odlucio ovdje. jedan projekt kucista koji me je odusevio pa da podjelim sa vama
http://www.bitfenix.com/global/en/forums/7,modders-corner/1255,project-toxigy-by-anatomics/
nije moje i samo je kuciste na slikama, nisam znao di da stavim pa sam se odlucio ovdje. jedan projekt kucista koji me je odusevio pa da podjelim sa vama
http://www.bitfenix.com/global/en/forums/7,modders-corner/1255,project-toxigy-by-anatomics/
Nagledao sam se svakakvih modova, ali ovaj je jedan od boljih :D
predobro je u pocetku sam mislio da je glupo s ovom maskom naprjed ali kada sam vidio na kraju kako je dobro eeee
di nabavit gaming postere?jel ima kakav casopis s njima?znam da je bio reboot,ali ga nisam uspio naci,a izasao je novi broj bez postera...
di nabavit gaming postere?jel ima kakav casopis s njima?znam da je bio reboot,ali ga nisam uspio naci,a izasao je novi broj bez postera...
pc play je uvijek imao postere iz igara , bar dok sam ga ja kupovao ...
Moj novi desk. Stize jos walltatto za par dana.
P.S - Zanemarite moju glavu u odrazu, na drugoj slici
Sick tipkovnica... Ime?
Moj novi desk. Stize jos walltatto za par dana.
P.S - Zanemarite moju glavu u odrazu, na drugoj slici
Sick tipkovnica... Ime?
->Njegov PC
Sick tipkovnica... Ime?
Mad Catz Modern Warfare 2 Elite
Gdje su ti kablovi ? xd
Gdje su ti kablovi ? xd
Ako se pitanje odnosilo na moj desk, svi kablovi su "unutar" stola, unutar onog otvora gdje je sve spojeno. I nesto iza stola.