On the wall konfiguracije
- poruka: 8
- |
- čitano: 18.200
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kad bi se slagao konfu onda bi si ovako nešo složio... zakon stvar. za drugu sliku znam da nije tvoja, misliš si složit nešto ili ?
Nemam vremena, mislim lako bi bilo naručiti komad iverice i izbušiti mjesta za fiksiranje dijelova, ali čisto sam htio komentirati ovdje, npr. ova vodena se mogla i bolje složiti - ne sviđa mi se što crijeva nisu također sakrivena odostraga i ne kužim kak ova plava boja u spremnicima ide uz svu tu crvenu, a osim toga crijeva do pumpi su mogla biti skroz paralelna...radijator je očito izmaknut da nema ni najmanjeg šuma blizu korisnika, ali u kombinaciji s LED ventilatorima moglo se još poboljšati dojam :)
pa da se tu čuda napravit pošto ne moraš slagat po nekoj šabloni neko kako god hočeš... iako, kad bi se ja upusio u tako nešto ne bih koristio drvo.
zanimljivo.
jedino bih sebi maknuo sve što svijetli i blješti jer takav nered ne želim na zidu..
i stavio bih na to veliki plexi poklopac, dovoljno velik da ima strujanja zraka i da nečije radoznale ruke ne završe u ventilatoru ili na elektronici..
Izgleda predivno, no koliko je to praktično kada nešto krepa, pa moraš provjeravati mijenjati dijelove?
Pa nije baš da krepa nešto svaki dan i nije problem skinut sa nosača, kao neki viseći kuhinjski element npr.