Safari problem

poruka: 9
|
čitano: 2.683
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Safari problem

Molio bih vas za pomoć ako itko ima neku ideju.

Instalirao sam danas najnoviji update za iOS - 9,3. Nakon toga Safari više ne radi normalno. Naime, kad god stisnem dugo na neki link da bi otvorio opcije copy link, open in new tab, share i slično, Safari se samo zaledi. I moram ga restartirati. Znači izaći iz aplikacije, ugasiti ju i ponovno pokrenuti. Ako opet pokušam isto s nekim linkom, opet se zaledi.

Probao sam sve uobičajene tehnike: ugasio safari suggestions, izbrisao history i website data, izbrisao website data u advanced dijelu settingsa. Restartirao telefon.

Ima netko neku ideju?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Safari problem

Imam iphone 6.

I sada neće više ni otvarat linkove. Googlam recimo bug. Google izbaci prvi hit bug.hr, ja kliknem i ništa. Probam dugo kliknut i zaledi se.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Safari problem
Imam problem na ipadmini
Ako preko bilo koje trazilice u safariju upisem nesto, nakon sto kliknem na to safari ne reagira ili potpuno blokira
Ne razumijem u vemu je problem jer sve ostalo funkcionira normalno

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ako saznas kakvo rijesenje objavi ga ovdje pls
Isto cu i ja napraviti ako nadjem rjesenje jer ocito se radi o softverskom propustu
14 godina
Andro66 kaže...

Molio bih vas za pomoć ako itko ima neku ideju.

Instalirao sam danas najnoviji update za iOS - 9,3. Nakon toga Safari više ne radi normalno. Naime, kad god stisnem dugo na neki link da bi otvorio opcije copy link, open in new tab, share i slično, Safari se samo zaledi. I moram ga restartirati. Znači izaći iz aplikacije, ugasiti ju i ponovno pokrenuti. Ako opet pokušam isto s nekim linkom, opet se zaledi.

Probao sam sve uobičajene tehnike: ugasio safari suggestions, izbrisao history i website data, izbrisao website data u advanced dijelu settingsa. Restartirao telefon.

Ima netko neku ideju?

Ako ste imali nešto ovakvog na umu, čini mi se da znam u čemu je vaš problem! 

Meni je svojedobno štekala jako igrica, konkretno RR3, pa sam dumao dok nisam pobenavio i uradio NE RESTART, već RESET ALL unutar iPad-a! 

Tako, da ako niste učinili reset, i to onaj ALL, sugeriram da to učinite, jer u ovakvim situacijama običan restart ne pomaže!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
Calipsosplit i ja imamo izgleda isti problem.
Ako nadem ista na netu, javit cu tu.. Za sada nema nigdje nista..

Slazem se da bi resetiranje na tvornicke postavke vjerojatno rijesilo stvar.. Ali ne zelim pogubit podatke i sve..

0 0 hvala 0
14 godina
Andro66 kaže...
Calipsosplit i ja imamo izgleda isti problem.
Ako nadem ista na netu, javit cu tu.. Za sada nema nigdje nista..

Slazem se da bi resetiranje na tvornicke postavke vjerojatno rijesilo stvar.. Ali ne zelim pogubit podatke i sve..

Dragi cijenjeni kolega Andro66 kompletnim resetom ne gubite apsolutno ništa, jer "samo resetirate" vaš gadget! 

Da bi ste bili u poziciji da izgubite nešto sa vašeg gadgeta, morate biti u puuuuno goroj situaciji i uraditi totalno drugi i drukčiji postupak za pokretanje vašeg gadgeta "kao totalno novi uređaj"! 

Nadam se da sam sada bio još malo jasniji, precizniji i koliko toliko koncizniji?! 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
Safari problem

http://apple.stackexchange.com/questions/231581/safari-on-ios-9-2-1-9-3-wont-open-links

Po ovome će apple za koji dan valjda poslati novi update kojim će to vajda ispraviti..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice