Al se reklamiraš..=)
hihihih da..:D
pitanje: oces napravit jos nes ti od cfw ovog?
Al se reklamiraš..=)
hihihih da..:D
pitanje: oces napravit jos nes ti od cfw ovog?
Ovog mog? Pa ako ne dođe novi iz Noki-e, ili dođe nova verzija No Crap, Just Firmware-a - ne. Zadovoljan sam s trenutnim..
Ja se bas i s time ne bavim jer nemam vremena iako me zanima, ali koristim sljedeci CFW i bas mi je oke, mozda i bolji od No crap...
http://forum.dailymobile.se/index.php/topic,22786.0.html
Ak bi netko mogao, pa da stavi hrvatski unutra. Naravno uz dopustenje autora.
pogledaj mogu li ici na hrvatski support ova slova samo... ako ne onda default
Ma stavi defaultni, najljepši je, pogotovo za hr slova. Pa flesanje ti traje 2 min, preporucam ti ovaj CFW, mozda i najvise zbog Vodafone HS-a, bas je cool.
Ma stavi defaultni, najljepši je, pogotovo za hr slova. Pa flesanje ti traje 2 min, preporucam ti ovaj CFW, mozda i najvise zbog Vodafone HS-a, bas je cool.
Flashanje traje 2 min, ali vraćanje 50-tinjak aplikacija baš i ne..ne da mi se opet..
Evo dobio ja dopuštenje od Upakul-a.
Evo DOWNLOAD LINK (XTE Blate Ultimate CFW).
Nije testirano jer mi se nije dalo opet flashat, pa bi zamolio nekoga ko će stavljat FW da malo pregleda prijevod i to, pa ako sve bude dobro da stavim u prvi post. Hvala!
ovaj no carp tvoj ima bug... ne mogu pisati slova kad želim unjeti wep key da se spojim na wireless nego samo brojke!
ja ne mogu!!! neznam zasto
ja ne mogu!!! neznam zasto
Dugo drži ljestve.
u redu je ja sam imao neki program koji je pravio probleme
Na sva 3 cf-a koja su na hrvatskom(no crap defaultni i drugi damagehighov i blaze) na homescreenu su mi prazne(ništa ne piše u njima)kućice za telefon i kontakte.pratio sam sve upute i na svakoj verziji koju sam flasho ih nema .
Ajde molim te prebaci na engleski pa vidi i javi.
Zato ja i nisam primjetio bug (koristim FW na eng, hrvatski mi služi samo kao jezik pisanja).
Potruditi ću se ispraviti kod sljedeće verzije FW-a! Stvar je u tome da sam ja hrvatski ubacivao sa originalnog FW-a, a kako originalni FW nema taj home screen, nema ni prijevoda.
Žao mi je, i još jednom, potrudit ću se ispraviti kod sljedeće verzije.
Inače, preporučio bi instalaciju još jednog home screen-a: Orange Tsunami. Možete ga skinuti OVDJE, a to izgleda ovako:
KAd vidim ovo sve sjetim se sta su sve ljudi radili i koliko su se odusevljavali kad je izasao SE T610.
Uf ovaj XTE blaze II mi se sviđa, čim nađem vremena stavljam ga.
kako se taj blaze installira jer ima 3 filea? trenutno san u n00b raspolozenju
Ovaj treći netrebate niti stavljati. Dakle samo stavite rofs2 i rofs3. Čim neko provjeri da li FW radi dobro, stavljam ga u prvi post sa samo 2 file-a.
pa samo stavis rofs2 , rofs3 i uda za flesanje i flesnes.
pa samo stavis rofs2 , rofs3 i uda za flesanje i flesnes.
moze to malo detaljnije
ne treba DH je objasnio
sa ovim XTE ne mogu naci muziku u music playeru, u kojem folderu treba bit?
Kod par CFW-a sam vidio da muziku trebaš stavljat pod E:\Music (već je napravljen folder), i pretraživač samo tamo traži muziku.
Posljedica toga je brže traženje muzike,ali nigdje drugdje netraži muziku.
Mogao bi počet čitat malo za promjenu...
Kod par CFW-a sam vidio da muziku trebaš stavljat pod E:\Music (već je napravljen folder), i pretraživač samo tamo traži muziku.
Posljedica toga je brže traženje muzike,ali nigdje drugdje netraži muziku.
Mogao bi počet čitat malo za promjenu...
a ti ne govori sta ne znas jer mi je vec u tom folderu
Pa šta nisi onda to napisao
Jesi išao na osvježi?
Si pročitao na "proizvođačevom" postu značajke?
Pa šta nisi onda to napisao
Jesi išao na osvježi?
Si pročitao na "proizvođačevom" postu značajke?
da osvjezio sam... mislim da ovaj mobitel imam vec vise od godine.. tako da znam sta triba radit...
ovako to izgleda
EDIT: evo sad gledam i za razliku od onog prvog CFW-a pisme idu u E:/Sounds/Music -.-'
Evo još jedna obavijest:
-200 download-ova!
Hvala lijepo!