- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Prebaciš sa kompa na karticu, na mobu ga nađeš sa file explorerom, root explorerom ili šta već gore imaš, tipneš na njega i u prozoru koji se pojavi stisneš install.

Čudno. Ja sam ga upravo skinuo i nije u zipu, nego je LGCalibrationTS.apk. Možda samo trebaš promijenit ekstenziju iz .zip u .apk. Pogledaj kolika je fajla, ako je oko 631 KB, onda je to to. Ako nije, skidaj ponovo.

Probaj ovo: Install LG keyboard on Gingerbread 2.3.7 CM7.1
jučer instalirao OXIGEN sve ok osim GPS-a koji mi ne radi, dali je još netko imao ovaj problemi i kako ga riješiti, unaprijed zahvaljujem na pomoći za rješavanje ovog problema
isti slucaj sto se tice oxygena. prvi put radi kad se pokrene mob i onda vise ne. sve dok ga ne iskljucim i ponovno pokrenem. tako da sam ga maknuo.
Moram staviti neki novi rom. Recite mi koji je najbolji i zašto. Najviše me zanima da l iradi gps, wifi i općenito rad uređaja

stavio sam oxygen i sada bi da promjenim neki drugi ali ne mogu se spojit na komp da prebacim rom na karticu. Kada se spojim na mob pise da je usb spojen i kada kliknem na usb connected nista se ne dogadja tj ona opcija da otvorim karticu se pojavi i odmah nestane. Toliko brzo da ne stignem nista stiskat. Jel imao netko slican problem
od miroslava sdsl v1, nekako mi najbolji, sve radi bez problema
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1364416
sad cu ga stavit da vidim. Moram preko fasboot-a jer mi ne mogu mountat karticu :D
stavio sam oxygen i sada bi da promjenim neki drugi ali ne mogu se spojit na komp da prebacim rom na karticu. Kada se spojim na mob pise da je usb spojen i kada kliknem na usb connected nista se ne dogadja tj ona opcija da otvorim karticu se pojavi i odmah nestane. Toliko brzo da ne stignem nista stiskat. Jel imao netko slican problem
Skini s market-a Multi Mount SD-Card (tnx bataya).
Ili, još bolje: Auto Mount Your SD Card.

stavio sam sdsl i čini mi se ok. Samo me zanima da li je moguće podesiti vibraciju pri radu sa ekranom? Kod mene vibrira samo kada korstim back i menu tipke...
Sto znaci "su binary outdated" ??!
stavio sam sdsl i čini mi se ok. Samo me zanima da li je moguće podesiti vibraciju pri radu sa ekranom? Kod mene vibrira samo kada korstim back i menu tipke...
settings-cyanogenmod settings-input-haptic feedback tweaks i prve tri stavi kvačice.
Sto znaci "su binary outdated" ??!
su binarne postavke zastarijele. to ti je od superusera za rootanje. samo ih updejtaj u superuseru
kak da stavim taj sdsl v1? tam piše piše za particiju neke bla bla i pokušavam smanjiti veličinu datoteke al nemrem sa 7zip. ne otvara ono nutra. kak si ti to stavil?
kak da stavim taj sdsl v1? tam piše piše za particiju neke bla bla i pokušavam smanjiti veličinu datoteke al nemrem sa 7zip. ne otvara ono nutra. kak si ti to stavil?
evo tu ti je objašnjeno kako to napraviti. staviš ga u fastboot i skineš si koji hočeš.
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=15901109&postcount=23
ja imam system 150, ti si stavi 190 ako ne znaš brisati iz systema app-ove.
kakve to ima opče veze e je 150 ili 190 ili 250? to samo ovak memorija ili je s još nečim povezano?
kakve to ima opče veze e je 150 ili 190 ili 250? to samo ovak memorija ili je s još nečim povezano?
imaš više memorije u mobitelu za aplikacije. normalno je bio 250 mb za system (orginal lg) ali su developeri skužili da je i 150 dovoljno za rom pa su system smanjivali a data oslobađali da imaš za aplikacije mjesta. to ti je ona data2system, mislim.
imaš više memorije u mobitelu za aplikacije. normalno je bio 250 mb za system (orginal lg) ali su developeri skužili da je i 150 dovoljno za rom pa su system smanjivali a data oslobađali da imaš za aplikacije mjesta. to ti je ona data2system, mislim.
znači stavil budem poslje vjerojatno to od 190 i kad stavim rom ostane mi samo 30 mb za aplikacije jer rom ima 160 mb?
mora ti sva tri biti označena da ti vibracija radi. nema izbora za to što bi ti