jel mi može netko dati video ili link videa kako sa 1.6 nadogradim u 2.1...sa prve stranice dođem do 9 koraka i onda nemogu nači datoteku..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni je ,,Froyo Optimum 6.0,, bolji od utopie.. preebrz.. efikasan..odlican.. samo 68 MB zip za recovery Recovery ZIP .
Meni je ,,Froyo Optimum 6.0,, bolji od utopie.. preebrz.. efikasan..odlican.. samo 68 MB zip za recovery Recovery ZIP .
Je, brz je, krasno izgleda, ali ima jednu veeeliku manu. Neće mountat sd karticu od 4 GB, a originalnu od 2 GB hoće. Čak ni iz Recoveryja. Kaže da je prazna ili da je nepodržani format. Do sada mi se to prvi puta desilo. Svi dosadašnji romovi su to odradili od prve, samo ovaj nije.
Ako znaš rješenje, javi, jer ovako nikakve koristi od njega.
instaliro sam si utopiu i nikako nemrem namjestit kalibraciju ekrana..tj katastrofalna je s desne strane ekrana...stišćem "n" a on registrira ko da sam stisnuo "m" na mini qwerty tipkovnici...jel netko ima istih problema s tim romom?
instaliro sam si utopiu i nikako nemrem namjestit kalibraciju ekrana..tj katastrofalna je s desne strane ekrana...stišćem "n" a on registrira ko da sam stisnuo "m" na mini qwerty tipkovnici...jel netko ima istih problema s tim romom?
Koja Utopija ? RC4, 3 ili neka starija ?
Meni osobno na RC3 odlična kalibracija. Mada, meni sve te tipkovnice sa jednim slovom po tipki su loše za naš mob jer je ekran presitan. Ali ona LG-eva radi ko urica =).
BTW, ja kalibraciju uvijek odradim sa olovkom (bilo kakva, glavno da ima oštriji vrh nego što je moj čevap na ruci).
rc4 sam imao...sad ću probat sa rc3 pa ćemo vidjet
rc3 isti slučaj...koji je najbolji 2.1 rom...da ima i hrvatski??
greendroid ili elegance, samo tesko ces ih pronaci. Developeri su napustili xda i obrisali linkove. :/
nego koliko vas sto imate sdcard unmount problem je koristilo mur4ikov reparticionisani kdz? Citam po netu da se to desava svima lg telefonima posle poslednjeg ota updejta.
da vidio sam da skoro sve novije verzije 2.1 su obrisane s hostova...jel ima tko da uploada ??? ja trenutno imam od miroslava neki 2.1

imam problema sa obavjesnom trakom, nemogu je pokrenuti gore na vrhu ekrana nego moram stisnut dole onu kocku iznad slusalice i onda tek otvoriti notifications-obavjest. A drugi problem je sto mi vise ne pokazuje pristiglu postu u gmail-u. dali je moguce da je to zato sto sam slucajno izbrisala RSS.
na koju kocku ispod slusalice mislis? o.O
a ovo za mailove, vjerojatno si sinkronizaciju iskljucila
da bas na tu, kad je dodirnes mozes otvoriti postavke, pozadinu, trazenje ,obavjesti jedino ih mogu tu ukljuciti, sinkronizaciju sam ukljucila a on memi no connection
pa jesi spojena prek wifi-a il obicnog mobilnog interneta na net? ak nisi onda nije ni cudo sta ti ne stize :D
koji android imas pa te tak zajebava? 1,6 il 2.1 il neki drugi
wifi mi je stalno ukljucen, imam 2.1 i sve je radili dok nisam izbrisala taj vrayji RSS
preko android marketa cu skinut Rss pa se javim dali radi ili ne
hmm jesi ti root-ala mob pa pobrisala taj rss ili?
je mobitel je root-an i kako sam brisala one razne gluposti tako sam i to izbrisala
huh, cuj cuj napokon neka zenska koja to zna radit :P
ugl ak si skuzila sve u vezi rootanja moba i sve, i ako te nervira to sta nemozes otvorit notification bar prstom i to sta ti ne javlja kad dobijes mail, na pocetku ove teme imas tutoriala kako flesat 2.1 s fastboot-om (to je vertija firmwarea v20a) i samo updaetas kasnije na sluzbeni v20b i rootas i pobrises sve osim tog rss-a
iako ako ces to radit, preporucio bi da stavis custom rom tj utopiu :D
da vidio sam da skoro sve novije verzije 2.1 su obrisane s hostova...jel ima tko da uploada ??? ja trenutno imam od miroslava neki 2.1
Imam ja elegantni poslednju verziju na hardu, aj probacu da uploadujem negde, al nista ne obecavam... uzasan mi je upload.
stavio sam utopiu i kad mi stigne sms ne upali se ekran, takoder nema opcije da mogu iskljuciti sve zvukove znaci klasican silent mode bez da mi vibrira..zna netko rjesenja?
Imam pitanje. Nisam dugo pratio temu. Imam android 2.3.4 na Hrvatskom, sad me zanima dali ima koja novija verzija androida i nemora biti na hrvatsko, ali bi bilo poželjno da je.
stavio sam utopiu i kad mi stigne sms ne upali se ekran, takoder nema opcije da mogu iskljuciti sve zvukove znaci klasican silent mode bez da mi vibrira..zna netko rjesenja?
Nekaj ti ne štima sa Utopijom. Mora ti se ekran paliti na SMS pobogu. Flešaj ponovno, prije fleshanja wipe-aj stari ROM i nakon stavljanja novog wajpaj i njega.
Silent state ima - settings - sound (kvačica na silent state, Vibrate ->only when not in silent state). Samo što će ti onda na lock screenu biti ili svi zvukovi upaljeni ili samo vibracija (nema kao na CM7 da se vrti vibracija, sve tiho bez vibracije i svi zvukovi uključeni; CM6 ima samo svi zvukovi i jedno od vibracije ili da se niš ne čuje nit vibrira)
Nekaj ti ne štima sa Utopijom. Mora ti se ekran paliti na SMS pobogu. Flešaj ponovno, prije fleshanja wipe-aj stari ROM i nakon stavljanja novog wajpaj i njega.
Silent state ima - settings - sound (kvačica na silent state, Vibrate ->only when not in silent state). Samo što će ti onda na lock screenu biti ili svi zvukovi upaljeni ili samo vibracija (nema kao na CM7 da se vrti vibracija, sve tiho bez vibracije i svi zvukovi uključeni; CM6 ima samo svi zvukovi i jedno od vibracije ili da se niš ne čuje nit vibrira)
I meni se NE upali ekran kad dobijem poruku, isto utopia.
meni na utopiji neće vibrirat i kalibracija ekrana nikak ne radi...
hvala puno ..to se cijeni ;)
I meni se NE upali ekran kad dobijem poruku, isto utopia.
Peh momci, onda šaltajte na drugi ROM. Imate onaj Froyo optimum. On je na 2.2 i isto je navodno brz.
BTW, ovaj softmod mi izgleda vrhunski: