- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U 1.4 verziji bi trebale ove stvari biti riješene:
homeselector ubačen
handsfree mode popravljen
bluetooth problem sa slanjem
neki problem sa statusom baterije
Zvuk kvalitetniji...
od fm radija izgleda ništa ni ovaj put..
Stabilniji i brži 1.4..
Imam pitaje kupio sam neki dan taj mob, zanima me app shazam ? I koju navigacju stavit na mob ?
ma ja bi ga što prije ;)
Imam pitaje kupio sam neki dan taj mob, zanima me app shazam ? I koju navigacju stavit na mob ?
app shazam prepoznaje glazbu (stranu).
navigaciju možeš Igo i još par njih.
nadam se da ću uspjeti objasniti, znači:
1. downloadaj oba file-a za koje sam dao linkove na:
http://www.bug.hr/forum/topic/recenzije-komentari-mobitela/lg-gt540-optimus/59197.aspx?page=7
2. sad priključi mob na komp
3. odzipaj folder koji je u iGO.zip
4. taj folder prebaci na SD karticu mobitela (ne u neki posebni folder)
5. prebaci iGO.apk bilo gdje na SD karticu
6. odspoji mob
7. instaliraj iGO.apk
8. pokreni iGO.apk i čekaj da učita sve što hoće
Eh, da i imao ubaci sam neopaženo u Ruske redove i sada im kradem informacije... :P tako sam došao do zastrašujućih tajni o gt540... naime naš voljeni mobitel nikada ne će dobiti pravi multitouch (a to smo i znali...), ali ima i dobra vijest: isprobao sam kaj famozni dualtouch koji rade i moram reči da je fora.
Jedan prst miruje, a drugi se kreće, cijela se ideja temelji na središnjoj točki između ta 2 prsta koja je jedina koju mobitel registrira. ugl. da vas ne davim sa detaljima: radi, ali treba još puno sređivanja.
U toku dana (večeras po ruskom vremenu) stiže 1.4.
Huh, kod rusa je uvijek vise sati nego kod nas...
ja cu stavit igo kada dode 1.4 nadam se danas :D iako mi je ovaobicna na mobu cist ok
kaj ovo:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=927379&page=56
U toku dana (večeras po ruskom vremenu) stiže 1.4.
Huh, kod rusa je uvijek vise sati nego kod nas...
Izašao je...
Stavio sam recovery 3, i dalje možete koristiti stare backupove, tako da mislim da je u redu da prijeđemo na njega...
http://www.megaupload.com/?d=LUT5IOR0
EDIT: Update-an je post na 1. stranici o recovery-u
Jel se isplati prelaziti sa 2.2.1 na 2.3 1.4?! Mislim na stabilnost i funkcionalnost.
Ma nije mi opet razglas radio al sad je ok..morao sad reset uradit..ipak su i to sredili..
Jel se isplati prelaziti sa 2.2.1 na 2.3 1.4?! Mislim na stabilnost i funkcionalnost.
definitivno!!
milion puta je bolji, brzhi, stabilniji, bez mushica nego shta je 2.2..i sve radi!!
tak da nemash kaj razmishljat..
da stavim 1.4? moram li obavezno staviti clockwork 3?
Dali zna tko gdje mogu nabavit onaj sat i vrijeme kako ima HTC za taj LG ?
da stavim 1.4? moram li obavezno staviti clockwork 3?
ak mislish stavljat preko recovery-a, onda morash stavit novi CW a ako chesh preko fastboota, onda ne trebash..
al ja bi ti preporuchio da si stavish CW jer je to definitivno jedna od najboljih stvari koje mozhesh stavit na mob..
mene zanima i može li se kako cijeli Sense ubaciti, da se nestavlja rom
Stavio sam recovery 3, i dalje možete koristiti stare backupove, tako da mislim da je u redu da prijeđemo na njega...
http://www.megaupload.com/?d=LUT5IOR0
EDIT: Update-an je post na 1. stranici o recovery-u
daj mi reci ja sam stavio 2.3 i imam recovery 2.5, jel moram stavljat recovery 3 za dalje nadograđivanje...
ne, moralo bi se portati jer on koristi specifične resurse računala... tako su mi barem rekli.
ne, moralo bi se portati jer on koristi specifične resurse računala... tako su mi barem rekli.
ništa onda, reci ti, isplati li se stavljati 1.4 i clockwork 3?
erasing cache faild ? kaj sada da radim? ( pise to many links
opet sam klikno fastboot.exe -w i sada pise waiting device ?
evo na xda, neradi mikrofon, mur4ik je rekao da će update izbacit za nekih pola sata, dakle biti će večeras
kaj bude ak sam izvadiim bateriju el se sve sje ili ode u 1.2 verz?
help pliz, nikad mi nije bilo ovak :(
EDIT: skuzio sam sada se ucitava :D
evo na xda, neradi mikrofon, mur4ik je rekao da će update izbacit za nekih pola sata, dakle biti će večeras
koi mikrofon?
koi mikrofon?
pa koji imaš na mobitelu? jedan jedini
ma ja bi ga što prije ;)
app shazam prepoznaje glazbu (stranu).
navigaciju možeš Igo i još par njih.
nadam se da ću uspjeti objasniti, znači:
1. downloadaj oba file-a za koje sam dao linkove na:
http://www.bug.hr/forum/topic/recenzije-komentari-mobitela/lg-gt540-optimus/59197.aspx?page=7
2. sad priključi mob na komp
3. odzipaj folder koji je u iGO.zip
4. taj folder prebaci na SD karticu mobitela (ne u neki posebni folder)
5. prebaci iGO.apk bilo gdje na SD karticu
6. odspoji mob
7. instaliraj iGO.apk
8. pokreni iGO.apk i čekaj da učita sve što hoće
Eh, da i imao ubaci sam neopaženo u Ruske redove i sada im kradem informacije... :P tako sam došao do zastrašujućih tajni o gt540... naime naš voljeni mobitel nikada ne će dobiti pravi multitouch (a to smo i znali...), ali ima i dobra vijest: isprobao sam kaj famozni dualtouch koji rade i moram reči da je fora.
Jedan prst miruje, a drugi se kreće, cijela se ideja temelji na središnjoj točki između ta 2 prsta koja je jedina koju mobitel registrira. ugl. da vas ne davim sa detaljima: radi, ali treba još puno sređivanja.
Piše da mi fali neka datoteka u license.
meni ne :/