e care ajd jel bi mi mogao dat neki link di su dobre 3D igre za LGgt 540 kao npr.(gameloft)....molim te ......tnx
applanet
jel legalno?
100%
e care ajd jel bi mi mogao dat neki link di su dobre 3D igre za LGgt 540 kao npr.(gameloft)....molim te ......tnx
applanet
jel legalno?
100%
Ako idem na 2.1, jel mogu napraviti backup, da kad se vratim na 2.2 da mi ostanu svi app-ovi?
Ako idem na 2.1, jel mogu napraviti backup, da kad se vratim na 2.2 da mi ostanu svi app-ovi?
možeš backupati .apk-ove sa astro file managerom, ili sa titaniumom
To znači da ih moram sve opet instalirati ručno? Onda ih mogu i skinuti sa marketa
100%
meni ne radi, nema niti jedne app
To znači da ih moram sve opet instalirati ručno? Onda ih mogu i skinuti sa marketa
da, samo što ove nemoraš skidat
100%
hm, meni radi, koju si verziju skinuo?
edit: izgleda imaju nekih problema, brzo če se sredit
Kak cu znat jel mi mob na 800mhz ili vise? Kak to namijestit??
100%
hm, meni radi, koju si verziju skinuo?
edit: izgleda imaju nekih problema, brzo če se sredit
meni sve najurednije radi...btw applanet je kod mene i jos nekog s foruma poznat da nece radit ak nemas najnoviju verziju
Kak cu znat jel mi mob na 800mhz ili vise? Kak to namijestit??
Skini SetCPU, a vele da imaš ugrađeno u 2.3 verziji
evo sada i meni radi
e care sory sto smetam ali htio bi te pitat sta da napravim :
kad upalim mob pojavi mi se samo LG icona i nemogu nis drugo.....ajd pomozi molim te...tnx imam 2.2 android
e care sory sto smetam ali htio bi te pitat sta da napravim :
kad upalim mob pojavi mi se samo LG icona i nemogu nis drugo.....ajd pomozi molim te...tnx imam 2.2 android
jesi probao reflashati?
Dal za downgrade mogu samo ponoviti ovaj postupak sa prve strane?
mislim da nemožeš preko kdz-a, trebao si raditi backup sa clockworks
ne al mozes mi rec kak to....tnx
Pozdrav svima,trebam pomoc koji je postupak preko recoverya stavit 1.3
opisano ti je sve na 1. strani...
e da sada sam ga update-ao i radi applenet ;)
Kako osposobiti 2.1 keyboard preko root explorera:
1. skini http://www.mediafire.com/?u2vwqcep8w91qji
2. raspakiraj zip i kopiraj na sd karticu system folder
3. kopiraj SVE iz foldera na odgovarajuča mjesta u sistemu (ako je npr u mapi lib, kopiraj u system/lib, ako je u app kopiraj u system/app...), prilikom kopiranja moraš dati r/w permission (gore desno stisneš ono r/w ili r/o)
4. uđi u /system/app/ sa root explorerom i nađi AIME.apk, drži prist na njoj, odaberi permissions i označi svugdje x
5. restartaj mob
i trebalo bi raditi...
Root explorer je na ruskom... tako da jednostavno ne mogu ovo napraviti.
e max ajd molim te pomozi mi kak da mobitel popravim ..stalno mi pokazuje LG iconu i nejde dalje ..molim te pomozi mi
e max ajd molim te pomozi mi kak da mobitel popravim ..stalno mi pokazuje LG iconu i nejde dalje ..molim te pomozi mi
kaj si radio? probaj opet flashat
Kako napraviti backup?
Je li ova instalacija 2.1 androida sigurna?
sve je sigurno kaj je s ove str, a bekap cega oces napravit?
oces stavit original 2.1 ili ne original
100%
da trebas stalno radu update ak os da ti radi ako ne napravis nis se en vidi, to mi je glupo, a svako malo dolazi , jadno
prije svega želim se zahvaliti dečkima sa modaco i xda foruma koji su već pisali ove tutoriale na engleskom... ja ovaj pišem zbog mnogih nejasnoća i upita u vezi mod-ova i update-a za gt540
upozorenje prije update-a:
-NAKON STAVLJANJA MODEFIKACIJA NEMOGUĆE JE VRATITI SE NA ORGINALNI ROM.
-SVE aplikacije i podaci mogu biti izbrisani tijekom flashiranja
-za one koji koriste app2sd: nakon (svakog) flashiranja app2sd će prestati raditi, morati ćete ga ponovno stavljati
-SVAKA nadogradnja ili modefikacija software-a može izazvati oštečenje sustava, zato pažljivo čitajte i pratite upute
-ovaj tekst je preveden/prenesen sa modaco-foruma
Prvi cilj je da stavimo 2.1 ROM sa fastboot-om (nisam siguran jel može bilo koji, ja sam radio s ovim i uspio) bez toga nemožete dalje.
1. backupaj sve sa moba
2. skini:
http://www.mediafire.com/?sdy95t16nex2yeo i
http://www.mediafire.com/?y7q20212djy40ap
3. u rar file-u nađi LG Driver.exe i instaliraj ga (nema veze da li već od prije imaš drivere ili ne)
4. uključi usb debugging (settings>applications>development)
5. desni klik miša na windows enabler.exe -> run as administrator
napravi isto sa KDZ_FW_UPD.exe
6. sada vidiš hrpu čudnih znakova, to je normalno jer program nije namjenjen za balkance/engleze
7. desno dolje (pokraj sata) vidjeti ćeš da se pojavila ikona windows enablera, klikni na nju -> trebala bi se primijeniti i pisati ON
8. ukopčaj mob, ali NEMOJ kliknuti da prikaže SD karticu na PC-u
9. pogledajte sliku: (poslužio sam se razorinc-ovom slikom), samo umjesto onog imena .kdz filea, učitaš ovaj koji si u koraku 2 skinuo: 2.1 fastboot.kdz
10. za vrijeme update-a ne radi ništa na kompu
11. čekaj dok se mob ne restarta i onda ga odspoji
prije svega želim se zahvaliti dečkima sa fomaco i xda foruma koji su već pisali ove tutoriale na engleskom... ja ovaj pišem zbog mnogih nejasnoća i upita u vezi mod-ova i update-a za gt540
na kraju bi bilo poželjno napraviti hard reset:http://www.hard-reset.com/lg-optimus-gt540-hard-reset.html
znači držati 5s Volume up + HOME + SEARCH
i imamo 2.1 sa fastbootom!
ako vam je cilj imati android 2.1 onda ste uspjeli, ako želite black rom ili clockwork, nastavite čitati...
A ocu ovo uradit
e ljudine oce izac sluzbeni android 2.2 za lg gt540?????
ja kada sam to radio sam napravio samo s sd card bekap, i sve ok, i nije mi htjelo u fastboot s ovim nego sam nasao neki drugi ima malo tu pod ovom temom a listaj koi sam stavio
od 14 pa nadalje, tam sam se ja mucio ali sam uspio :D
nece, ali 2.3 hoce
nece, ali 2.3 hoce
? od kud ti to?
sa službene stranice, ili...
Root explorer je na ruskom... tako da jednostavno ne mogu ovo napraviti.
ako sam ja uspio, uspjeti ćeš i ti ;)
ako ti se ne da pogađati onda stavi eng root explorer...
opet flashiraj boot i system.