a uf... a ja se malo uljenio ;)
ali omogućiti višu frekvenciju ne bi trebao biti problem, a je problem da ona bude stabilna...
Inace isprobao sam bluetooth i koliko vidim ne radi na 2.3
ali omogućiti višu frekvenciju ne bi trebao biti problem, a je problem da ona bude stabilna...
meni plavi zub radi bez problema na 2.3,sve mi radi bez problema...oc stabilno do 864mhz
jel se to meni cini il 2.3 ima osjetljiviji tac od 2.2??? nije da se bunim , dapace pase mi to , jer sam na 2.2 vecinom moro stisnut malo jace da bi reagiro , a na ovom sam dotaknem lagano
Jel ima NEKA fora da se dobije standardna LG tipkovnica sa 2.1 na 2.2 ili na 2.3? Vec su ljudi pitali ali me zivo cudi sta se sve moze to ne moze, nevjerovatno..
da, na 2.3 treba stisnuti i po nekiliko puta ako je zaključan da se ekran upali
da, na 2.3 treba stisnuti i po nekiliko puta ako je zaključan da se ekran upali
kod mene je dovoljno jednom stisnut na tipku za poziv il home il za zakljucavanje...normalno rade ko i na od 1.6 pa do 2.3
kak je max reko skines s marketa home selector il kak vec....a meni najnormalnije radi , sam me zivcira sta nije tipkovnica ko na 2.1 ... to mi je jedina zamjerka
ima negdje na xda
ma nema meni do swypea, probao sam skoro sve ostale, i ova mi je nekako najbolja, još da hoće hrvatski stavit...
ne, swype nema taj t9, ali se savršeno dade pisati po qwerty u okomitom položaju
pa dobro to je t9 layout
evo tu je tipkovnica sa 2.1:
http://www.mediafire.com/?u2vwqcep8w91qji
ubacite to u recovery i imate staru tipkovnicu....
evo tu je tipkovnica sa 2.1:
http://www.mediafire.com/?u2vwqcep8w91qji
ubacite to u recovery i imate staru tipkovnicu....
i fastboot?
tj kak to
imas opciju da izabereš zip sa kartice, odeš na to i nađeš zip...
ne, ali možeš preko root explorera kopirati file-ove na mjesta u sistemu.
Imam problem, kupio sam unlock code, ali kada ukucam 2945#*540# ništa se ne pojavi? A trebao bi se pojaviti meni za otključavanje
ne, ali možeš preko root explorera kopirati file-ove na mjesta u sistemu.
jel mozes objasnit kak to ubacit prek root explorera?? prvi put bi mi bilo pa da ne zahebem
Kako osposobiti 2.1 keyboard preko root explorera:
1. skini http://www.mediafire.com/?u2vwqcep8w91qji
2. raspakiraj zip i kopiraj na sd karticu system folder
3. kopiraj SVE iz foldera na odgovarajuča mjesta u sistemu (ako je npr u mapi lib, kopiraj u system/lib, ako je u app kopiraj u system/app...), prilikom kopiranja moraš dati r/w permission (gore desno stisneš ono r/w ili r/o)
4. uđi u /system/app/ sa root explorerom i nađi AIME.apk, drži prist na njoj, odaberi permissions i označi svugdje x
5. restartaj mob
i trebalo bi raditi...
Imam problem, kupio sam unlock code, ali kada ukucam 2945#*540# ništa se ne pojavi? A trebao bi se pojaviti meni za otključavanje
Možda ti je otključan? Ili možda treba imati 2.1 rom. Meni na 2.3 isto ne radi meni za otključavanje, ali ja sam ga otključao na početku, sa starim romom.
mali mi prcko po mobu dok mi se punio i klikno nes u dev tools i sada mi na home na desnom rubu stalno nes ide system. server i mjnjea se stalno nes ?
edit: dobro maknuo sam :D
kak je max reko skines s marketa home selector il kak vec....a meni najnormalnije radi , sam me zivcira sta nije tipkovnica ko na 2.1 ... to mi je jedina zamjerka
home smack sam skinuo i oke ej prebaci mi sada sam na launcher pro
e care ajd jel bi mi mogao dat neki link di su dobre 3D igre za LGgt 540 kao npr.(gameloft)....molim te ......tnx
e care ajd jel bi mi mogao dat neki link di su dobre 3D igre za LGgt 540 kao npr.(gameloft)....molim te ......tnx
applanet
applanet
jel legalno?