Iphone viber problem

poruka: 2
|
čitano: 3.405
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Iphone viber problem
Pozz ekipa. Ne znam gdje bih postavio ovo pitanje ali evo ovdje cu. Naime, prilikom dolaznog poziva na viberu na androidu mi je to bilo vrlo jednostavno, scrollnesh prstom udesno i javis se na poziv. Ali kako na iphoneu??? Ovdje ti se prilikom dolaznog poziva pojavi pop up sa vrha ekrana i sto god da pritisnem poziv se disconnectuje, narocito ako je ukljucen password screen unlock i onda ja moram zvati tu osobu koja me je zvala.
Kako vi izlazite na kraj sa ovim?
Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Iphone viber problem
Chico12 kaže...
Pozz ekipa. Ne znam gdje bih postavio ovo pitanje ali evo ovdje cu. Naime, prilikom dolaznog poziva na viberu na androidu mi je to bilo vrlo jednostavno, scrollnesh prstom udesno i javis se na poziv. Ali kako na iphoneu??? Ovdje ti se prilikom dolaznog poziva pojavi pop up sa vrha ekrana i sto god da pritisnem poziv se disconnectuje, narocito ako je ukljucen password screen unlock i onda ja moram zvati tu osobu koja me je zvala.
Kako vi izlazite na kraj sa ovim?
Hvala

Cijenjeni kolega, pokazat ću vam nekoliko slikica, sa mojeg iPad tablet gadgeta i sa iPhone gadgeta! 

Nadam se da će vam pomoći u rješenju vašeg problema! 

Obratite pozornost na pozicioniranje bannera koji se pojavljuje prilikom poziva! 

A sve polazi od potrage u stavci "Obavjesti"! 

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 15:49 (ATJLučko).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice