Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.673.223
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Meni opera mobile radi puno brze od ove nove opera beta :)

Mozda zato sto je moj mob slab (Wildfire S)

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

1 0 hvala 0
15 godina
Re: Android borbeni komplet
Gale92 kaže...

Pošto smo prije nekoliko dana spominjali Operu,

izašla je beta verzija za Android.

A cjelokupan članak dakako pročitajte {#}

često mi stranice ruše, pojavi se ona mačka narančasta... mozda je do mog mobitela al ne vjerujem jer otvorim npr neku stranicu i citam i najdnom se srusi, dobro beta je, popravit ce to... valjda

14 godina
maxy0 kaže...
Gale92 kaže...

često mi stranice ruše, pojavi se ona mačka narančasta... mozda je do mog mobitela al ne vjerujem jer otvorim npr neku stranicu i citam i najdnom se srusi, dobro beta je, popravit ce to... valjda

hmm meni se još nije srušila, za sad se čini ok

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
14 godina
Intelovac123 kaže...

maxy0 kaže...
Gale92 kaže...

Za jednog i drugog, na SGN II sve radi OK, i moram reći da odlično izgleda onako na prvu {#}!  

ATJ Lučko
14 godina
Android borbeni komplet
ne razumijem zašto su maknuli opciju tekst wrapping... ovak mi je par postova na forumu dosta manjim slovima prikazano dok su ostali u dobroj veličini...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
domac5 kaže...
ne razumijem zašto su maknuli opciju tekst wrapping... ovak mi je par postova na forumu dosta manjim slovima prikazano dok su ostali u dobroj veličini...

Da, stranica BUG.HR kod njih ima nekih nedostataka, ako neće neko sada, budem im ja večeras ili noćas poslao mail sa zahtijevom da pogledaju oko tog, kaj to već je {#} ?!?!

ATJ Lučko
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Je li bilo priče o tome da se napravi da se moze ući u bug forum preko Tapatalka?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 17:24 (kpavl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
kpavl kaže...

Je li bilo priče o tome da se napravi da se moze ući u bug forum preko Tapatalka?

Bilo je. Sumirano, nije moguće to izvesti.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo music playery za vaše ljubimce free ili paid pa pogledajte mada već neke i znate ali ovdje je nekolicina sa opisima

Poželjno je stisnuti HVALA
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 23:58 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Intelovac123 kaže...

maxy0 kaže...
Gale92 kaže...

Za jednog i drugog, na SGN II sve radi OK, i moram reći da odlično izgleda onako na prvu {#}!  

Pa SGN 2 i WFS nisu isto {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
16 godina
Intelovac123 kaže...
ATJLučko kaže...
Intelovac123 kaže...

maxy0 kaže...
Gale92 kaže...

Pa SGN 2 i WFS nisu isto {#}

O2X je nešto između tog dvoje, i na njemu radi sasvim fino.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
16 godina
Fero kaže...
Evo music playery za vaše ljubimce free ili paid pa pogledajte mada već neke i znate ali ovdje je nekolicina sa opisima
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1918426.

Music? Naslov teme na xda je "Android Video Players"{#}

13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1844199
Oprostite za link ali malo problema za copy/paste music player kolekciju.
Poželjno je stisnuti HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Čini mi se da mi je nova Opera sa sobom donjela i battery drain.. Za sad sam ju izbrisao, šteta..

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Nije ova nova opera losa ali se osjeti da je debela beta, vjerujem da ce za mj/dva vec biti puno bolja, osobno ostajem na operi mobile za sada jer npr na bugu ne mogu iskljucit rich txt editor te stoga ni pisati na forumu te jos nema prave integracije sa opera linkom.

a bugovci su ko zna gdje zapeli sa razvojem mobilnog buga
TD za glupost

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

2 0 hvala 1
14 godina
Intelovac123 kaže...

I ja sam to primjetio.

Imam SG S III

Vratio sam natrag Operu Mobile  te ću čekati update na novu verziju Opere {#}

14 godina
neaktivan
kpavl kaže...

@ robijan

Nije se ni meni na prvu svidio jer sam imao manje od 10 aplikacija koje stalno koristim, no sada stavim i Sype, WhatsApp, Viber i još more programa koje sam se inače bojao staviti zbog potrošnje baterije i nema razlike.

Greenify zauzima 5 mb rama i još oko 10 u cacheu. U njega staviš sve one aplikacije koje NE koristiš svakodnevno, a imaš ih na mobitelu i pokreneš jednom u danu ili tako.

Nakon što koristiš taj program i zakljucas mobitel, on ga nakon par minuta stavi u hibernaciju tako da ga nema nigdje i ne troši ram i bateriju ovisno koji je program. To je kao freezanje aplikacija u TB Pro samo što u ove mozes uci, a ove od TB moraš prvo defrost.

U Skype idem jednom u tjedan dana, ako i tada, no opet ga imam na mobitelu jer ne volim kada nemam neke aplikacije koje mi trebaju, pa ih moram instalirati itd.

Slažem se naravno i tu stvari si mi malo pojasnio, ali recimo skyp mi nije pokrenut jer stvarno ga nekad navečer pokrenem kada mi nešta treba s nekim porazgovarati, za ove ostale apk. sebi ne vidim neku pretjeranu potrebu za njom ali mi je naravno apk u listi želja i imam je u vidu za korištenje ukoliko se pokaže potreba. Stavio sam si je u u svoju listu preporuka u PlayBoardu !

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Aha, ti si taj koji je to objavio haha. Gledao sam po tome ima li neka aplikacija koja mi je potrebna, a nemam je.

Preporučio bih Falcon Pro umjesto Carbon-a jer se u Carbonu ne moze namjestiti manual sync (ili se varam).

Ovo što si rekao za skype, tako sam ja stavio viber (jednom u tjedan dana ga upalim), dropbox (jednom u danu) i tako neke aplikacije i sada mi je ram oko 320-400 mb, a imam galaxy s 2. Prije mi se vrtio oko 400-450.

Jedino od svih aplikacija killam poweramp jer ga koristim jednom u danu i to sat-dva (ponekad ga u 2 dana nijednom ne upalim), pa da ne stoji u ramu ili cached bezveze.

P.S. Glupo mi je što WhatsApp naplačuje nakon godinu dana 1 usd po godini, platio bih ja to, no znam ih puno što ne bi i preći će na druge aplikacije i tu nastaje problem, nećemo imati svi iste aplikacije.

Ostati će na tome da ćemo se samo dopisivati sa curom/dečkom ili najboljim prijateljom/prijateljicom na određenoj aplikaciji i to je to jer će ostali biti razbacani po nekoliko drugih aplikacija.

I isto mi je bezveze što kada se zove nekoga na Viber, a on nema internet upaljen ili tako nešto, a tebi zvoni i zvoni. Valjda ima neka šema da se ne moze namjestiti da kaze da je nedostupan.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 14:15 (kpavl).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
kpavl kaže...

P.S. Glupo mi je što WhatsApp naplačuje nakon godinu dana 1 usd po godini, platio bih ja to, no znam ih puno što ne bi i preći će na druge aplikacije i tu nastaje problem, nećemo imati svi iste aplikacije.

Zašto je glupo?

Tko ne može dati prokleti pišljivi dolar za jednu od najkorisnijih aplikacija na Play Storeu ne zaslužuje imati ni Nokiu 3310.

A takvi često imaju mobitele od nekoliko tisuća kuna 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
12 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
kpavl kaže...

Zašto je glupo?

Tko ne može dati prokleti pišljivi dolar za jednu od najkorisnijih aplikacija na Play Storeu ne zaslužuje imati ni Nokiu 3310.

A takvi često imaju mobitele od nekoliko tisuća kuna 

Ovo tu je problem, ako ja platim, a ne plate ovi ostali iz imenika, s kime da se dopisujem? haha.

Nekoć mi je pola imenika imalo Whatsapp, a sada ga samo dvoje ljudi koristi, dvoje!

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 14:41 (kpavl).
16 godina
Android borbeni komplet

Instalirao sam neku aplikaciju (ne znam koju) prije par dana i sad mi non stop, svakih par minuta, iskaće obavijestu notification baru.

Maknem je i za par minuta eto je opet. Zna tko od čega je to? Kako je maknuti trajno?

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 14:51 (JackIsBack).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nađi koja aplikacija to radi i obriši ju.

16 godina
Android borbeni komplet

AirPush Detector ili Airblocker. Airblocker zahtjeva root tako da znaš, ali ubiti obe aplikacije ti efektivno riješe i prikažu izvor push notifikacija.

I'm not crazy, my mother had me tested!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kpavl kaže...

Ovo tu je problem, ako ja platim, a ne plate ovi ostali iz imenika, s kime da se dopisujem? haha.

Nekoć mi je pola imenika imalo Whatsapp, a sada ga samo dvoje ljudi koristi, dvoje!

To je problem škrtog naroda koji bi sve besplatno

za usrane kave od 12kn po šoping centrima imaju love a 1 dolar na godinu za neku vrlo korisniku aplikaciju nemaju?

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Počeo sam pisati u prvom postu da su svi židovi i škrti no obrisao sam haha, odmah se nasekiram.

No tu je i problem što se mora dati kartica, a ima ih puno što se boje dati i za paypal pa preko drugih ljudi naručuju stvari sa interneta.

EDIT: Modificirani Skype, po meni puno bolje radi nego obicni. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1148708

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 15:20 (kpavl).
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet
nije problem dat kako vi kažete pisljivi dolar ali je problem onima koji nemaju bankovnu karticu ili se jednostavno boje ostavljati takve osjetljive podatke svuda po internetu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
domac5 kaže...
nije problem dat kako vi kažete pisljivi dolar ali je problem onima koji nemaju bankovnu karticu ili se jednostavno boje ostavljati takve osjetljive podatke svuda po internetu

Ako ne možeš Google-u dati podatke o kartici, kome onda možeš? Ali zato je puno sigurnije instalirati neprovjerene "krekane" aplikacije s tamo nekog torrenta.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
14 godina
Android borbeni komplet
nemogu još dok ne napunim 18...ali znam dosta ljudi kojima se kosa diže na glavi kad čuju da negdje moraju davati broj kartice
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
domac5 kaže...
nemogu još dok ne napunim 18...ali znam dosta ljudi kojima se kosa diže na glavi kad čuju da negdje moraju davati broj kartice

Ne moraš imati 18. Odeš u banku, napraviš žiro račun i dobiješ VISU. S njom možeš kupovati bilo što i bilo gdje na internetu pa tako i na Play Store-u. Uplatiš na nju novaca koliko misliš potrošiti a u minus ne možeš.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice