Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.673.236
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Koji je po vama najbolji music player na androidu? Mogu i oni koji se placaju. Po mogucnosti da troši što manje baterije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Android borbeni komplet
kpavl kaže...

Koji je po vama najbolji music player na androidu? Mogu i oni koji se placaju. Po mogucnosti da troši što manje baterije.

meni je najbolji Poweramp.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
SIII Deny kaže...

sorry sto upadam u razgovor al samo da kazem da real racing 3 na S3-ci radi savrseno a igrivost je realno dobra  {#}

Jel netko probao na S2? Ima li laggova?

12 godina
dinos3 kaže...
SIII Deny kaže...

sorry sto upadam u razgovor al samo da kazem da real racing 3 na S3-ci radi savrseno a igrivost je realno dobra {#}

budi prvi koji je probao na S2 {#}

link za kidanje: https://www.youtube.com/watch?v=Ur226dHztOs 

15 godina
neaktivan
nOObIlO kaže...

koja bi bio najbolja kalkulator aplikacija za tablet na tržištu...

Ak radi na mobitelu, vjerojatno bude i na tabletu. Možeš upisivat kombinacije kakve ti volja u ovaj kalkulator

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.mmin.handycalc&feature=search_result

A u ovaj možeš unašat rukopisom:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visionobjects.calculator&feature=search_result

Također preporučam i ovoga:

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.daboapps.mathematics&feature=search_result

15 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
SIII Deny kaže...

sorry sto upadam u razgovor al samo da kazem da real racing 3 na S3-ci radi savrseno a igrivost je realno dobra {#}

Ja probao (samo probao, ništa više)  na HTC Desireu clock na 1113MHz + Chainfire3D (Reduce texture quality, Reduce texture size, PowerVr plugin) i u samoj igri začuđujuće ok radi. Tu i tamo zašteka na par sekundi. Ali zato kroz meni i učitavanje igre mu treba 3 godine. I da, reduciranjem textura ima crnih površina po slici pa i ne izgleda primamljivo za igranje. Ali oću reći, ako vrti stari Desire, sigurno bude i S2 :)

EDIT: Tek sad sam skužil da je dublepost, isprika

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 11:21 (Osa).
12 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
dinos3 kaže...
SIII Deny kaže...

skino sam to i sad imam 3 filea: .depot, apk i doc. kako da sad instaliram?

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

1 0 hvala 1
12 godina
rosimic90 kaže...
SIII Deny kaže...
dinos3 kaže...
SIII Deny kaže...

skino sam to i sad imam 3 filea: .depot, apk i doc. kako da sad instaliram?

ja sam samo apk instalirao i pokrenio i onda mi normalno skine ostatak igrice, ostale .depot i doc nisam ni stavio na mob

15 godina
Android borbeni komplet

kod mene sve normalno radi, i sto je najvaznije igra uopce ne steka

edit: igra je super, preko 900 staza, trideset i kusur auta, dosta achiviementa, opcije voznje, znaci zelite li na "tipke" ili micajuci lijevo desno mob,.. grafika odlicna

jedina zamjerka je ta da zdere bateriju, ali doslovno, uzelo mi vise od 20% u pola sata

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 19:31 (win4crazzy).
Moj PC  
4 0 hvala 4
14 godina
Android borbeni komplet

Evo jedna zaje8ana vijest, nadam se da neće previše ljudi kod nas pokositi {#} !!!!

LINK; http://blog.gsmarena.com/evernote-loses-usernames-emails-and-passwords-in-security-breach-resets-passwords-as-a-precaution/

A hvalili su ju kao top five stars aplication {#} {#} !!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
3 1 hvala 3
14 godina
ATJLučko kaže...

Evo jedna zaje8ana vijest, nadam se da neće previše ljudi kod nas pokositi {#} !!!!

LINK; http://blog.gsmarena.com/evernote-loses-usernames-emails-and-passwords-in-security-breach-resets-passwords-as-a-precaution/

A hvalili su ju kao top five stars aplication {#} {#} !!!!

Hvala Bogu, nisam ju koristio.

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
Android borbeni komplet

Jel zna netko kako prodati auto u Real Racingu 3? Znam da je pitanje glupo ali ja nikako to ne mogu naci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
A ne razumijem vas u cemu je posebnost Evernotea, obicna note aplikacija, imate XM Notepad koji ima i widget za HS, izgleda kao post-it sto je meni fora.

A cloud ko cloud, stavis .txt u neki folder na cloud i ne treba ti 3G da ga uploadas i citas ga bilo gdje, na bilo kojem uredaju
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Android borbeni komplet

Meni je Evernote recimo savršen za šalabahtere. Poslažem si sve po poglavljima, mogu imati slike, formatiranje teksta i sl. A sve to doma napravim na kompjuteru. U pravilu mi samo za to i služi.

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
AirDroidv2 (beta)

AirDroidv2 (beta)

U principu, sve isto, samo se sada može korisnik registrirati/prijaviti s nekim od računa (Google, facebook, twitter).
Na prijavljeni mobitel se može pristupati s računala, a da nisu na istoj WLAN mreži.
Čak štoviše, omogućen je pristup mobilnim mrežama.

Više na airdroid.com

EDIT: evo moj utisak nakon druženja s ovom naprednijom verzijom.

Ponajbolja aplikacija na Play Storeu je postala još bolja i još pametnija.

U principu se na mobitelu dobije isto sučelje, samo bogatije za način logiranja.

Nakon povezivanja (ukoliko ste povezani putem mobilne mreže), prikaže se koliina poslanih/primljenih podataka te račun na koji ste prijavljeni.
Što se desktop sučelja tiče, tu je isto user friendly sučelje s dodatnim opcijama.
Izdvojio bih "Find my phone", koje je zahvaćeno još BETA fazom te ne uspijeva locirati uređaj, ali to je jedna od prednosti koja će super doći.

Sve u svemu, AirDroidv2 = ubojit i neprikosnoven. 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 10:51 (sudy_freak).
Moj PC  
5 0 hvala 11
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Instalirao jučer Greenify, oduševio sam se. Preporuka!

Moj PC  
6 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
I ja :) Instalirao ima već neko vrijeme, ideja je fenomenalna i šljaka...
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
RE: Android borbeni komplet
13 godina
protjeran
RE: Android borbeni komplet
dinos3 kaže...

Prilikom boota zaustavlja skeniranje media fajlova (ne znam na kaj tocno autor misli) i time brze dize sistem.

daniel
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

media skenira glazbene i video spise kada se pokrene app koji ih  moze pustati, pojavi se  .nomedia prazni spis u folderima gdje nema glazbe

(smanjuje vrijeme skeniranja tih foldera tako da ih preskace nesto kao ignore funkcije)

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
A ne razumijem vas u cemu je posebnost Evernotea, obicna note aplikacija, imate XM Notepad koji ima i widget za HS, izgleda kao post-it sto je meni fora.

A cloud ko cloud, stavis .txt u neki folder na cloud i ne treba ti 3G da ga uploadas i citas ga bilo gdje, na bilo kojem uredaju

https://catch.com/  je meni puno jednostavniji i čak sam i stock zapisnike izbrisao pristup uvijek i od svugdje.

Evernote previše opcija i

kpavl kaže...

Instalirao jučer Greenify, oduševio sam se. Preporuka!

Da radi super imao par dana, ali recimo apk.koje stavim u + mi jednostavno ne rade jel tako a to mu i je svrha i čemu onda imam njih

( face,widgete,twiter isl.) i naravno smartphone. Nema smisao ili ima kao iobičan task killer što  je androidu u potpunosti nepotrebno.

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
14 godina
Android borbeni komplet

Pošto smo prije nekoliko dana spominjali Operu,

izašla je beta verzija za Android.

A cjelokupan članak dakako pročitajte {#}

3 0 hvala 5
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

@ robijan

Nije se ni meni na prvu svidio jer sam imao manje od 10 aplikacija koje stalno koristim, no sada stavim i Sype, WhatsApp, Viber i još more programa koje sam se inače bojao staviti zbog potrošnje baterije i nema razlike.

Greenify zauzima 5 mb rama i još oko 10 u cacheu. U njega staviš sve one aplikacije koje NE koristiš svakodnevno, a imaš ih na mobitelu i pokreneš jednom u danu ili tako.

Nakon što koristiš taj program i zakljucas mobitel, on ga nakon par minuta stavi u hibernaciju tako da ga nema nigdje i ne troši ram i bateriju ovisno koji je program. To je kao freezanje aplikacija u TB Pro samo što u ove mozes uci, a ove od TB moraš prvo defrost.

U Skype idem jednom u tjedan dana, ako i tada, no opet ga imam na mobitelu jer ne volim kada nemam neke aplikacije koje mi trebaju, pa ih moram instalirati itd.

Moj PC  
2 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

@kpavi a da li imaš SuperSu ili SuperUser.

Poželjno je stisnuti HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Preporuka aplikacije Clean Master

Nesto kao CCleaner za Android, od svih probanih ova je najljepsa i najbolja.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
12 godina
neaktivan

SuperSU. Dobio sam ga uz Rootbox. Isprobao sam da otvorim Whatsapp ili Facebook i nakon 5 minuta provjerim je li otišao u hibernaciju, uvijek ode.

13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1918426 Evo sa xda developer foruma link za Android video playere ako netko želi neka pogleda ima i opis za svaki od njih. ;-)
Poželjno je stisnuti HVALA
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice