- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.bug.hr/forum/post/mobilni-os-ovi-softver/android-borbeni-komplet/3250645.aspx
Ovdje imaš Android 4.2 keyboard (samo za ICS i JB)
Može preporuka nekoliko dobrih weather widgeta & (provjereno) najboli battery app?
Ima ih strasno puno.
Hvala :D
Može preporuka nekoliko dobrih weather widgeta & (provjereno) najboli battery app?
Ima ih strasno puno.
Hvala :D
Za weather widget mi je osobno najbolji BeWeather Pro.

Zna li netko za app koji automatski (podesivo) mijenja pozadine?
Kao na Windowsima recimo, da mi vrti određeni folder i mijenja pozadine.
Thnx
+ kao novom android korisniku, ima toliko toga da naprosto ne znam
odakle početi, stvarno odlična stvar (GPlay/Amarket)
Zna li netko za app koji automatski (podesivo) mijenja pozadine?
Kao na Windowsima recimo, da mi vrti određeni folder i mijenja pozadine.
Thnx
+ kao novom android korisniku, ima toliko toga da naprosto ne znam
odakle početi, stvarno odlična stvar (GPlay/Amarket)
Multipicture LWP
Moze preporuka igrica ;)

Transporters - Zabavna igra u kojoj pokupite "pick-up" i transformirate se u određeno vozilo te skupljate cestom ili morem određene predmete za to vozilo izbjegavajući promet iz suprotnog smjera.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.volvogroup.transporters&feature=search_result
Ima li neki program koji moj android telefon pretvara u daljinski za TV?
Znam da moraju biti spojeni na isti WIFI ali koliko sam god pokušavao ne radi?
Za samsungove tv-e imašsamsung remote i radi odlično. Koristim i na smartphoneu i na tabletu.
Za ostalo neznam da li ima išta.
Za samsungove tv-e imašsamsung remote i radi odlično. Koristim i na smartphoneu i na tabletu.
Kako koristiš?Kako konektuješ?
WiFi
WiFi
Kako TV na WIFI konektuješ?
Ko može dohvatiti danas je đuka nuklearac đaba na amazon app store-u
WiFi
Kako TV na WIFI konektuješ?
Tv je direktno UTP-om spojen na router a tablet mi je na WiFi. Bitno je da su u LAN-u (ili WiFi ili žičano). Za samsung TV-e možeš nadokupiti WiFI modul ako nema LAN utora (ne znam točno za koje modele).
Možete preporučit par aplikacija pogodnih za tablet, npr. za čitanje knjiga, magazina, novina i tako to...
I ako neko zna dobru aplikaciju za praćenje dionica (konkretno ht-a) po mogćnosti da ima widget.

nemoj ni slucajno uzet jer ne vrijedi ni cenera
Nema GSM unit u sebi.
Možeš ga koristit kao puno bolji iPod Touch.
Ima WiFi.
ukratko mozes ga koristit kao tablet...
ono kaj ti covjek oce uvalit je mobitel s kojim nemres zvat ni pricat...super kupit cu si sendvic koji ne mogu pojest
Ako je to testni model koji nema SIM utor, onda OK, ali ako je zbog flesanja ili ne znam cega otisla maticna, ili se izgubil IMEI, onda jos bolje (ako imas hrabrosti), jer ce to rjesiti na garanciji i onda imas punokrvni S3.
Onda samo odneses na pravi servis gdje imas garanciju i ne moze skuzit da si imao root ili bilo sta.
Onda samo odneses na pravi servis gdje imas garanciju i ne moze skuzit da si imao root ili bilo sta.
Kul :D Sta ima kazes kako ti se pokvario mob?
Kul :D Sta ima kazes kako ti se pokvario mob?
Nazalost SGS3 mi se vec dva put nije htio upalit (nesto s baterijom i cipom za nju) i onda sam imao root gore i sve, mogao si preko USB-a upalit ali si i dalje vidio i onaj counter na maticnoj koliko puta sam sto flashao i sl. (samsung pazi do tih detalja i ne daju servis ako je bilo sta mijenjano) pa sam to napravio i rekao u servisu (glavnom) da mi se mob nece upalit, ovaj nije ni pokusavao, samo je zaprimio uredaj i to je to.
P.S drugi put kad sam isao sam i podigao ton pa ni tad nisu isli nista gledat, samo dali novi uredaj ili novu maticnu.