Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.688.383
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Moze preporuka audio player-a koji pjesme sortira po folderima ne po meta tagovima (izvodac, album itd)

I po mogucnosti da ima widget, al nije obavezno.

TD za glupost

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Android borbeni komplet
Mitch kaže...

Može Love na ovom HS-u ? http://mycolorscreen.com/2012/02/18/space-awesomeness/

BTW to je moj novi HS.

Sve je objašnjeno gore na linku...

Mitch, inače postoji tema koja je prikladna za homescreenove pa i tam možeš koji puta staviti svoje screenove, čisto da znaš. Tema je ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/rucna-racunala/vasi-android-homescreenovi/76540.aspx

16 godina
Laxarus kaže...

Moze preporuka audio player-a koji pjesme sortira po folderima ne po meta tagovima (izvodac, album itd)

Mort Player

http://goo.gl/WZmhI

a ima i widget

http://goo.gl/QDguH

14 godina
Laxarus kaže...

PlayerPro

xf: recod8600
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 22:20 (r3c0d).
16 godina
r3c0d kaže...
Laxarus kaže...

PlayerPro

Najbolji player na svijetu! :)

16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
r3c0d kaže...
Laxarus kaže...

PlayerPro

Najbolji player na svijetu! :)

Odmah poslije PowerAMP-a. PowerAMP je najbolji i najljepši.

Ima mogućnost sortiranja po folderima, ali i po izvođaču, albumu, žanru, playlistama,... predivno nešto!

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
neaktivan
al jbg, ja jos uvijek ne znam di mogu besplatno skinut aplikacije pa se drzim mort playera
TD za glupost
15 godina
Android borbeni komplet

jel znate za neki program koji ce me podsjetiti na nesto. npr navijem da mi u 19:00h zvoni sa određenom porukom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
maxy0 kaže...

jel znate za neki program koji ce me podsjetiti na nesto. npr navijem da mi u 19:00h zvoni sa određenom porukom?

Alarm.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
16 godina
Šef kaže...

Ima mogućnost sortiranja po folderima, ali i po izvođaču, albumu, žanru, playlistama,... predivno nešto!

Ne mogu se složiti. PowerAMP nikako nije lijepši player po ničemu od PlayerProa ;)

EDIT: pogledaj ovu ljepotu!

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 1:48 (dreammaker).
16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
Šef kaže...

Ne mogu se složiti. PowerAMP nikako nije lijepši player po ničemu od PlayerProa ;)

AaaAAaAaaAAAa! Pa to se ne slaže ni s Eclairom, kamoli s ICS-om!

Ovo je samo jedan od 4 dostupna skina za PowerAMP.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 2:09 (Šef).
16 godina
Šef kaže...
dreammaker kaže...
Šef kaže...

AaaAAaAaaAAAa! Pa to se ne slaže ni s Eclairom, kamoli s ICS-om!

Ovo je samo jedan od 4 dostupna skina za PowerAMP.

4? Pfft, pogledaj malo po marketu pa si izbroji koliko skinova imaš za PlayerPRO ;)

Ja koristim zeleni (original) jer nemam ICS, nit ICS temu. Kad dođe ICS ću staviti plavkasti skin.

Inače link iznad nije moj HS već izguglano, da se razumijemo ;)

14 godina
neaktivan
koji je ono widget formata 4x1 koji dozvoljava iskljucivanje wifi, gps, bluethoot i osvjetljenje (mozda sam fulao koju opciju al tako nesto je)
TD za glupost
14 godina
neaktivan
Extended controls
The future is Fusion - AMD
16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

4? Pfft, pogledaj malo po marketu pa si izbroji koliko skinova imaš za PlayerPRO ;)

Ja koristim zeleni (original) jer nemam ICS, nit ICS temu. Kad dođe ICS ću staviti plavkasti skin.

Inače link iznad nije moj HS već izguglano, da se razumijemo ;)

10, od kojih je samo WMP drukcije stilizirana, a ostale su samo promjena boje na komandama. U PowerAMP-u se mijenja cijeli UI, a ne samo boja na play, back i forward komandi.

Meni je najbolji SoundBest Lite. Novi player, ali najbolji zvuk, a i ne izgleda loše. Doduše, toliko je mlad da nema widgete ni teme, ali ima ultimativnu funkciju - EQ koji se prilagodava tvom sluhu, pa tako dobiješ prolagođavanje kako tebi zaista paše. Naravno može se birati doste presetova, i radit svoj, ali ovo prilagođavanje je najbolje. Skeniranje po Tagovima i Folderima, doduše ja mrzin po folderima pa su tagovi must have.

Kako je CheckROM updatean, trenutno nema tema, pa moram koristit ovu stock GB temu, pa se ne slaže trenutno, ali kada stavim ICS temu to je ludilo :D Na zadnjoj slici možete vidit kako izgleda ICS tema... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Novi laucher, GO Launcher EX, tema sketch.

pero_HR
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mitsuoka kaže... 

Meni je najbolji SoundBest Lite.

Je li on samo za velike ekrane?

Kad ga pokrenem on krene s onim svojim Starting the Sound optimiza, Pleae follow ostatak ne vidim, ali vidim da ima još slova osim ovih. Šta da radim?

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Mitsuoka kaže... 

Meni je najbolji SoundBest Lite.

Je li on samo za velike ekrane?

Kad ga pokrenem on krene s onim svojim Starting the Sound optimiza, Pleae follow ostatak ne vidim, ali vidim da ima još slova osim ovih. Šta da radim?

Ne bi zna... nisam proba ispod 480x800

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Imam problem, ne mogu organizirati instalacije s računara na mobitel (znate ono na Market-u kad kliknete  Install)  niti Market na PC-u zna da sam instalirao aplikaciju na mobitelu.

Prije mjesec dana, kad sam instalirao 2.3.5. pa reset-irao sustav sve je radilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Probaj izbrisati goggle račun sa moba, rebootaj, logiraj se ponovo...

mutikaša i probisvijet
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
trap kaže...
Mitch kaže...
Lol.
Izgubio sam sve appove u listi my apps.
Sa TB-om i MyBackupPro sam vec sve varijante probane i tutove na netu.
Wipeo sam cache i data - dalje ništa.

Ima tko rješenje?

Ja izgubio to već prije ohoho, više se i ne zamaram time.

Jesi li možda nešto friško instalirao... negdje vidjeh da može biti do nekih appova.

Alternativa koju koristim...

Ja sam pronašao razlog zašto se (meni) ovo događalo... jednostavno, kriv je Blackmart alpha, pa ako netko ima ovakvih problema i ima isti instaliran, neka proba s uninstaliravnjem istog.

14 godina
neaktivan
nemam ga instaliranog, napravio sam clear data, clear cache i uninstall updates ali nista.
TD za glupost
14 godina
neaktivan
kriva tema sry
TD za glupost
17 godina
peroko kaže...

Novi laucher, GO Launcher EX, tema sketch.

hmm, launcher je stari a cini mi se da je i tema stara.

btw, jedan programcic da vam preporucim, ja sam trazio nesto takvo i danas slucajno nadem :D

Simple Text - Text Icon Creator Kako i ime govori, pravi ikonu od teksta, znaci nesto napisete i to vam sluzi kao ikona. Meni super stvar.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
14 godina
Android borbeni komplet

Skinuo sam ICS temu za CM7, ali ju ne mogu bez launchera pokrenuti, e sada, koji launcher za CM7 teme, molim za preporuku ili savjet, ili trebam nešto teško i opako raditi za moći pokrenuti tu temu {#} ??!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Imam Galaxy mini koji vrti android 2.3.6.Go launcher je zakon na njemu.Sve se brže vrti sve je fluidno.Topla preporuka ko nije stavio

Potpis trenutno nedostupan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ADW launcher ipak najbolji po mojem mišljenju. Maknuo sam dock u potpunosti te mi Home button (fizička tipka) otvara menu i zatvara ga ;)

Galaxy S2

15 godina
dreammaker kaže...

ADW launcher ipak najbolji po mojem mišljenju. Maknuo sam dock u potpunosti te mi Home button (fizička tipka) otvara menu i zatvara ga ;)

Galaxy S2

Ne bih baš rekao, probaj Launcher Pro ako nisi.

16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Galaxy S2

LauncherPro+ je po meni najljepši i najbolji. Ima nekoliko svojih widgeta kojima možete mijenjati skinove i to sve izgleda jako lijepo.

Dosta je fluidan i može se dosta toga podesiti.

16 godina

Evo recimo kako kod mene izgleda ADW.

Probao sam sve i nikako me nisu oduševili do te mjere kao ADW trenutno.

Less is more ;)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice