Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.668.837
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Android borbeni komplet
...mislim da ne...
Jednom ću biti toliko bogat da ću otvoriti jogurt i ne polizati poklopac!
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo ja poludio il mob, ja napravio ponovo factory restart no sad sam preskočio logiranje i isključio automacku sinkronizaciju, i market se odma updjeto kad seam se prijavio, i sad sve popalio i se 5? u čemu fora ja neznam... 

Zna li netko neki dobar app za održavanje androida kao neki tune up što je na pc-u?

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Šef kaže...
bik kaže...

Android ekipa pozdrav, evo i mene među Vama pa imam nekih pitanja da ne bi bilo nisam znao  {#}

Nekidan kupio HTC Legend te je otključan za sve kartice i ima Android 2.2 na sebi,

sad mene zanima dali je isplativo ici na 2.3 (da li se uopce može za Legend?), ima li razlike u brzini i trošenju baterija i najvažnije mogu li šta s tim nešto zeznit recimo da ga s nadogradnjom opet zaključam samo na Vip što ne bih želio, kao što je slučaj na Iphonu kad updejtaš iOs i s njim baseband ...

Šta preporučujete stavit gore: http://www.cyanogenmod.com/   ?? i šta znaci ROOT uređaja ?

Koja je alternativa za Cydidu/Installous (iOS) na Androidu?

Najbolje vidi na xda-developers.com Forum koi ti ROM-ovi pašu. Instaliranje 2.3 nije toliko jednostavno (pošto nemaš official updatea), nego moraš prvo rootat, pa onda flashnut 2.3 ROM.

Nadogradnjom se ne zaključava mobitel opet na Vip, to su 2 različite stvari kod Androida.

Root uređaja je kao jaibreak na iPhoneu, probijanje zaštitie pa onda možeš instalirati neke aplikacije koje zahtijevaju root, možeš flashati drugačije ROMove, teme, etc.

Nešto kao Cydia bi bio Applanet, BlackMart.

Ali su meni puno bolji forumi - mobilism.com i imart-forum.com

Ajme jucer se 4h borio s rootanjem Legenda, sve isprobao , pratio upute s par foruma i jednostavno nece, sad imam Android 2.2 i HBOOT1.01 pa negdje kažu moram downgrejdat na 2.1 pa na 1.3... pa tek onda stavit 2.3 i nece i nece :D ne kužim kako nema neki univerzalni program koji sve automatski hackne kao jailbrake kod iphona {#}

EDIT: nakon puno muke rješio root! :))

AMD FANOBY !!
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 22:04 (bik).
16 godina
Android borbeni komplet

neznam dali sam te dobro skuzil, ali kod downgrade-nja, ne spuštaš ti android verziju na 1.31, nego onaj softver number, on treba biti ispod 1.72... nadam se da sam pomogao, ak nisam, zaboravi!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

molio bih preporuku za nekakav kalendar koji ima prikaz tjedana (uz dane da prikazuje i koji je to tjedan .. npr trenutno smo u 24. tom tjednu)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ne kradi! - vlada mrzi konkurenciju..
16 godina

ma i oni ser* kvake, Europa im je manje tržište pa forsaju Evo itd. uređaje

a i ovako i onako postoji CM7 i InsertCoin..

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Kako sve moze kad korisnici zaprjete :D 

BTW da se nesto slicno desilo sa iPhone-om korisnici bi se pomirili sa tim ja mislim XD

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dex3108 kaže...

Kako sve moze kad korisnici zaprjete :D 

BTW da se nesto slicno desilo sa iPhone-om korisnici bi se pomirili sa tim ja mislim XD

ne nego bi mislili da je taj neizlazak nove inacice softvera nesto revolucionarno i novo te da SJ sprema nesto jos vece sto nece izbaciti pa ce oni jos vise iscekivat i tako u nedogled

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Što znači pod postavkama fotoaparata vrijednosti ISO i na koju bi bilo najbolje staviti? I da li i vama video trza kod snimanja HD720P rezolucijom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Osa, ja sam stavio na 720 P,znaci HD i pomalo trza, ali sam primijetio kada gledam taj isti video na kompu, nista ne trza. Mozda da imas neku memorijsku vise klase, mozda i ne bi trzalo. Ugl, malo trza, ali ne previse. Ja imam ovu karticu koju sam dobio, dakle ovaj srot koji je dao HTC.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
16 godina
Osa kaže...

Što znači pod postavkama fotoaparata vrijednosti ISO i na koju bi bilo najbolje staviti? I da li i vama video trza kod snimanja HD720P rezolucijom?

koji mobitel ?

pretpostavljam DHD ?

16 godina
neaktivan
Osa kaže...

http://vesti.kombib.rs/Digitalna_fotografija_-_ISO_i_cemu_sluzi_.html

hobi: androidhr.blogspot.com
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Osa kaže...

koji mobitel ?

pretpostavljam DHD ?

HTC Desire. Imam karticu class10 8GB ali svejedno trza :P

16 godina
Osa kaže...
Mitch kaže...
Osa kaže...

koji mobitel ?

pretpostavljam DHD ?

uzmi lgcamera pro aplikaciju...tamo naštelaš najbolje postavke, moš ih nać na xda...

14 godina
Osa kaže...
Mitch kaže...
Osa kaže...

Nažalost, morati ću te jako razočarati ALI za 720p jedino možeš ići sa class 4 jer Desire ne rabi HDMI, a upravo je HDMI uvjet, razlog ili potreba i standard koji opravdava class 6, 8 ili čak kao tvoja 10 {#}!!!! 

Nakon što kupiš mob koji ima mogućnost HDMI, recimo Sensation-a, tekar ONDA će ti kartica raditi punim kapacitetom i pokazati svu svojuu kvalitetu, BEZ IKAKVOG TRZANJA, do tada, hasta la vista mucacho {#}, čuvaj karticu da ti se ne šundra slučajno {#} !!!!

ATJ Lučko
15 godina
Ne znam zasto stave to snimanje ultrahaj ak ne sljaka potpuno. Gluposti teske. Radije bih imao slabije snimanje, a bez trzanja. Mogu imati, ali nije fora. Jos jedna u moru gresaka.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
17 godina
Pa sta se ne moze smanjit rezolucija snimanja na manju od 720p?
15 godina
More, ali cilj je ostvariti hd snimanje bez ikakvog trzanja.
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

E a koji je k***c s android marketom? Na kompu nađe aplikaciju i kad stisnem instal insalacija na mobu počme no na mobi na marketu je jednostavno ne pronađe???

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jurica_m kaže...
More, ali cilj je ostvariti hd snimanje bez ikakvog trzanja.

Da citiram tebe "Radije bih imao slabije snimanje, a bez trzanja" {#}

17 godina
moderator
Android borbeni komplet

otišli ste u off-topic

vratite se na temu!

...
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Osa kaže...
Mitch kaže...
Osa kaže...

Nažalost, morati ću te jako razočarati ALI za 720p jedino možeš ići sa class 4 jer Desire ne rabi HDMI, a upravo je HDMI uvjet, razlog ili potreba i standard koji opravdava class 6, 8 ili čak kao tvoja 10 {#}!!!! 

Nakon što kupiš mob koji ima mogućnost HDMI, recimo Sensation-a, tekar ONDA će ti kartica raditi punim kapacitetom i pokazati svu svojuu kvalitetu, BEZ IKAKVOG TRZANJA, do tada, hasta la vista mucacho {#}, čuvaj karticu da ti se ne šundra slučajno {#} !!!!

Ma kakav hdmi,nema veze s tim,u svakom slučaju što bolja class kartica to teoretski mob može brže čitat i zapisivat podatke na nju. Kod vas je problem što to mob NE MOŽE odradit kvalitetno zbog uskog grla CPU\RAM,tek novi svojezgreni mobiteli kvalitetno snimaju a i mogu reproducirat 720 a neki i 1080 bez trzanja.

16 godina

Ne znam za druge mobitele, ali meni na x10 hd video ne trza ni kod snimanja ni kod reprodukcije, a imam class 2 karticu. A pošto desire ima isti procesor nebi smjelo ni na njemu trzati.

14 godina
Android borbeni komplet

Samo da obavijestim cijenjeno pućanstvo, Angry Birds RIO, sam upravo upgrade-ao sa 4-om linijom, što će nadam se obradovati sve igrače Angry Birds-a {#} !!

ATJ Lučko
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Jel mi može netko poslati Skype apk file jer ga j ane mogu nać na marketu?
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Samo da obavijestim cijenjeno pućanstvo, Angry Birds RIO, sam upravo upgrade-ao sa 4-om linijom, što će nadam se obradovati sve igrače Angry Birds-a {#} !!

Samo da se napomene, nisu izdali 30 mapa nego samo 15. 

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
14 godina
lzgr kaže...

kada sam pretrazivao market preko mobitela (sgsII) nisam ni ja nasao a kada sam pretrazivao preko kompa nasao sam i kaze mi da nije kompaktibilan sa mojim mobom mozda je to i kod tebe

17 godina
neaktivan
yaga01 kaže...
lzgr kaže...

kada sam pretrazivao market preko mobitela (sgsII) nisam ni ja nasao a kada sam pretrazivao preko kompa nasao sam i kaze mi da nije kompaktibilan sa mojim mobom mozda je to i kod tebe

Da,i meni kaze da nije kompatibilan.

Bit će ja mu kažem! {#}

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Market otišo na kvasinu ili mi se cini?
http://androoolog.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice