koja mi aplikacija treba da bi instalirao aplikaciju skinuti sa interneta na kompu ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koja mi aplikacija treba da bi instalirao aplikaciju skinuti sa interneta na kompu ?
Prebaci je u neki folder na SD karticu mobitela, s Astrom, ES file explorerom ili što već koristiš kao file explorer dođi do te datoteke, stisni je i pokrenuti će se instalacija.
A možeš i preko preglednika. Prebaci .apk na karticu i upiši umjesto adrese ovo:
file:///sdcard/ime_fajla.apk
problem riješen!
http://www.netokracija.com/android-market-hrvatska-srbija-slovenija-uskoro-11577

http://www.netokracija.com/android-market-hrvatska-srbija-slovenija-uskoro-11577
ma je sigurno
trebalo je biti do kraja proslog pa banana
ma je sigurno
trebalo je biti do kraja proslog pa banana
Kako kaže jedna pjesma:
"Ništa od tog biti neće, neme tu sreće, nema tu sreće"
!!!!
A šta ste toliko nestrpljivi, ako smo do sada čekali... još tjedan-dva nikog neće ubit. xD
A šta ste toliko nestrpljivi, ako smo do sada čekali... još tjedan-dva nikog neće ubit. xD
Nastavljam u istom stilu s naglaskom na totalnu IRONIJU;
Pa kaže; nadaj se nadaj se, ... !!!!
kako da napravit da kad skidam aplikaciju s marketa da se sprema tj instalirava na memorijsku?
inace se sprema u memoriju telefona, a to mi je skoro puno i zelim imat sve na memorijskoj..jel zna neko
inace x10mini je...
kako da napravit da kad skidam aplikaciju s marketa da se sprema tj instalirava na memorijsku?
inace se sprema u memoriju telefona, a to mi je skoro puno i zelim imat sve na memorijskoj..jel zna neko
inace x10mini je...
Za to ti treba barem 2.2 Android, a to možeš na tom mobitelu imati samo ako staviš neki custom ROM
inace x10mini je...
Za to ti treba barem 2.2 Android, a to možeš na tom mobitelu imati samo ako staviš neki custom ROM
sta ne postoji 2.2 android za bas taj mob??
pa to je onda glupo..trebalo bi bit neko rjesenje, nevjerujem da ne postoji :/

inace x10mini je...
Postoji, ako staviš custom ROM, dakle ne službeni SE-ov.
Kroz ljeto se očekuje 2.3.3. na X10 (službeno), pa ako se malo strpiš ne moraš stavljati custom ROM(iako preporučujem da ih isprobaš bar)
Kroz ljeto se očekuje 2.3.3. na X10 (službeno), pa ako se malo strpiš ne moraš stavljati custom ROM(iako preporučujem da ih isprobaš bar)
Za x10, a ne za x10 mini
a jel mi mozete pojasnit u vezi custom roma?
to je ko drugi firmware?
na xda ste rekli?
gubi se garancija jelda..?
i koje prednosti imam onda jos sa tim romom?

Za ljubitelje nogometa, ima jedna igra pod nazivom Flick Kick Football u kojoj pucate na gol. Vrijedi probati.
Za ljubitelje nogometa, ima jedna igra pod nazivom Flick Kick Football u kojoj pucate na gol. Vrijedi probati.
Ima dva mjeseca da sam o njoj tu govorio, ali nitko nije slušao :P
Predobra igra, ja sam preko 100 zaredom napravio...
Mene odmah pita, ako stisnem na video jos jednom (nakon sto stisnem play), kad idem otvarat neki .pdf, opet pita hoću li otvorit Adobe Reader ili Office program
Ovo za pdf , otvara mi odma adobe ako pdf otvaram preko file explorera, ali ak kliknem u browseru pdf, skine mi ga, i onda kliknem na downloads, nadem pdf i veli da nije pronadena aplikacija kojom bi se otvorio taj pdf.

Ovo za pdf , otvara mi odma adobe ako pdf otvaram preko file explorera, ali ak kliknem u browseru pdf, skine mi ga, i onda kliknem na downloads, nadem pdf i veli da nije pronadena aplikacija kojom bi se otvorio taj pdf.
Ah taj Sense...
@Mitsuoka Aha tnx sad sam skuzio
Ah taj Sense...
kakve veze ima sense? browser je dolphin a reader adobe.

Ah taj Sense...
kakve veze ima sense? browser je dolphin a reader adobe.
Onda je do browsera... Ja na AOSP-u nemam tih prblema...
Imam jedno pitanje za sve koji igraju Drag Racing. Znaci odem se utrkivati online i stisnem na "Drivers Battle" gdje i ja i moj suparnik dobijemo identicne aute, i sad ja startam sa perfect shiftom ali on nekim cudom starta brze od mene (?!), i sve brzine promjenim na perfect, ali naravno on je vec 3-4 sekunde ispred mene. Moze li mi netko objasniti zasto je to tako?