Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.682.167
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Android borbeni komplet

koja mi aplikacija treba da bi instalirao aplikaciju skinuti sa interneta na kompu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Android borbeni komplet
yaga01 kaže...

koja mi aplikacija treba da bi instalirao aplikaciju skinuti sa interneta na kompu ?

Prebaci je u neki folder na SD karticu mobitela, s Astrom, ES file explorerom ili što već koristiš kao file explorer dođi do te datoteke, stisni je i pokrenuti će se instalacija.

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

A možeš i preko preglednika. Prebaci .apk na karticu i upiši umjesto adrese ovo:

file:///sdcard/ime_fajla.apk

~
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2011 13:15 (Proz0r).
Moj PC  
0 0 hvala 5
14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

problem riješen!

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2011 13:32 (NoDiggity).

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
http://androoolog.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma je sigurno

trebalo je biti do kraja proslog pa banana

{#}

CARPE DIEM
14 godina
simeparanoja kaže...

ma je sigurno

trebalo je biti do kraja proslog pa banana

{#}

Kako kaže jedna pjesma:

"Ništa od tog biti neće, neme tu sreće, nema tu sreće" {#}  {#}  {#} !!!!

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

A šta ste toliko nestrpljivi, ako smo do sada čekali... još tjedan-dva nikog neće ubit. xD

4 0 hvala 0
14 godina
trap kaže...

A šta ste toliko nestrpljivi, ako smo do sada čekali... još tjedan-dva nikog neće ubit. xD

Nastavljam u istom  stilu s naglaskom na totalnu IRONIJU;

Pa kaže; nadaj se nadaj se, ...  {#} !!!!

ATJ Lučko
16 godina
Android borbeni komplet

kako da napravit da kad skidam aplikaciju s marketa da se sprema tj instalirava na memorijsku?

inace se sprema u memoriju telefona, a to mi je skoro puno i zelim imat sve na memorijskoj..jel zna neko

inace x10mini je...

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DommY kaže...

kako da napravit da kad skidam aplikaciju s marketa da se sprema tj instalirava na memorijsku?

inace se sprema u memoriju telefona, a to mi je skoro puno i zelim imat sve na memorijskoj..jel zna neko

inace x10mini je...

Za to ti treba barem 2.2 Android, a to možeš na tom mobitelu imati samo ako staviš neki custom ROM

Uvijek kad poletiš nebu nNe bilo vam to baš prema volji, prava ljubav nigdje ne postoji. Znam, ja to dobro znam. Šta da radi insan kad ostane sam? || Slab karakter x)
16 godina
mind_challenge kaže...
DommY kaže...

inace x10mini je...

Za to ti treba barem 2.2 Android, a to možeš na tom mobitelu imati samo ako staviš neki custom ROM

sta ne postoji 2.2 android za bas taj mob??

pa to je onda glupo..trebalo bi bit neko rjesenje, nevjerujem da ne postoji :/

15 godina
neaktivan
Pa rjesenje je custom ROM! Pogledaj na XDA ako ima nesto...
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
16 godina
DommY kaže...
mind_challenge kaže...
DommY kaže...

inace x10mini je...

Postoji, ako staviš custom ROM, dakle ne službeni SE-ov.

Uvijek kad poletiš nebu nNe bilo vam to baš prema volji, prava ljubav nigdje ne postoji. Znam, ja to dobro znam. Šta da radi insan kad ostane sam? || Slab karakter x)
17 godina
DommY kaže...

Kroz ljeto se očekuje 2.3.3. na X10 (službeno), pa ako se malo strpiš ne moraš stavljati custom ROM(iako preporučujem da ih isprobaš bar)

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
dado2202 kaže...
DommY kaže...

Kroz ljeto se očekuje 2.3.3. na X10 (službeno), pa ako se malo strpiš ne moraš stavljati custom ROM(iako preporučujem da ih isprobaš bar)

Za x10, a ne za x10 mini

16 godina
DommY kaže...

Ima rješenje. Možeš koristiti link2sd. Samo pažljivo pročitaj upute i radit će ti.

16 godina
Android borbeni komplet

a jel mi mozete pojasnit u vezi custom roma?

to je ko drugi firmware? 

na xda ste rekli? 

gubi se garancija jelda..?

i koje prednosti imam onda jos sa tim romom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Previse offtopic. Letz get back to apps!
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
15 godina
neaktivan
@Fico u Drag Racingu kupis nitro, i onda dolje lijevo imas plavu tipku za nitro. Btw zakon igra, moram probati online :).
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
15 godina

Za ljubitelje nogometa, ima jedna igra pod nazivom Flick Kick Football u kojoj pucate na gol. Vrijedi probati.

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Postoji aplikacija kojom bi za razne ekstenzije odredio default programe? Npr. kad kliknem na pdf da otvori adobe reader, kad kliknem link za youtube da otvori yt aplikaciju a ne youtube.com...
hobi: androidhr.blogspot.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Za ljubitelje nogometa, ima jedna igra pod nazivom Flick Kick Football u kojoj pucate na gol. Vrijedi probati.

Ima dva mjeseca da sam o njoj tu govorio, ali nitko nije slušao :P

Predobra igra, ja sam preko 100 zaredom napravio...

nsoul kaže...
Postoji aplikacija kojom bi za razne ekstenzije odredio default programe? Npr. kad kliknem na pdf da otvori adobe reader, kad kliknem link za youtube da otvori yt aplikaciju a ne youtube.com...

Mene odmah pita, ako stisnem na video jos jednom (nakon sto stisnem play), kad idem otvarat neki .pdf, opet pita hoću li otvorit Adobe Reader ili Office program

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2011 22:00 (Šef).
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Da ovo za video ali da ne otvara pa play pa tek onda u aplikaciju, nego kliknem link i odma otvara aplikaciju.
Ovo za pdf , otvara mi odma adobe ako pdf otvaram preko file explorera, ali ak kliknem u browseru pdf, skine mi ga, i onda kliknem na downloads, nadem pdf i veli da nije pronadena aplikacija kojom bi se otvorio taj pdf.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nsoul kaže...
Da ovo za video ali da ne otvara pa play pa tek onda u aplikaciju, nego kliknem link i odma otvara aplikaciju.
Ovo za pdf , otvara mi odma adobe ako pdf otvaram preko file explorera, ali ak kliknem u browseru pdf, skine mi ga, i onda kliknem na downloads, nadem pdf i veli da nije pronadena aplikacija kojom bi se otvorio taj pdf.

Ah taj Sense...  {#}{#}

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

@Mitsuoka Aha tnx sad sam skuzio {#}

a.k.a. T R 1 P L 3 X /// Prava internet zarada - http://bux.ratovi.net/?r=tripleks667 // odesk.com //
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 19:50 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
nsoul kaže...

Ah taj Sense... {#}{#}

kakve veze ima sense? browser je dolphin a reader adobe.

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

oni koji su instalirali teme za sense 2.0 primjetili su da nakon updatea na gingerbread i sense 2.1  teme ne rade, pa evo tih tema ali prilagođenih novom sensu

klik

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nsoul kaže...
Šef kaže...
nsoul kaže...

Ah taj Sense...  {#}{#}

kakve veze ima sense? browser je dolphin a reader adobe.

Onda je do browsera... Ja na AOSP-u nemam tih prblema...

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Imam jedno pitanje za sve koji igraju Drag Racing. Znaci odem se utrkivati online i stisnem na "Drivers Battle" gdje i ja i moj suparnik dobijemo identicne aute, i sad ja startam sa perfect shiftom ali on nekim cudom starta brze od mene (?!), i sve brzine promjenim na perfect, ali naravno on je vec 3-4 sekunde ispred mene. Moze li mi netko objasniti zasto je to tako?

a.k.a. T R 1 P L 3 X /// Prava internet zarada - http://bux.ratovi.net/?r=tripleks667 // odesk.com //
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice