Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.686.794
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Android borbeni komplet

Ako netko uspije nač kakav link za HRT Teletext jako bi ga molio da pošlje na PP.

Ja ne uspjevam ništa nač.

A ako tko zna kako ga nač u marketu, isto bih bio jako zahvalan.

EDIT: uspio sam skinuti. Otišao na vip-ovu stranicu (preko računala), upisao svoj broj telefona,

došla mi poruka sa lozinkom, upisao lozinku, došao mi link za download, otišao na link (preko mobitela),

te skinuo navedenu aplikaciju.

LP!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 20:30 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Android borbeni komplet
Probat cu malo proguglat. Na Marketu ga ima za Desire. Moguce je to sto Stoja kaze, mozda nema radi rezolucije.
16 godina
Android borbeni komplet

Za sve one koji žele raspravljati o igri uniwar(turn based strategija) otvorena je ovdje tema, pa ako vas igra zanima priključite se pa da možemo ratovati{#}

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Dobra vecer. Sta znaci ona prekrizena cijena u applanetu.jel to free?kad odem na top paid isto tako prekrizena!?

0 0 hvala 0
16 godina
Hose Marinho 46 kaže...
Dobra vecer. Sta znaci ona prekrizena cijena u applanetu.jel to free?kad odem na top paid isto tako prekrizena!?

Appplanet ti je piratski market, znači sve aplikacije su besplatne i možeš ih slobodno skinuti...

Stoja
16 godina
neaktivan
Hose Marinho 46 kaže...

Pa da... To su ti sve crackirane igre... Besplatne, for free...{#}  {#}  {#}

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Jel vi koristite i market i applanet ili samo applanet?skuzio sam da nema svih aplikacija koje su na marketu i na applanetu

0 0 hvala 1
16 godina
Android borbeni komplet

market si koristi za besplatne aplikacije, a za one koje se plaćaju applanet jer njima nemamo pristup na normalnom marketu. Tako da si onda pokriven sa svime{#}

Samo dosta o applanetu dok moderatori nisu uletili i podijelili nam žute, nesmijemo pričati o piratstvu...{#}

Stoja
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Hose Marinho 46 kaže...
Jel vi koristite i market i applanet ili samo applanet?skuzio sam da nema svih aplikacija koje su na marketu i na applanetu

Koristimo oba... :)

Nije teško...

........................................

Probajte:

Antigen Outbreak

Game Dev Story

Gravity Burst

Post broj: 12006
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Hose Marinho 46 kaže...

Koristimo oba... :)

Nije teško...

........................................

Probajte:

Antigen Outbreak

Game Dev Story

Gravity Burst

Jel siguran applanet??? {#}

4 NE
20 DA
iKnow :)
17 godina
Stoja kaže...

market si koristi za besplatne aplikacije, a za one koje se plaćaju applanet jer njima nemamo pristup na normalnom marketu. Tako da si onda pokriven sa svime{#}

Samo dosta o applanetu dok moderatori nisu uletili i podijelili nam žute, nesmijemo pričati o piratstvu...{#}

imo sam ja jedan rom na kojemu sam mogao ukljucit da mi prikaze i aplikacije koje se placaju iako sam iz hr

edit:isusa ti boga ja pol slova pojedem dok nes napisem

But I'm not a slave to a God / That doesn't exist / And I'm not a slave to a world / That doesn't give a shit /
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 23:12 (R4zOR229).
16 godina
Android borbeni komplet

To imam i ja sa market enablerom, ali to je samo za rootane uređaje...

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

u krivu temu sam piso ispricavam se nzn koji mi je bog danas

But I'm not a slave to a God / That doesn't exist / And I'm not a slave to a world / That doesn't give a shit /
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 23:14 (R4zOR229).
17 godina

Dali postoji koja aplikacija s kojom bi mogao backupirat instlirane appove da ih mogu kasnije na novom romu instlirati?(da to napravi automatski a ne da ja moram svaki app posebno)

16 godina
Android borbeni komplet
Titanium backup puna verzija ;) sve appove i njihov data kopira
Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

nadam se da nis drugo jer mi jedino to treba nebi htio neko "smece" da mi backupira!

16 godina
neaktivan

S Titaniumom nemos falit...

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
15 godina
Android borbeni komplet

Pozdrav!!

Pitanje sam postavio u wildfire temi, ali uz trud pojedinih momaka, nisam uspio nač rješenje.

Također, postavio sam i na neki strani forum (kolko me engleski služi), pa čemo vidjet dal se šta da rješit.

A probaču isto pitanje postavit i ovdje.

Naime, Skype mi je stvarno potreban. No, nikako ga učinit totalno funkcionalnim na mom telefonu.

Chat funkcionira u najboljem redu, dok pričanje šteka. Zvuk je kriminal (puca, lomi se).

E sad, to se dešava kad telefon približim skroz glavi. Čim ga udaljim na nekih pola metra, stanje se poboljšava.

Ali ni tu nije idealno, niti mi se takav način isplati.

E sad, čim uzmemo druga dva mobitela (x10 mini i iphone), stvar funkcionira savršeno.

Čim ubacim wildfire uz neki od ta dva, stvar ne funkcionira.

Probana su dva wildfire-a. Senzor ekrana nije u pitanju, jer ista stvar postoji i na drugim mobitelim (bar na x10 mini).

Brisao sam antivirus, stopirao rad određenih aplikacija. ali stvar i dalje ista.

No unatoč svemu tome, memorije slobodne ima dovoljno, tako da ni tu ne bi trebao ležat problem.

Deinstalirao i probao instalirat 2 različite verzije skype 3-4 puta, stanje isto.

Pročešljao sam i skype forum u wildfire temi. Tamo nailazim na uvelike učestal problem kod dosta korisnika.

I nisam uspio nač rješenje.

Kolega u temi wildfire kaže da njemu funkcionira ok (isto wildfire), ali ja nikako ne uspjevam otkrit neprijatelja.

Dakle, da je stvar u jednom wildfireu, možda bi i uspio.

Ali stvar je u dva probana, te u forumu s navedenom aplikacijom u kombinaciji sa mobitelom.

Navedeno je da skype nije radio zbog niske reze, ali je to poravljeno te je skype izašao s mogučnošču za wildfire i njegovu rezu.

Nailazim na neki određeni broj korisnika koji nemaju problema.

Svaka pomoč i savjet dobrodošli.

Skype je stvarno zakon aplikacija i bila bi mi uvelike potrebna.

LP!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 19:56 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jeli tko može preporučit kakav program za pregled slika za android 1.6 po mogučnosti free, a da može pregledavat slike u visokoj kvaliteti.

HVALA

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

quicpic ili just picture.

Koji je to mob sa 1.6?

:)
17 godina
neaktivan
logic kaže...

Koji je to mob sa 1.6?

Optimus gt540

16 godina
neaktivan
Riba kaže...
logic kaže...

Koji je to mob sa 1.6?

Optimus gt540

Zašto ne napraviš update na 2.1 ili 2.2 ako je moguce?

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
neaktivan

@zabranjeniples

I ja imam tih problema, ne znam zašto se dešavaju, no Skype ne koristim mnogo pa nisam ni tražio rješenje. Čuo sam prije za alternativnu aplikaciju, ne znam je li to to, ali isprobaj. Zove se Fring. Ne znam je li to ta namjena, ali probaj, možda bude išlo! :D

:D
15 godina
Je, Lix je pricao da je Fring odlicna zamjena za Skype. Citao sam malo o Fringu, i mislim da je ok. Probaj pa budes vidio. Nemas sto izgubiti.
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Motorolin player se meni na desireu hd ruši.

0 0 hvala 0
16 godina

Dobar je player, na x10 radi bez problema i ima fora stvarčica, al sumnjam da ću ga puno koristiti, meni je i dalje mediascape najbolji player na androidu...

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Meni se i dalje rusi. Radi i radio i sve, ali music player se rusi. Probao sam puno tih playera ali najbolji mi je ovaj koji dolazi s desire hdom.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ukoliko doma imate bežićni internet, za spajanje moba sa kompom umjesto kabla možete koristiti

aplikaciju pod imenom WiFi File Explorer PRO v1.1.13

tko umre na jesen za njega nema zime

1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
+031 kaže...

Ukoliko doma imate bežićni internet, za spajanje moba sa kompom umjesto kabla možete koristiti

aplikaciju pod imenom WiFi File Explorer PRO v1.1.13

da odličan program, skroz sam zaboravio stavit tu. puno bolje rješenje od kabla.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice