Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.674.100
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Android borbeni komplet
jurica_m kaže...
nsoul kaže...

Ali kad stigne gingerbread na desire budem se naviknuo već :)

Ako će uopće i dolaziti, ima li tko kakvu informaciju? Ja se sve manje nadam da će doći na Desire.

Kod mene je vec stigao...{#}

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer
15 godina
Šef kaže...

Kod tebe je stigao jer si ga sam stavio pošto imaš rootan mobitel, je li tako, Boss?

Ja pitam za mobitele koji nisu rootani, dakle čisti original.

16 godina
Android borbeni komplet

Probao sam gingerbread tipkovnicu i nisam impresioniran. Možda je stvar navike al i dalje mi je sonyericssonova tipkovnica bolja, a HTCova puno bolja.

I jedna dobra igra za ljubitelje vožnji

GT Racing motor academy Igra je dosta dobra kopija gran turisma, lijepa grafika, puno auta... ima čak i polaganje dozvola.

Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Šef kaže...

Kod tebe je stigao jer si ga sam stavio pošto imaš rootan mobitel, je li tako, Boss?

Ja pitam za mobitele koji nisu rootani, dakle čisti original.

Da, imam GingerVillain 0.6

Ali svejedno mislim da ce doci 2.3 by HTC na Desire.

Sto se tice tipkovnice...

Ne svidja mi se ni 2.2 ni 2.3 Android tipkovnica, pa zato koristim SmartKeyboard

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer
15 godina
Android borbeni komplet

Istina, daleko najbolja tipkovnivca za android..

jeremija

1 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

smart keyboard pro i skin od iPhona..jer ima najveci razmak izme]u tipaka i najlakse je na nju tipkati..barem meni

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Ne znam sto je gameloftu trebala ova igra voznje. Kontrole su ocaj, fizika uzas, auti napola prolaze jedan kroz drugi,jedino gdje su lipi je car selection menu a i tamo ih je pola usrano, sa asphaltom hd ne znam tko bi isao.radit inferiorniji naslov.
15 godina
neaktivan
Katastrofa je gt racing. Nfs shift daleko ljepsi i bolji.
16 godina
Android borbeni komplet

Evo jedne friške igre: gun bros beta!

Igra je u beti, pa je stoga i besplatna za skinuti na marketu.

Rekao bi da je ovo do sada najluđa igra što sam imao prilike igrati.

Uglavnom pogled odozgo, 3d grafika i kontrolirate jednog od dvojice braće i koljete protivnike dostupnim arsenalom. Može se čak i preko neta igrati u co-op modu(nisam probao ali ima opcije koliko sam skužio)

Uglavnom vrlo zabavno, vrlo kvalitetne grafike, i na desire-u igra radi bez trezanja(u meni-u nešto zna zezati, ali nije toliki bed) Jedino pošto na desire-u multitouch ne radi kako spada, igre to odmah prepozna po prvom pokretanju, i onda koristite akcelerometar za micanje i virtual joystick za pucanje(umjesto 2 virtual joysticka za gibanje i pucanje) pa zbog toga na desire-u relativno jadno igrati jer moraš ko manijak mrdati mobitelu da bi izbjegavao neprijatelje...

Ali svejedno probajte, mislim da vas neće razočarati{#}

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
LIX kaže...
Ne znam sto je gameloftu trebala ova igra voznje. Kontrole su ocaj, fizika uzas, auti napola prolaze jedan kroz drugi,jedino gdje su lipi je car selection menu a i tamo ih je pola usrano, sa asphaltom hd ne znam tko bi isao.radit inferiorniji naslov.

N3N0 kaže...
Katastrofa je gt racing. Nfs shift daleko ljepsi i bolji.

Ma nemate vi pojma {#}

Jeste da je fizika malo čudna, al zato ima ESP i TCS koje uključiš i onda se da vozit.

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Dečki, ja na svom Desireu (kojeg nisam rootao) imam Gingerbread tipkovnicu bez problema.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
@Stoja
Di je ta igra na marketu?trazim pa nema je kao i ostale koje predlazete. Jel to mozda nije podrzano za x8?
Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

Evo i ja ću nabrojat par svojih zanimljivih aplikacija koje koristim odkad sam uzeo mobitel

A isste ću sigurno koristit jako dugo.

-App2sd PRO (prebacivanje aplikacija na memorijsku karticu i obrnuto/čiščenje cache-a)

-AppInstaller (instaliranje/deinstaliranje aplikacija)

-AppOrganizer (naziv sve govori)

-Batteryminder (widget za ekran/status bar/ukratko, vezano za stanje baterije)

-Astro FileManager (file manager)

-Barcode Scanner (naziv sve govori)

-DolphinBrowser Mini (internet browser)

-Funny Camera (zanimljiva aplikacijica koja služi za montiranje slikanih glava u več gotove slike (npr. Monia Lisa i slično))

-Sygic 10 (navigacija!! još je nisam imao priliku probat u vožnji (bolestan sam), ali je jedina koju sam uspio saznat da bez greške radi na 240x320. Također, ima navođenje na HR jeziku i HR mape).

-mVideoPlayer (naziv govori sve)

-Pkt Auctions Ebay (za sve koji koriste ebay, mislim da će bit vrlo zadovoljni)

-Power AMP player (music player)

-Smart Keyboard PRO (iako imam instaliranu i gingerbread, ova je ipak bolja (veči razmak/HR)

-SystemPanel Lite (na prvoj stranici je logic sve fino objasnio)

-WiFi Manager (widget koji nam omogučava ukljčivanje/isključivanje WiFi veze i pronalazak istih)

-Bluetooth On/Of (naziv sve govori)

-Talking Tom (jako interesantna i zabavna aplikacija. Možda su je neki viđali na iphone-u, a možda i ne. Mačka koja ponavlja sve što vi kažete. Ugl, jako zabavno).

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 10:42 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Igor666 kaže...

smart keyboard pro i skin od iPhona..jer ima najveci razmak izme]u tipaka i najlakse je na nju tipkati..barem meni

Skin od Galaxya je ljepsi... :)

15 godina
neaktivan
@dejo6 ne zbog fizike nego zbog grafike...
16 godina
luka_cro kaže...
@Stoja
Di je ta igra na marketu?trazim pa nema je kao i ostale koje predlazete. Jel to mozda nije podrzano za x8?

Nemam pojma, možda trenutno samo nekoliko uređaja podržava, ipak je u beta fazi. Možda ima do verzije androida koji zahtjeva za korištenje?? Evo ni HTC wildfire ga isto nemože pronaći na marketu, moguće da je x8 preslab za pokretanje ove igre, jer ima dobru grafiku{#}

Stoja
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Da li je kod Dolphin browsera HD nužno da se stranica ponovo učitava svaki put kada pritisnem back dugme? Ima li neka opcija gdje se to gasi (ja je ne vidim) ili je ovo samo kod mene?

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stoja kaže...

Pa u principu da, što je manje memorije utrošeno na čuvanje aplikacija u pozadini, to onda više cachira ostale aplikacije i sistem je brži. A ako se memorija prekrca aplikacijama očito može doći do usporenja. Kod mene je problem što meni nakon 5-6 dana ne resetiranja moba iscuri sva memorija, čak i kada sve aplikacije pogasim, i onda je mob spor za poluditi a multitasking nemoguć jer odmah gasi aplikacije jer nema memorije...

Moram ti reći da ja nikako nisam uspio reproducirati tvoj problem, a mobitel mi je bez gašenja već desetak dana. Ne znam što je uzrok problema kod tebe, da li način korištenja mobitela ili nešto drugo, ali ja bih pretpostavio da je problem u nekoj od aplikacija koju imaš i kojoj 'curi memorija' jer su to jedine situacije kada bi mogao probleme opisati na sličan način, samo mi se to događalo na starom Galaxyju koji ionako ima nedovoljno memorije za bilo kakakv ugodan rad. Redovito isprobam ili odigram neku igru, pogledam video, prosurfam, aktiviram office aplikacije, mailovi, foto/video ne svaki dan, ali galerija da, FB, Tweet, SMS i najviše poziva (barem 1-1,5 h). Inače prakticiram i fizičke aktivnosti pa svakih nekoliko dana koristim GPS, zasad za trčanje, ali inače za biciklu... Dakle dosta široka upotreba. Najveći kamen spoticanja u korištenju mobitela jest interna memorija za spremanje aplikacija. A2SD+ je odlično rješio problem na neko vrijeme ali onda mi je cache nekih aplikacija počeo nekontrolirano rasti (a cache uvijek ide na internu, a ne na ext particiju na SD kartici) i morao sam deinstalirati 10ak 'manje bitnih' aplikacija kako bi uopće mogao primiti SMS (!?!). Izuzetno frustrirajuće, a i dalje mislim da mi je app koji troši cache potreban i da će i dalje to činiti na štetu interne memorije... Nisam još izolirao točno o čemu se radi ali imam 2-3 potencijalna krivca. Napominjem da ovo sve uopće ne utječe na brzinu, otvaranje i rad u aplikacijama. Idući korak mi je sačekati da za moju (PVT-4) verziju Desirea prilagode reparticioniranje sistemske particije tako da ostane više mjesta za aplikacije. Dio posla su napravili jer dosad nisam mogao napraviti niti S-OFF, a unazad nekoliko dana je to rješeno... Strpljiv, spašen... Ali dođe mi da HTC-u zabijem 'Želju' u oko s obzirom na tako neinteligentno postavljenu količinu dostupne memorije za instalaciju appova. 

Inače Auto killer radi odličan posao i praktično mi se ne događa da imam ispod 100MB 'slobodne' radne memorije sa 'optimum' profilom, a prosjek mi je 150-200MB.

15 godina
Android borbeni komplet

Danas ću isprobat sve moguče Flash verzije. Ako koja bude davala naznaku da je u redu, nabaciču je tu na forum.

Imam za vas još dva pitanja.

1.) Nitko mi nije odgovorio na ovo pitanje u mom predzadnjem postu, pa ču ga postavit ponovno (ako itko zna).

Vidim da ste mi svi odgovorili u anketi (21-0) da mi ne treba antivirus.

Probao sam antivirus, te sam vidio da mobitel nešto uspori. Naravno,obrisao sam ga.

Ima li išta drugo (neki sigurnosni alat), koji neče usporit phone i koji je dobro imat na mobitel?

Ili se zaista ne trebam plašit tih virusa o kojima se piše po netu (skidam aplikacije sa nekih foruma)?

2.) Ima li tko iskustva sa nekim alatom koji malo poboljša trajanje baterije.

Ako netko ima, volio bi da napiše naziv istog.

Unaprijed hvala!!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 10:52 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1. Uvijek procitaj komentare za tu aplikaciju koju skidas

2. JuiceDefender...
15 godina
Šef kaže...

2. JuiceDefender...

Znači, pod ovo prvo, najbolje da nemam nikakvu zaštitu, jer samo usporava phone (ako sam dobro shvatio)??

A komentare uvijek pročitam.

A ovaj Juice Defender, dal on išta uspori phone ili je stvarno best za ovo što tražim??

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Koristim Power AMP na svome Desireu, i prije bez problema, a sad kad stavim novu glazbu puno toga stavi pod Unknown Artist iako su svi Tagovi u redu i u samome playeru sve pise kako je, a on je opet u libraryu pod Unknown. Takoder mi se javlja problem da nakon desetak pjesmi javi gresku da ne moze procitati niti jedan file, ali nakon sto potpuno izgasim powerAMP bude sve u redu, nekih 10-20 pjesama :/ moze li mi neko pomoc da to rijesim, ako kuzi u cemu je problem? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
Šef kaže...

2. JuiceDefender...

Znači, pod ovo prvo, najbolje da nemam nikakvu zaštitu, jer samo usporava phone (ako sam dobro shvatio)??

A komentare uvijek pročitam.

A ovaj Juice Defender, dal on išta uspori phone ili je stvarno best za ovo što tražim??

Ja sam bez obzira na to sto kazu stavio Lookout, jer osim sto skenira aplikacije, ima i opciju da locira mobitel u slucaju nestanka.

Juice Defender sam imao neko vrijeme, ali on se brine samo za paljenje i gasenje Interneta tj. prijenosa podataka, a s obzirom da to sam obavljam, JD mi nije potreban...

Mitsuoka kaže...

Koristim Power AMP na svome Desireu, i prije bez problema, a sad kad stavim novu glazbu puno toga stavi pod Unknown Artist iako su svi Tagovi u redu i u samome playeru sve pise kako je, a on je opet u libraryu pod Unknown. Takoder mi se javlja problem da nakon desetak pjesmi javi gresku da ne moze procitati niti jedan file, ali nakon sto potpuno izgasim powerAMP bude sve u redu, nekih 10-20 pjesama :/ moze li mi neko pomoc da to rijesim, ako kuzi u cemu je problem? 

Skroz cudno...

Jesi ga probao reinstalirat? Ili mozda s nekim drugim programom (MixZing, WinAmp)?

16 godina
neaktivan

a kakav je mixzing naspram ovoga, ovaj mi ima odlican eq. Vise puta reinstall i tako to, ali sad sam proguglao i nasao rjesenja. Settings>Apps>Manage Apps i clear MEDIASYNC i MEDIA STORAGE cache

EDIT: nakon toga mogu slusat, ali imam jos vise pjesama pod Unknown artist :(

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 12:09 (Mitsuoka).
15 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Zna li netko zasto mi preko noci ode ode vise od 15% baterije? Imam floyo i ovo mi je prvi rom koji ovoliko zdere bateriju. :/

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Zna li netko zasto mi preko noci ode ode vise od 15% baterije? Imam floyo i ovo mi je prvi rom koji ovoliko zdere bateriju. :/

Ovo bas i nije tema za ta pitanja... ;)

Najbolje da pogledas na XDA-Dev forumu

16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Ja sam bez obzira na to sto kazu stavio Lookout, jer osim sto skenira aplikacije, ima i opciju da locira mobitel u slucaju nestanka.

Juice Defender sam imao neko vrijeme, ali on se brine samo za paljenje i gasenje Interneta tj. prijenosa podataka, a s obzirom da to sam obavljam, JD mi nije potreban...

Da dobar je Lookout, svaku aplikaciju provjeri, i do sad nije našao nijednu koja ne bi bila sigurna tako da mislim da nebi trebalo nikakve antivirus zaštite.

15 godina
jel moze preporuka neke anti theft aplikacije sa mogucnosti lociranja moba u slucaju kradje?
[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
16 godina
odjavljen
Travn0Shik kaže...
jel moze preporuka neke anti theft aplikacije sa mogucnosti lociranja moba u slucaju kradje?

lost phone ili sms commander

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
Travn0Shik kaže...

nezz baš koliko je to učikovito ali većina antivirusa ima tu mogućnost

Turbo is my heart, nos is my blood, and cars are my life !!!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice