Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.684.781
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Android borbeni komplet

Isprobaj sam sve pa ces znat. Ionako ti je za zabavu. Pa zabavljaj se ;)

:)
16 godina
neaktivan
the55mic kaže...

pozz ljudovi....

Ajd da probam:

AngryBirds - Free

LauncherPro, System Panel, Docs To Go, Camera   360, eBuddy, RealCalc, IMDB, DolphinHD, QuickSettings, Nimbuzz, SmartMeasure - sigurno ih možeš naći na Marketu.

Druge ćeš sam morat potražit... Ako nisu na Marketu, imaš getandroidstuff.com i 4shared.com pa traži....

Ako tražite odličan PowerWidget - SwitchPro

Ovo izgleda jako dobro:

http://www.droid-life.com/2010/10/21/reckless-racing-released-on-android-top-down-redneck-carnage-at-its-best/

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 0:48 (Šef).
15 godina
protjeran
Android borbeni komplet
evo ja sam stavio 2.2 na heroa i moram reci da se igrice dosta brze vrte, posebno angry birds koja je prije bila neigriva, te imam pitanje: koju aplikaciju preporucujute za pregled slika i videa da je brza i donekle fensi, jer je ova gallery preespora.
takoder me zanima preporuka tipkovnice, a vazno mi je samo da ima velike tipke i da je podesiva.
Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Za galeriju sam jednostavno unzipao neki 2.1 ROM i iz /system/app foldera izvukao 2.1 gallery koji mi radi izvrsno. Potom sam izbrisao sadasnji spori gallery pomocu Estrongs File Explorera (samo treba mountati /system kao writable filesystem u root opcijama programa) i umjesto njega stavio ovaj stari gallery iz 2.1 ROM-a na njegovo mjesto. Jedino sto nije fensi :) Za tipkovnicu jiristim HTC_IME mod koji je ukljucen u dosta ROM-ova. Mozes cak prilagoditi sirinu tipki. Koji si ROM uzeo?
:D
15 godina
protjeran
Android borbeni komplet
stavio sam si froydvillain 1.5. imam isto htc_ime tipkovnicu isto ali su tipke crno plave boje pa se teze vide :/
a postoji li onakva tipkovnica kao kod droida(kockaste sive tipke) a da je htc_ime, tj da su podesive?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Reckless racing mi se cini jako zanimljiv, samo sto ne mogu nac .apk verziju.
Nadam se da ce bit za dan-dva. Cool

BF:BC2 ingame nick: steve385
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
the55mic kaže...

no PRIMARNA stvar koja me zanima je ovo free/google.apk :))))

Da si umjesto ovdje sve te naslove upisao ovdje:

http://www.appbrain.com/

ne samo da bi znao odgovor, nego bi već imao sve koji su besplatni instalirane.

I slobodno koristi samoglasnike i naša slova, nitko ti neće zamjeriti.

15 godina
protjeran
Android borbeni komplet
evo da i ja napisem popis igrica(a kasnije i aplikcija) koje koristim:

air control-vi ste kontroler leta koji ima misiju sigurno prizemljit sto vise aviona i helica

angry birds(must have)(potreban jaci mobitel)-odlicna igrica u kojoj raznim pticama gadate nekakva stvorenja nalik svinjama koja su zabarikadirana

backbraker(potreban jaci mobitel)-vi ste igrac ragbija koji se probija kroz neprijateljsku obranu

bonsai blast-cilj je poredati dvije ili vise kuglica iste boje nakon cega one nestaju

buka-cilj je obraniti nekakvo okruglo stvorenje nalik loco roco-u od neprijatelja

doodle jump(must have)-igrica koja nikad ne dosadi, cilj je sa doodlerom skacuci po raznim objektima doci sto vise u vis

extreme droid jump- kopija doodle jumpa, samo ovaj put u ulozi je maskota androida

graviturn-naginjanjem mobitela cilj je izbaciti crvene krugove, a sacuvati zelene

hyper jump(must have)-slicno kao doodle jump, ali ovaj put skacete na novcice koji vas odbacuju u zrak, IMHO-bolja od doodle jumpa

mini android defense-jako slicno robo defense-u na facebooku, cilj je obraniti vas teritorij od najezde neprijetelja

retro defense- slicno kao mini android defense samo s boljom grafikom

speedx 3d(must have)-zarazna igrica u kojoj je cilj leteci velikom brzinom kroz tunel izbjegavati prepreke i doci sto dalje

totemo-cilj je okomito ili vodoravno kombinirati dvije ili vise totema

To bi bilo to, ali bih dodao jos i ninja kaka koja je predobra igrica, ali posto ja imam heroa jako je stekala pa sam je izbrisao(isprobao sam je na burazovom ajfonu) :)
Moj PC  
0 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
To bi bilo to, ali bih dodao jos i ninja kaka koja je predobra igrica, ali posto ja imam heroa jako je stekala pa sam je izbrisao(isprobao sam je na burazovom ajfonu) :)

A jesi probao Ninja Dojo?

Otprilike su iste, probaj ovu drugu, možda neće štekat...

http://getandroidstuff.com/?s=ninja

Nego, evo nekih od mene:

DynamoKid Touch - E, ovo je nešto novo! Predobra igra, potrebno je nacrtati djelove staze koji nedostaju, skupit zvijezdice, ubijati neprijatelje i micati prepreke. Sve odjednom! Ja još nisam ni prvi level prošao... :)

Moblox - Cilj je sve "štapiće" pobacati s platforme koristeći lopte. Ako vam se sviđa Angry Birds, probajte i ovu igru.

Little Metal Ball - Nešto kao "onaj labirint", loptu je potrebno dovesti do cilja. Ali postoji vrijeme koje ističe, a produžujete ga skupljajući zvijezdice.

Pocket Empires - Online strategija, izgradnja zgrada, trgovina, itd. Nešto kao Travian...

Swarm - Torrent klijent

Enjoy!Osmijeh

16 godina
Android borbeni komplet

Jel ima netko osim mene danas problema sa skidanjem aplikacija sa marketa ? Pokusavam skinuti app2sd i nikako ne uspijevam. Ako skinem tu aplikaciju hocu li moci sve inst aplikacije prebacit na karticu ili moram jos nesto dodatno napravit ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
steve90 kaže...

Jel ima netko osim mene danas problema sa skidanjem aplikacija sa marketa ? Pokusavam skinuti app2sd i nikako ne uspijevam. Ako skinem tu aplikaciju hocu li moci sve inst aplikacije prebacit na karticu ili moram jos nesto dodatno napravit ?

Nećeš moći baš sve aplikacije prebacit na karticu. Ali većina će ići...

........................................................................................................................

Još netko ima problema s Marketom? Meni isto ne skida sve aplikacije koje odaberem za skidanje...

16 godina
neaktivan
@Šef
Ni meni ne radi Market, ništa neće skinuti.
16 godina
Proz0r kaže...
@Šef
Ni meni ne radi Market, ništa neće skinuti.

niti meni buhuhuhu ali zašto mi je našlo update za par aplikacija?

get doooooown !!!!
16 godina
neaktivan

Ne znam, našlo je i meni, i mogu sve aplikacije tražiti ali ništa skidati.

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Meni je OruxMaps nakon kraćeg oklijevanja updateao, a MortPlayer neće pa neće.

Nije mi neka hića, a vjerojatno će se brzo riještiti.

No nije mi jasno zašto već duže vrijeme ne vidim komentare na marketu, svugdje piše No commnets. Da li ih vi vidite?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Android borbeni komplet
i ja isto tako ne vidim komentare i nemogu skidat nis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

probajte clearati cache od marketa

a ako ste rootani, promijenite operatera

16 godina
neaktivan
I na XDA kažu da su imali/imaju problema s Marketom....

Meni nije prikazivalo konentare na na OpenDesire, sad sam na DeFrost 5.7 i prikazuje ih...
14 godina
neaktivan
Visak kaže...
the55mic kaže...

no PRIMARNA stvar koja me zanima je ovo free/google.apk :))))

Da si umjesto ovdje sve te naslove upisao ovdje:

http://www.appbrain.com/

ne samo da bi znao odgovor, nego bi već imao sve koji su besplatni instalirane.

I slobodno koristi samoglasnike i naša slova, nitko ti neće zamjeriti.

hvala Visak, no da sam znao za taj appbrain sigurno vas nebi gnjavio...

i sad ces rec, guglaj, jesam, al kao sto sam reko, imam android/desire par dana i jos se ne snalazim bas, a mislio sam da je ovaj forum i za takve, da im se pomogne, bez nepotrebnog sarkazma, no....

al hvala!

mic
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ha, a meni neće na market već tjedan dana, i baš vas sad hoću pitati šta se dogodilo, kad vidim, nisam jedini sa tim problemom Belji se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
the55mic kaže...

i sad ces rec, guglaj, jesam, al kao sto sam reko, imam android/desire par dana i jos se ne snalazim bas, a mislio sam da je ovaj forum i za takve, da im se pomogne, bez nepotrebnog sarkazma, no....

al hvala!

Nisi gnjavio time što si pitao, već malo načinom na koji si to napravio. Pravopis (i jezik uopće) služi da se ljudi (bolje) razumiju. Kada ga se ne držiš iz ljenosti ili isfuravanja činiš svoj post teže čitljivim i time zagorčavaš život onima od kojih očekuješ pomoć.

A ipak ju na kraju dobiješ. Pa zar nije ovaj svijet divan? Namigiva

14 godina
neaktivan

Oprosti Visak što nisam koristio pravopis, no ako si ti iz mog posta teško razumio što sam vas zamolio, onda si ti taj koji ima problema.

Ne želim se svađat ovdje, čini mi se super i koristan forum, al stvarno sam napadnut bezveze, jer nit sam napisao nešto bahato, skromno sam zamolio za pomoć, i onda dobijem takav odgovor jer sam napisao riječ tipa pozz ili free...

No eto ukoliko je to toliki problem, i neko nepisano pravilo ovog foruma, nadalje ću u potpunosti koristiti pravopis hrvatskog jezika.

Sad kad smo riješili sve dileme, da vas pitam, jel proradio vama market? Meni sve nađe, al ništa ne želi skinut?! :(

mic
15 godina
protjeran
Visak kaže...
the55mic kaže...

al hvala!

Nisi gnjavio time što si pitao, već malo načinom na koji si to napravio. Pravopis (i jezik uopće) služi da se ljudi (bolje) razumiju. Kada ga se ne držiš iz ljenosti ili isfuravanja činiš svoj post teže čitljivim i time zagorčavaš život onima od kojih očekuješ pomoć.

A ipak ju na kraju dobiješ. Pa zar nije ovaj svijet divan? Namigiva

Odlično napisano :)

@ the55mic, to što si stavio par puta veliko slovo ne znači da ti je zadnji post pismen. Ne znam koliko imaš godina ali se još puno moraš potruditi da ne pišeš uličnim slengom. Vrlo je bahato (a upravo to ti se zamjera) nekom reći da ima problema ako se ti ne znaš izražavati ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 20:59 (Zeljko1).
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Samo jedno ću reći... Malo manje foruma, malo više ševe i sve će biti u redu!

Lijep pozdrav Namigiva

mic
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Mislim da sad malo pretjerujete sto se tice pravopisa.

Ako vama smeta to kako netko pise, te iz tog razloga smatrate da on ne zasluzuje vas odgovor, nemojte mu ga niti ponuditi. Mislim, ipak se ova tema zove "android borbeni komplet" a ne "hrvatski jezik borbeni komplet" Cool

Ovakve stvari me nerivraju, ne samo na ovom forumu, nego na vecini njih gdje vecina ljudi samo dolazi kako bi tjerali svoj neki inat (ovo se ne odnosi na ovih nekoliko prethodnih postova, posto do sad nisam procitao nista takvo od vas dvojice, da ne mislite da sada ja vama solim pamet). Jednostavno mislim da nekad treba preci preko necega nevaznog, za mene je u ovom slucaju koristenje pravopisa na forumu.

No dobro, da ne bi vise o nebitnim stvarima....

Ne znam kako kod vas, ali kod mene market i dalje ne radi.

Nasao sam "rekless racing" na 4shared - Zabavna je, jedino sto mi malo u nekim trenutcima zasteka na pocetku utrke i onda kasnije ide normalno.

Netko je preporucio "backbreaker" - isto zakon igra, super izgleda i super je za igrat

"Air control" - igrao ju davno kod prijatelja na i mobitelu, ali bolji je osjecaj kad ju igram na svom desire-u Smijeh

I jos sam nasao PowerAMP - music player koji, iako je u beti, mene je odusevio

Moj PC  
4 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Hajde što ste se okomili na čovjeka, pa nije kao da piše zadaćnicu! Normalno da neće tako pisati referate ili službena pisma i tome slično. Ovo je forum, opustite se malo. Istina da malo smeta, ali nismo na satu hrvatskog! Osobno me više peku oči od onog "bijo sam", "otiči ču" i tako. I ovo pisanje uličnim slangom, ne podržavam to, ali mislim da je bezveze prigovarati mu jer je napisao free.

Hajdemo sad završiti s tim i natrag na temu.

Da ne bih pokupio žutog, kratka analiza Winampa za kratko vrijeme koje sam koristio, baš mi je jako sjeo kao player i odgovara mi, veliki plus je to što podržava playliste što inače ne znam da ijedan player podržava.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 22:12 (Proz0r).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

"Catch" - odlicna aplikacija za podsjetnike ili ako zatreba da nesto brzo zapisete (tipa ime pjesme, pa da doma skinete), pa da ne pisete u poruke i spremate ko draft i sl...

Nadalje, jos hvale za "Dolphin HD" (posebno sam plavom temom Osmijeh)

Preporuke i za "MixZing" player  te "TrafficStats" sa kojim imate potpuni uvid u troskove izazvane koristenjem GPRS/EDGE/3G mreze... Cak i nacrta lijep dijagram (po satu ili po danu)

mic
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
steve90 kaže...

I jos sam nasao PowerAMP - music player koji, iako je u beti, mene je odusevio

PowerAMP mi je zasad definitivno najbolji music player na androidu.

predivno izgleda, search po svemu, pa i folderima. ima sjajan widget... ma milina... a kako je steve rekao, jos je u beti :)

16 godina
Android borbeni komplet

Evo sinoć naletio na odličan app, diskusage. Uglavnom app vam pokazuje zauzeće interne i vanjske memorije, ali ono što je inovativno je što vam to pokušava grafički dočarati kroz kakve blokove čija sama veličina vam pokazuje koliko prostora uzima, te tako vrlo lako možete vidjeti što vam na kartici puno memorije uzima. Također možete odmah i izbrisati sadržaj a možete i zoomirati u veće blokove te onda dobiti uvid u manje i tako. Meni je odlično pomogla da u svega minutu-dve počistim jedno 500MB-a ostataka i raznih stvari koje ne koristim, puno brže i lakše nego da sa nekim file managerom otvarate svaki folder pa gledate koliko memorije uzima itd... 

App je besplatan, na marketu, na desire 2.2 radi vrlo brzo i stabilno i precizno radi pinch-to-zoom za zoomiranje.

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 4
15 godina
protjeran
Android borbeni komplet
Odlicna aplikacija, puno preglednija od npr. astro-a i bez nepotrebnih stvari. 5/5 :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice