Android aplikacije, igre i problemi izdvojena tema

poruka: 3.283
|
čitano: 1.445.574
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Android aplikacije, igre i problemi
Ma ja van se ne razumijem u mobitele, a stvarno bi htio da mi mobitel Radi... U mojem razredu svi imaju android 4 ili vise pa bi htio I ja, moci cu koristiti vise aplikacija I slicno... Ako mi netko moze pomoci oko toga, ako se uopce to moze napraviti, moze mi napisati ovdje, poslati mi pvt poruku ili moze I na klopa4@gmail.com pa da I ja idem u korak s tehnologijom...
12 godina
I jos k tome da vam ne znam sto znaci rootanje mobitela I slicni izrazi te bi ja stvarno trebao detaljne upute oko toga... Hvala svakome tko pokusa pomoci :)
15 godina
neaktivan

Kasnim sa odgovorom, ali u handyCalc kalkulator možeš zapisati kobasicu kakvu poželiš sa razlomcima, korjenima, potencijama... Ima i crtanje grafova, pretvarač jedinica... Meni jedan od boljih. Nema widget, ali ako baš želiš, stavi si ikonu na "desktop".

13 godina
protjeran
acmilan2 kaže...

Ovde ti je sve o tvom Desireu. Kak se roota, fleša rom i sve kaj trebaš. Ja ti ne mogu objasniti korak po korak jer nisam to radil sa HTC-om, pa potraži nekoga u temi za Desire, ili neki drugi HTC (vjerujem da je postupak isti).

14 godina
acmilan2 kaže...
I jos k tome da vam ne znam sto znaci rootanje mobitela I slicni izrazi te bi ja stvarno trebao detaljne upute oko toga... Hvala svakome tko pokusa pomoci :)

http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/faq-android-flash-custom-rom-root/113178.aspx

14 godina
Android aplikacije, igre i problemi

Ovako,igram Clash of clans i dosta daleko sam dogurao.Danas odlucim staviti drugi rom na mob,napravim backup igre preko titaniuma.Nakon instalacije roma inst igru,napravim restore i nista,igra krece ispocetka.Dali se moze nekako vratiti napredak iz igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tomy Lee kaže...

Ovako,igram Clash of clans i dosta daleko sam dogurao.Danas odlucim staviti drugi rom na mob,napravim backup igre preko titaniuma.Nakon instalacije roma inst igru,napravim restore i nista,igra krece ispocetka.Dali se moze nekako vratiti napredak iz igre?

a jesi restorao samo apk ili apk+data, ako ne ide onda ti novi rom ne prihvaća backup data od igrice.

"Just A Dream ".
12 godina
neaktivan

pozz.

Imam galaxy s4 mini i neznam kako se aplikacije inst na sd karticu. Da li se može kako to sloziti bez rootanja moba i kako? ako ne kako se onda roota mob? :D

0 0 hvala 0
14 godina
Fero kaže...
Tomy Lee kaže...

a jesi restorao samo apk ili apk+data, ako ne ide onda ti novi rom ne prihvaća backup data od igrice.

Probao sam i jedno i drugo i ništa.Proguglat cu sutra malo,možda nađem neko rješenje.

15 godina
neaktivan

Koja vam je najbolja tipkovnica ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tommy_123 kaže...

Koja vam je najbolja tipkovnica ?

Smart keyboard sa iPhone skinom.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Tomy Lee kaže...
Fero kaže...
Tomy Lee kaže...

Probao sam i jedno i drugo i ništa.Proguglat cu sutra malo,možda nađem neko rješenje.

Teško jer si backup radio na jednom romu, a restore na drugom osim ako su bazirani na istom onda može, ali ako nisu mislim da nećeš moći.

Probao sam nekoliko apk+data bakupirani na 2.3.3 Gb restorat na 4.1.2 Jb na drugi mob prebacio sve i ne ide, ne prepoznaje format fajlova backupa. 

"Just A Dream ".
14 godina
Fero kaže...

Teško jer si backup radio na jednom romu, a restore na drugom osim ako su bazirani na istom onda može, ali ako nisu mislim da nećeš moći.

Probao sam nekoliko apk+data bakupirani na 2.3.3 Gb restorat na 4.1.2 Jb na drugi mob prebacio sve i ne ide, ne prepoznaje format fajlova backupa. 

Novi rom nije problem,ostale igre bez ikakvih problema rade.Problem je bio u tome sto sam morao imati google+ account,tamo se nekako cuva save.

13 godina
neaktivan

Skino sam si aplikaciju na internetu preko kompa i prebacio na mob(sd card) i sad je ne mogu nac nigdje..Sta da napravim? {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
punk94 kaže...

Skino sam si aplikaciju na internetu preko kompa i prebacio na mob(sd card) i sad je ne mogu nac nigdje..Sta da napravim? {#}

Skini ES File manager ili nešto slično, ali ako si samo stavio na SD trebao bih je vidjeti mislim.

"Just A Dream ".
13 godina
neaktivan

Naso sam preko tog programa..Ali kad kliknem na njega ko da ne prepoznaje format..Kaze mi open as i onda mi ponudi kao sliku ili video itd.

0 0 hvala 0
14 godina
punk94 kaže...

Naso sam preko tog programa..Ali kad kliknem na njega ko da ne prepoznaje format..Kaze mi open as i onda mi ponudi kao sliku ili video itd.

mozda je u rar-u/zip-u, ekstenzija ti treba biti .apk

13 godina
neaktivan

Nije..application je.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
punk94 kaže...

Nije..application je.

A koja i na koji mobitel bi je htio staviti. a ako ti nudi video ili sliku onda nešto nije u redu.

"Just A Dream ".
13 godina
neaktivan

Rijesio sam..ipak je bila u raru..hvala puno.Koja aplikacija je najbolja da pogasim aplikacije koje rade a ne koristim ih?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
punk94 kaže...

Rijesio sam..ipak je bila u raru..hvala puno.Koja aplikacija je najbolja da pogasim aplikacije koje rade a ne koristim ih?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=hr Ova, ili freez sa titanium backup ili root uninstaler isto freezati.

"Just A Dream ".
12 godina
neaktivan

Evo da kopiram s druge (krive) teme:

"Koristim Next Browser vec mjesec dana i sve je bilo ok do jučer, svaki dan otprilike radim iste stvari na mobitelu i 500 mb interneta koliko imam mi dođe taman, trosio sam svaki dan skoro 20 mb. Provjerim potrošnju prekjučer ostalo još 140 mb, reko super. Slijedeci dan dobijem upozorenje da sam potrošio 500 mb, odem provjeriti što je toliko potrošilo u samo jedan dan, kad ono Next Browser potrošio 100 mb u jedan dan. WTF?" 

Nije baš neki pretjerani problem jer sam imao brojač prometa, no jadno mi je sada 7 dana hvatati svuda wifi haha.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kpavl kaže...

Evo da kopiram s druge (krive) teme:

"Koristim Next Browser vec mjesec dana i sve je bilo ok do jučer, svaki dan otprilike radim iste stvari na mobitelu i 500 mb interneta koliko imam mi dođe taman, trosio sam svaki dan skoro 20 mb. Provjerim potrošnju prekjučer ostalo još 140 mb, reko super. Slijedeci dan dobijem upozorenje da sam potrošio 500 mb, odem provjeriti što je toliko potrošilo u samo jedan dan, kad ono Next Browser potrošio 100 mb u jedan dan. WTF?" 

Nije baš neki pretjerani problem jer sam imao brojač prometa, no jadno mi je sada 7 dana hvatati svuda wifi haha.

Ovisno o tvom romu možeš za svaku koja troši data podatke u pozadini to i ograničiti u mb. Tako barem ja imam u JB 4.1.2, ali i isključiti data promet kada ti ne treba i biti na 2g mreži.

"Just A Dream ".
12 godina
neaktivan

Na sluzbenom sam 4.1.2., mob je Galaxy Note 2. Sve je bilo ok cijeli mjesec, potrošnja normalna i onda u 1 dan mi potroši više nego u 15 dana prijašnjih i to najviše Next Browser.

13 godina
odjavljen

Dakle s istim sam google racunom prijavljen na galaxy s3 i na play trgovini

i na racunalu pod my apps prikazuje da su instalirane mnoge one koje trenutno nisu nego su bile ranije npr.

se moze to kako sredit?

sync accounta je omogucen

0 0 hvala 0
15 godina

Zanima me da li LG L7 ima kakav softver da kad je mobitel na USB-u da se može zvati i pisati poruka s računala? Kako je svojedobno imala NOKIA jedno vrijeme.

0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Amazon637 kaže...

Zanima me da li LG L7 ima kakav softver da kad je mobitel na USB-u da se može zvati i pisati poruka s računala? Kako je svojedobno imala NOKIA jedno vrijeme.

Probaj ovo:

http://www.fjsoft.at/en/home.php

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
13 godina
neaktivan

Jos jednom da postavim link za

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.badlogic.androidgames.tank1990

jer mislim da se bar 90% populacije ovog foruma igralo s ovim :)

Davno je to bilo... 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
2 0 hvala 4
14 godina

Pozdrav. Koristio sam aplikaciju "MP3 Youtube" aplikacija je slušila za upisivanje pjesama te skidanje ili slušanje istih. Praktično kada tražite neku pjesmu sa yt a niste u blizini računala {#}
No pred mjesec dana aplikacija daje traženi rezultat al se pojavljuje eror prilikom skidanja ili slušanja pojedine pijesme.
Kolko sam primjetio aplikacije je i uklonjena sa Google Play-a {#} Da li mozda znate neku sličnu aplikaciju koja bi poslužila istoj svrsi ?

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Nece takve appove ni stavljati na Play jer se kose sa njihovim pravilima. Guglaj "Rolle tube" ili "TubeMate" koja ti više paše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice